Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hemen asmış millet hocayı. Komedi

(UEFA)

Yorum

Maç oynandiği sirada sadece bir değişiklik yapmasi olumluydu. Panayira döndürmedi maçi.

Yorum

olmazı deneyecek ki oluru anlasın, kötü hazırlık maçı değildi.
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

Diziliş olarak iki devrede de ayni seyi denedi, taktiğini belirlemiş gibi geldi bana.

Savunma önünde iki oyuncu var, biri daha öne doğru oynuyor ama ağirlikli olarak iki kişi görüyoruz.

Top rakipteyken on numara forvetin yaninda, önde baskiya gidiyor. Kanatlar daraliyor.

Top bizdeyken on numara orta sahaya yaklaşip oyun kuruyor.

Kanatlar forvetin yanina yaklaşmaya çalişiyor bekler ilerde konumlaniyor.

Buraya bakinca niye ekuban sağda nwakaeme ortada denedi anlaşliyor. On numarasi yok. Ama nwakeme o geçişleri yapacak bir oyuncu degil tabi. Tam bir yusuf yazici ariyor.

Ayrica niye hoca 4 3 3 oynatacak dediklerini de anladim. Kanatler forvete yakin oynamaya çalişiyor, bekler de ilerde. Ama öyle sağ içli sol içli bir ortasaha dizilişi yok.

Kanattaki oyuncu tipine göre daha esnek bir yapi oluşabilir.

Eskiye göre gördüğüm fark kanat kullanimi. Kenardaki oyuncular top tuttuğu için topu onlara atip sonra bek bindirmeleri yapiyorduk. Bu maçta daha cok merkezde topla oynadik. Kanatlarda fazla etkinlik olmadi.

Ilk maça bakinca net bir on numara ister hoca. Hem geri gelip oyun kuracak hem de gol kovalayacak. Orada ekuban'i kullanmaycak gibi. Bu yüzden performansta düşüş olabilir.

Plaza'yi kanatlarda görebiliriz. Salih fizik olarak toparlanabilirse sol kanatta çikiş yapabilir.

Merkeze alternatif olarak bir oyuncu alinir. Yani hem 10, hem 6 gelir.

Yorum

ömürü sağ kanatta oynatırsa 6.haftadan güle güle deriz. ömür 10 numaradan başka oynamaz. bunu nasıl göremiyorsunuz çıldırıyorum! ömürün orda oynaması bile her maç 2-3 tane kritik frikik kullanmanı sağlar. top kontrolu ve ortadan delici koşuları çok iyi. ama sen ömürü kanada atarsan çizgide kaybolur gider. orta açma özelliği yok, şut özelliği yok. yanında pas yapacak adamı bulamadımı gidip topu kaybeder. ya satın şu çocuğu işi bilen hocanın elinde parlasın ya da 10 numarada oynatın. bu sene satılması gereken tek isim ekuban. 7-8 milyon euroya ekubanı satamıyorsanız bu sizin beceriksizliğinizdir. bence 10 milyona bile satabilmeniz lazım. ömürün yedeği de guilherme olur gayet de etkili olurlar tüm sezon.

Yorum

İlk maç baya bir soru işareti bıraktı kafada. Özellikle Wakameyi oynattığı yerle Hüseyinin de aynı denemeleri yapmış olması ulan acaba mı dedirrtmedi değil. Hele şu Rize maçı gelsin de bakalım ne yapıcak. Bu teknik direktör mevzusu Ustanın başını yediydi. Ağaoğlu da baya zorluyor bakalım ne olacak.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

adam takımı görmek için deniyor bişiler millet de seçimlerini eleştiriyor. şaka gibi. tv de vermemek lazım bu maçları

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adam takımı görmek için deniyor bişiler millet de seçimlerini eleştiriyor. şaka gibi. tv de vermemek lazım bu maçları
                  Hocam bilemiyorum Siz Tofaş'ı Formula'da dener misiniz ya da F1 araçlarını yaylaya çıkarken? Burda insanların eleştirdikleri Nwakaeme de Ekuban da o bölgelerde değerlendirildi ve verimsiz kaldı. Üstelik bir maçta da değil birçok maçta. Bu maçlar Newton da oradaydı ve bunu görmüştür. Hal böyleyken kısa bir hazırlık dönemi ve az bir hazırlık maçı şansın var. Önemli olan sistemsel disiplini sağlayıp oyunculsrın yeteneklerinden azami ölçüde faydalanmak yerine Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışıyorsun. Hazırlık maçı diye Nwakaeme savunma yapmayı da öğrensin diye sağ beke de koyalım o zaman
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam bilemiyorum Siz Tofaş'ı Formula'da dener misiniz ya da F1 araçlarını yaylaya çıkarken? Burda insanların eleştirdikleri Nwakaeme de Ekuban da o bölgelerde değerlendirildi ve verimsiz kaldı. Üstelik bir maçta da değil birçok maçta. Bu maçlar Newton da oradaydı ve bunu görmüştür. Hal böyleyken kısa bir hazırlık dönemi ve az bir hazırlık maçı şansın var. Önemli olan sistemsel disiplini sağlayıp oyunculsrın yeteneklerinden azami ölçüde faydalanmak yerine Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışıyorsun. Hazırlık maçı diye Nwakaeme savunma yapmayı da öğrensin diye sağ beke de koyalım o zaman
                    demek istediğim şey şu adam yıllardır chelsea de görev almış vardır bi bildiği. ama bizim halı saha dan öte saha görmemiş insanımız teknik direktörlük yapmayı çok seviyor.

Yorum

Hocam, altyapıya iyi bak, yeteneklilerle torpillileri ayır, eksik olduğun mevkilere koy yetenekli adamı oynasın, benim bu sene şampiyonluk beklentim yok, mücadele eden, futbolun doğrularını yapan, ısıran bir genç ekip kur bana/bize yeter.

Yorum

Hoca takımın pas yapma kabiliyetini geliştirmiş ama kadro kalitesi geçen seneye göre zayıflamış bir takım var. Stoperleri oturtabilsek belki tutunabilirdik yarışa ama şampiyonluğa oynayabileceğimizi pek düşünmüyorum.

Yorum

Newton'u konusurken izlemek cok keyifli benim icin
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

hoca stoperleri iç çamaşır gibi değiştirmeyeceksin umarım.
                            Edgar ve Campiyle 2 maç 5 gol yedik.
                            Hüseyin zaten yetersiz.
                            Demek ki Costa ve Hossein oynayacak, nerde bu adamlar

Yorum

Beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Henüz daha 2,5 haftalık bir çalışma fırsatımız oldu. Bugün sezon boyunca oynayacağımız futbolun sinyallerini verdik. Topa daha çok sahip olan, daha yüksek ritimle oynayan, derine daha çok koşular yapan, iyi futbol oynayabilen ve geçtiğimiz sezondan daha farklı bir futbol oynayan takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu elbette zaman alacak bir süreç. Biraz zamana ihtiyacımız var. Sezon başladığında ben hızlı bir başlangıç beklemiyorum. Yavaş ama zaman geçtikçe, oyuncular birbirine alıştıkça daha da iyi futbol ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bu farkları gösterebilmeyi umuyoruz. Daha fazla birlikte çalıştıkça ve birbirimizi daha iyi tanıdıkça ortaya daha da iyi bir iş çıkacağını düşünüyorum.

Ne oynamak istediğini bu şekilde anlatmış. Valla hocam savunmaya çare bul, kral olursun.
                              ( ゚д゚)

Yorum

Ömür’ü o kadar sahada tutmasının hiç anlamı yoktu. Ben bu işine çok sinirlendim.

Bence büyük bir teknik direktör hatası. Çocuk oynamış iki gol atmış daha neyi göreceksin ki?

Bu takımda en önemli adamlar Eku, Tony, JP, Ömür, Sörloth, Parmak. Bu adamlara gözün gibi bakman gerekiyor.

Eku’yu 82’de çıkardı, Parmak’ı çıkarmadı sanırım. Ömür’ü 75 dk oynatmanın bu adamları bu kadar sahada tutmanın anlamı nedir?

Arka adale gitmişse 6 hafta yok hadi geçmiş olsun. Yardımcı hocanın yardımcısını takımın başına getirmek, ve bu yardımcının yardımcısı hocanın yardımcılığına da doğru düzgün birini getirememek bana çok tuhaf geliyor.

Bu yönetim iyi işler yaptı ama sanki bu yıl inadına saçmasapan şeylerin peşindeler.

Hakikaten aşırı gerizekalıca şeyler olmuyor mu?
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Çalışıyor...
                                X