geçen sene 2 maç bu sene 4 maç olmak üzere 6 resmi maçta takımın başındaydı bu maçlarda kupayı kazandığımız alanya ve galip geldiğimiz malatya maçı da buna dahil göze hoş gelen bir futbol oynamadık bence daha farkını ortaya koyamadı ve şimdi önümüzde 3 istanbul takımı ile maçlarımız var başakşehir-şikeciler ve kasımpaşa bu maçalardan minimum 7 puan almak zorunda çünkü puan kaybetme kredisini denizli ve antep maçlarında çok erken kullandı ve sezonun ilk haftaki bjk maçı da buna dahil bu 3 maç ben ce newtonun kalitesini bize net şeklde ispatlayacağı maçlar gibi duruyor umarım bu 3 maçıda kazanır klüp kaosa sürüklenmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 hafta 5 puan
kredisinin 10. haftaya kadar olacağını tahmin ediyorum
10 hafta 12 puanda kalırsa kovulur
10 hafta 18 puan alırsa ilk yarıyı tamamlar
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezonu kendisi ile tamamlama taraftarıyım. Her ne olursa olsun. En kötü senaryolar hariç tabii ki.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Hocanın önerileri doğrultusunda performans merkezi kuruyor kulüp ülkede ilk kez millet hoca 10. haftayı göremez diyor ilginç ben hoca gitmeyecek ve başarılı olacak diyorum İngilterede futbol hamuru yoğurulmuş bir hocamız bırakın biraz İngiltere esintileri getirsin kulübe birde bu adamın eşi Türk kimse dikkat etmiyor Londra sosyetesinden bir eşi olsaydı sözleşme bile yaptırmazdı Newton'a sabırlı olalım olacak inşallah.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın önerileri doğrultusunda performans merkezi kuruyor kulüp ülkede ilk kez millet hoca 10. haftayı göremez diyor ilginç ben hoca gitmeyecek ve başarılı olacak diyorum İngilterede futbol hamuru yoğurulmuş bir hocamız bırakın biraz İngiltere esintileri getirsin kulübe birde bu adamın eşi Türk kimse dikkat etmiyor Londra sosyetesinden bir eşi olsaydı sözleşme bile yaptırmazdı Newton'a sabırlı olalım olacak inşallah.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin vizyonu ve tecrübesini bizim bir kisim taraftarin anlayamayacagi düzeyde. Bu bir kisim taraftarin zekasi anca yakip yikmaktan, kaostan beslenmekten, hic bir vasfi olmayan ama sirf sevdigi hocayi getirtebilmekten ibaret. Böyle tiplerin yönetici oldugu yerde de 37 yilda 1 sampiyonlugumuz var iste. Bu tipler kulübün her yerinde. Yöneticisinden hocasina tut divan kuruluna kadar.
Adam geldi ve ilk defa yenilik olmaya başladı takımda. Ama taraftarın kimisi mucize bekliyor. Acı gerçek şu ki mucize diye bir şey yok ve olmayacak da. Ama olabilen bir şey var o da sistem. Sistem kurmak 11 kişiyi kadroya yazıp sahaya sürmekten çok farklı bir şey olduğu için biraz uzun sürüyor. Ama ben eminim. Otuz yedi yıl sürmez en azından.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin vizyonu ve tecrübesini bizim bir kisim taraftarin anlayamayacagi düzeyde. Bu bir kisim taraftarin zekasi anca yakip yikmaktan, kaostan beslenmekten, hic bir vasfi olmayan ama sirf sevdigi hocayi getirtebilmekten ibaret. Böyle tiplerin yönetici oldugu yerde de 37 yilda 1 sampiyonlugumuz var iste. Bu tipler kulübün her yerinde. Yöneticisinden hocasina tut divan kuruluna kadar.İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrusu ben sevdikleri bir hoca olduğunu da düşünmüyorum. Kendileri hoca olsa buraya girip hoca onuncu haftayı geçmez diye yorum atarlar.
Adam geldi ve ilk defa yenilik olmaya başladı takımda. Ama taraftarın kimisi mucize bekliyor. Acı gerçek şu ki mucize diye bir şey yok ve olmayacak da. Ama olabilen bir şey var o da sistem. Sistem kurmak 11 kişiyi kadroya yazıp sahaya sürmekten çok farklı bir şey olduğu için biraz uzun sürüyor. Ama ben eminim. Otuz yedi yıl sürmez en azından.
Yorum
-
İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasaksehir macinda Vitor hugoyu koyucagi taraf turnusol kagidi olucak. Eger sag tarafta oynatirsan sana sozler hazirlicam hocam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Edward John Ikem Newton | Teknik Direktör
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElde sağ ayaklı stoper olduğunda hugo'yu niye sağ tarafa koysun ? Takımda ters ayaklı stoper yoksa tecrübeli olan terste oynar.
Baska bir neden sorusu da Tony icin sorulabilir. Neden Ligin en iyi olmasina ragmen en tembel sol acigini forvet arkasi oynatirsin?
Hugo ilk macinin sonunda cikip sag tatafta oynadim, kendimi rahat hissetmedim dedi. Iki sol ayakli oynatmicak o zaman bu kadar basit. Edgar varken Campi oynamaz.
Yorum
-
İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazirlik macinin ilk yarisinda sag tarafta denedi.
Baska bir neden sorusu da Tony icin sorulabilir. Neden Ligin en iyi olmasina ragmen en tembel sol acigini forvet arkasi oynatirsin?
Hugo ilk macinin sonunda cikip sag tatafta oynadim, kendimi rahat hissetmedim dedi. Iki sol ayakli oynatmicak o zaman bu kadar basit. Edgar varken Campi oynamaz.
Nwkaame için de cevabı kendin vermişsin, tembel olduğu için kanatta temposu düşüyor aksıyor. Rakip kaleden uzak olduğumuz dönemler geri koşmasın diye nwakeme'yi merkeze alıyor.En son artvints tarafından düzenlendi; 15.10.2020, 01:04.
Yorum
-
Hocam, hazirlik maci bir referansti ve o verilerden yola cikarsak Vitor sagda oynayamiyor ve oynamak istemiyor.
Vitor`un yanina konulabilecek uc adam var Edgar, Campi ve Huseyin. Hic birisi sakat degil, benim dedigim eger bu sartlar altinda gidip campi-vitor ikilisiyle cikarsa ve Vitor`u sagda oynatirsa bu adam hayalcidir. Hazir tribunler de bos kimse beni yuhalamicak diyerek Trabzonspor gibi bir takimi deneme tahtasina ceviremezsin. Hazirlik maclari, antrenmanlar zaten bu sistemlerin yuruyup yurumedigini gormek icin oynaniliyor. Senin daha bir hafta once aldigin adam ilk roportajinda sagda oynadim, alisik degilim ve kendimi iyi hissetmedim dedi bunun uzerine sartlar da el veriyorken bu adami solda oynatirsin. Bunun uzerine tartismaya luzum bile yok, keza hazirlik maclarinda Tony forvet arkasi oynadi ve gozle gorulur bir sekilde orda mutsuz, etkisiz
Tony icin aksiyor demek cok ezbere konusmak olur. Sol kanatta iki sene ust uste cift haneli gol asist sayilari yakaladi. Ilk yilinda 12 gol 12 asist, ikinci yilinda 14 gol 11 asist. Bunun yaninda eger Tony`i birakip hucuma katilicak rakip sol beki varsa, gelsin katilsim bakalim pozisyon nasil sonuclaniyo. Ben gecen sene kanatlardan cok gol yedigimizi hatirlamiyorum, genelde ortadan geldiler ayrica bu yeteneklerin uzerine bir de caliskan olsa zaten bizde isi olmaz.
Tony`i forvet arkasi oynatmak futbol katilligidir. Huseyin zamaninda basladi bu olay, simdi kulagina kimin fisildadigi belli oluyor.
Tony Forvet arkasi oynadiginda etrafini iki uc kisi kapatiyo ve bunlar genelde fiziksel mudahaleler oluyo anca 10 macin birinde Malatyaspor macinda yaptigi gibi uc kisiyi pazara gonderir.
Anladik Chelsea`de yardimci antrenorlukten gozlemcilige cekildi de her yaptigini da kesin bir bildigi vardir seklide savunmak sacma.En son Chovy tarafından düzenlendi; 15.10.2020, 00:14.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum