Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boşa zaman kaybı. Şimdiden yollar ayrılmalı.

Yorum

• Seni ben hoca yapanı , sana o lisansı vereni , seni o takımın başına getireni komple ........................... karaktersizler.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk oyuncu değişikliğini 86. dakikada yapan bir adam hoca falan değildir.

Yorum

• Kaybedilen puanların telafisi var ama oraya kadar takımın başında kalabilir mi soru işareti. Bu yüzden Başakşehir ve FB maçına kadar nispeten kolay fikstürün kıymetini bilmemiz lazımdı. Gol yollarındaki problemimizi bir an önce çözmezsek Trabzonspor kariyeri çok uzun sürmez...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Defol git lan defol!!!
            Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Bugün görülen tabloda yenisi eskisi yok bu işin.Denizli zaten teslim olmuş.Kalkıp forvet çıkarıp orta saha ile takımı dolduran adama yeni diye saygı duyacak değiliz.
              Bal gibi 3 puanı veren adamdır kendisi.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rezil bi yönetim.

Td zaten değil. Chelsea’nin scout’unu hoca diye getiren de suç.

Yorum

• Bu iş Metin Aktaş'a kadar gider.

Yorum

• Chealse den geldi olm. Hüseyin Çimşir kimin yanında çalışmış bu adam kimin yanında olm.

Yorum

• Afobe’yi alması komediydi. Rakip 10 kişi gerekirse Rahmi Anıl’ı falan sahaya koyacağına forvetsiz bıraktı.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Organizasyon sıfır.

Özellikle hücum organizasyonu sıfır.

Bu takım nasıl gol atacak hocam. Eksik falan var deme. Prosinecki yedek forvetini sokup 10 kişi esir aldı bizi.

Rakibi hataya düşürecek şekilde paslaşamıyoruz.

Nwakaeme ya sol kenar ya da sözleşmesini fehset.

Yorum

• sıradaki yardımcı gelsin. hocam napmaya çalşıtğını bilmiyoprum ama taraftarı memnun etmediğin direk söyleyeyim sana. iki maçtır son 10 dakka santrfor çıkarıp savunma alıyorsun. ben bu işte bişi anlamadım amacın nedir. bell ki ilk haftaları kazasız belasız atlatayım fiyorsun ama burası ingilitere 2 .ligi değil kimseni taahhümülü yok böyle bir futbola

Yorum

• Görmüş geçirmiş diyoruz umut besliyoruz ama daha kötü hi hamle zamanlama ve isim olarak nasıl yapılır bilemedim. İlk deneyimin fazla uzun sürmeyecek gibi

Yorum

• Ayıp ettin hocam. Haydi Afobé'yi dışarı aldın, hiç değilse Erce'yi sok oyuna. O hamlene ancak o tip bir giren oyuncu yakışırdı. Ulan ya...

Yorum

• Olumsuz,
                                Nwakaeme'yi çok yanlış oynatıyor. Takımda belkide tek gol ve asist ayağı olan adam Afobe ile yan yana top bekler halde iki maçtır. Soldan bindirmeler yok. Bir iki kez soldan geldi Nwakaeme bir canlılık oldu ama sonra yine merkezde dolanıp durdu. Diğer yandan Afobe'yi niye çıkarıyorsun ki? Rakip on kişi. Riski alıp Hüseyin/Plaza değişikliğiyle bir şekilde ceza alanı içinde alternatif çoğaltabilirdi.

Olumlu,
                                Takım nihayet oyunu kalecinin şişirme şut ve degajları yerine kaleden ayağa pasla çıkırak kuruyor. İleriki haftalarda bu düzen daha da oturacaktır.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X