Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam,

Eyvallah eksikler var, transfer dönemide tam anlamıyla iyi geçti sayılmaz mevkii bazında da eksik var da, 2 maçtır wakanın da dediği gibi önde olduğumuz maçları ellerimizle verdik.

Tam 7 haftadır sıfır katkı ile oynayan Abdülkadir hala neye göre oynuyor topla iyi dribling atıyor diye mi?

Geçen hafta 3 yemiş kadroyu bozmadan bu hafta da çıkardın 4 yedin, haftaya da çıkar 5 ye.

Eksikler var 4/3/3 olmuyor 4/2/3/1 yap. Kendi sahamızdayız be kardeşim Djaniny de demek 35/40 dakikalık kondisyon var 4/2/3/1 çık Afobenin arkasına koy adamı skoru alırsın sonrasında al oyundan Parmakı al oyuna 4/3/3 e dön. Valla maalesef kenarda birşeylerin arayışı uğraşı içerisinde misin hiç sanmıyorum sonunu da pek iyi görmüyorum benim nazarımda bu maçlar sana yazar maalesef.

Tamam kadro yetersiz de bu kadronun potansiyeli bu kadar da değil buna eminim.

İngiltere den getirdiklerinde hiç bir işe yaramazlar bunuda ekliyeyim.

Yorum

• Hocamiza guveniyorum eksikleri var ama yerine gelicek hoca daha iyi olmayacak .Trabzon parasini sokaga atacak sacma sapan birisi gelmez umarim.Kasimpasa macinda herkes hocaya suc buluyorda adamlarin attiklari gollere bakin kaleci ugurcan penalti kurtardi ama yedigi gollerin cogunda hataliydi.Sistem hemen ol diyince olmuyor zaman gerek.

Yorum

• Konu kilit, gereksiz yere zamanimiz puanimiz gitti.
        En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 31.10.2020, 11:01.

Yorum

• newton gitti hoşgeldin metin aktaş sanırım silsileyi bozmayız dimi... sadece teknik adamın gitmesiyle olmaz bu işler..bu takımı bu hale getirenlerde gidecek

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            newton gitti hoşgeldin metin aktaş sanırım silsileyi bozmayız dimi... sadece teknik adamın gitmesiyle olmaz bu işler..bu takımı bu hale getirenlerde gidecek
            Pereirayi yapsinlar

Yorum

• Sofraya ne koyduysan onu yersin. Biz ne kadrolar gördük. Hazırlığı bu kadarmış demek ki. Kasımpaşa'nin kadrosu uçuyor mu mesela ? Adamlar kontrayla yenmedi ki bizi. Bütün maç geriden oyun kurdular, önde baskı yaptılar hiç durmadan, yorulmadan. Onların eksikleri yok muydu ?

Yorum

• Yıllardır içinde biriken teknik direktör kompleksi olan birinin fantezilerini izledik. Sıfır defans ve yok ettiği hücum anlayışıyla aldığı 5 puan fazla bile. Hakemlerin yaptıklarına takılanlar önce sahada oynanan oyuna baksın. 10 kişi kalan Denizliye bile oyun üstünlüğü kuramadı. Takım elbise giymekle olmaz bu işler. Kariyeri başlamadan bitti.

Yorum

• Güzelim hücum takımını yok ettin resmen,bu kadar kaliteli hücum yapan bir takımı sadece Sörloth gitti hücum bitti diye anlatamayız,hücumu sen bitirdin.

Yorum

• hadi canım yol al,belli ki sana fazla geldi bu iş,saha kenarından o kadar duygusuz maç izleyen senin gibisini görmedim,mümkünse yollarımız bundan sonra da hiç kesişmesin.

Yorum

• Doğru Konya'da etli ekmek yemeye Trabzon civarında gezmeye bile gelme
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Keşke sorumluluğu üzerine alsaydı ve fantezi işlere girmeseydi. Bir Türkiye Kupası şampiyonluğu nelere mal oldu. Bizim için tabii ki öncelik Trabzonspor ama hem Hüseyin Çimşir’in hem de Newton’un hocalık kariyerlerinin başlamadan bitmiş olması da üzücü...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yolun açık olsun değerli hocam.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Bu arada tüm samimiyetimle Hüseyin Cimşir'i de bu adamın bozduğuna ciddi anlamda etkilediğini düşünüyorum.

Sonucta 2 yıldır Ünal Karaman ile taraftarla çatışmayan ,pozitif bir oyun anlayışı izlettiren ,oyuncularla özellie Nwakaeme ile çatışmayan Cimşir'in bu adam geldikten sonraki akıl tutulmaları,oyun anlayışındaki keskin değişim,Nwakaeme ve Perreira'daki bozulma ve rollerinin değişmesinde kesinlikle Newton'un tavsiyeleri etkili oldu.

Adama bak takıma kattığı birşey yok bir de Nwakaeme'yi bitirdi
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Oyun okuma hamlesi koskoca 0. Dunku macta rakip gol atmak için ugrasti bizimkilerde yemek cirak ise baktı. 2 gol hatayi ben bastan beri bekliyordum
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Göreve gelişi 3-1 öndeyken 3-4 kaybettiğimiz Konya maçı sonrasında gerçekleşmişti. Gidişinin de aynı şekilde olması acı bir tesadüf oldu...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X