Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimin büyük bir hatasının daha bu adamı aylardır konuşturmamak olduğunu gördük

Adam gayet akıcı net ve özgüvenli şekilde kendini ifade etti

Taraftarın gazını aldı

Ben kendisini kapalı kutu olarak düşünüyordum, hocalığı konusunda hala fikir yok ama liderlik vs edebilecek gayet olumlu intiba bıraktı bende...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tepkisiz, ruh gibi adam. Buralarda böyle adamlara futbolcular pek saygı duymaz. Ömrü az.
      Koşmuyor da aynı zamanda. Niye alındı anlamadım. Yerine altyapıdan Tayfun Cora'yı koy daha çok katkı verir.
      Naber?

Yorum

• --------
        En son alper* tarafından düzenlendi; 17.09.2020, 21:41.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsterse sabaha kadar konuşsun bana Ekuban-Edgar değişikliğini anlatamaz.

Bıraksın görevi gitsin lütfen.
          Adam el freni çekti, 5 e doğru gidiyorduk. Ne yapsın.
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Başarılı olacağını düşünüyorum. Allah utandırmasın.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• ne olursa olsun sabredilmeli, elinde yeterli isimler yoktu ilk maç ve form tutma döneminde takım 3-4 hafta sonra eleştirmeye başlamak daha doğru olur.

Yorum

• Iyi futbol iyi oyuncular ile oynanır. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Bu takımın direkt sahada bulunan üç parçası kayboldu. Ki bu adamlar kilit açan adamlardı. Bjk maçında sağ tarafın alışkanlığını sağlayan temel parça da yoktu. Yine verimli olduğu yerde oynamayan ekubandan da faydalanamadık. Stoperlerden de gol katkısı almıyoruz. Geriye sadece abdülkadir ve Tony kalıyor. Bu iki adamla belki bazen skor bulursun ama istikrar sağlayamazsın futbol hiç oynayamazsın. Abdülkadir arkasında pereria yanında Yusuf ve sosa ile müthiş işler çıkarıyordu çünkü takım oyuncusuydu. Tony nin gol atıp kazandığımız bir dönem vardı ama unutulmasın ki o zaman tam takımdık. Bizim bu oyunculardan faydalanabilmemiz için hocanın ortaya bir futbol koyabilmesi için önce gidenlerin yerini doldurmamız lazım. Ve zaman da lazım.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• eğer biraz aklı varsa milli takım arasına kadar skor odaklı bir futbol oynatır. çünkü şu anki kadro iyi futbol oynamak için aşırı derecede yetersiz. transferler gelir ondan sonra dönersin istediğin futbola.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koşmuyor da aynı zamanda. Niye alındı anlamadım. Yerine altyapıdan Tayfun Cora'yı koy daha çok katkı verir.
                    Gülümsetti baba Eyvallah.

Yorum

O hamleyi yapmasaydi en az 5 tane yiyecektik
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• En azından ben daha önde oynamaya çalışan bir Trabzon görüyorum. Kadrodaki tek net adam Uğurcan. Sakatlıkların yanı sıra kadro derinliğimiz de yok. İşimiz bu sene zor.

En az 1 yıl bizimle kalmasını ümit ediyorum.
                        . .
                        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                        . .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eğer biraz aklı varsa milli takım arasına kadar skor odaklı bir futbol oynatır. çünkü şu anki kadro iyi futbol oynamak için aşırı derecede yetersiz. transferler gelir ondan sonra dönersin istediğin futbola.
                          Bence tam tersi. Kafasindaki oyun planini mumkun oldugunca oyuncu gurubuna asilamasi lazim. Belli ki farkli bir oyun plani var Eddy' nin. Bunu takima asilamak zaman alir. O yuzden nekadar erken baslarsan, uzun vadede daha karli cikarsin kanimca. Gerekli takviyeler geldigi vakit ise sistem az da olsa oturmus olur. Yeni gelen oyunculari hemen istedigi oyun planina gore oynatir. Ilk baslarda puan kayiplarina ugrarsin, dogru. Ama bu da isin dogasinda var diye dusunuyorum.

Yorum

• "Liverpool'da bu durumu yaşadı"

Newton, sadece Trabzonspor'a değil, Avrupa'da ve Türkiye'de bütün takımlara bakıldığında kasığından, arka adalesinden 2-3 hafta sakatlık yaşayan birçok futbolcu görüldüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

"Sezon öncesi kampındasınız ve bütün oyunculara yükleme yapmak zorundasınız. Bu oyuncuların sakatlanması normal durumdur. Liverpool örneğini ele alırsak Klopp başladığında antrenman şeklinin değişmesinden dolayı birçok sakatlık yaşanmıştı. Bu sürece oyuncularımızın adapte olması gerekiyor. Oyuncularımızın yeni antrenman sistemine alışması gerekiyor. Bu, zaman alacaktır. Oyuncularımız buna tamamen adapte olduğunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Sağlık departmanı ile her gün iletişim halindeyiz. Oyuncuların sağlığını kontrol etmeye, onların yaşayacağı sorunu önceden engellemeye çalışıyoruz."

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, takımın transfer ihtiyacı olduğunu söylerken yeni bir ismin aralarına katılabileceğini ifade etti. Gerekli takviyeleri yapacaklarını belirten Newton, "Transfer sürecinin sonuna kadar eski gücümüzü geri kazanacağımıza ve ihtiyacımız olan bütün bölgelere gerekli transferleri yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorum

Ben anlatayım o zaman ekuban kalçasında ağrı hissetmiş çıkarın beni demiş takım da 10 kişi 5 lik 6 lık mı olsaydık
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bu kadroyu Mourinhoya ver,bir haftada kovulur.Kadro aşırı derecede yetersiz.
                                Bence kadro yetersiz değil sadece bizim takımda moral yok cesaret yok
                                Beşiktaş'ın kadrosu bizden kötü adamlar şampiyon olacağız diyor
                                Fatih terime 4-6-0 oynattı yarım sezon takımını
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X