Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hocada kabahat bulunmasını çok saçma buluyorum. Aşçıdan kötü malzeme ile iyi yemek yapmsını istemek gibi birşey bu. 6 maçta 5 puan söylemi de saçma. Senin 6 maçının 3 ü başakşehir, beşiktaş, fenerbahçe ile oldu. Yai aslında 3 maçta 5 puan alındı ki o maçlarda da olan hakem hatalarını hepimiz biliyoruz.

Büyük takımlarla olan maçları değerlendirmeye almamamın nedeni o maçlardaki eksikler ve kadro kalitesi. Senin ortasahandaki flavio, baker ve abdülkadir parmak üçlüsünden birini bugün ne sergen yalçın, ne okan buruk, ne fatih terim, ne de erol bulut kendi takımında ilkonbir oynatır. Futbol maçlarında ortasahaların ne kadar önemli olduğunu anlatmama gerek yok herhalde. Bu bahsettiğim olayı giray kaçar youtube kanalında ve de diğer yorumculardan da duyabilrsiniz.

Hoca elinde imkanlardan dolayı haftalardır 8 numara olan flavioyu haftalardır 6 numara oynatıyor. Bu çocuk geldiği brezilyadaki bahia takımında gregorenin yanında oynuyordu. Ortasahada çoğu defansif işi gregore yapıyordu. Hatta transfer döneminde onunda adı gündemimize gelmişti. Baker da on numara ama o da eldekiler imkanlardan dolayı 8 numarada oynatılıyor. Parmak ise sakatlıklardan dolayı 6 maçın 4 ünü kaçırdı.

İstatistiklere bakıldığında da pas isabet oranında %83.6 oranıyla ligde dördüncü sıradayız. Maç başına kısa pasta 6. ve maç başına
    ikili mücadelelerde top çalmada da 7. yiz. Bunlar bu kadar sakatlık, hakem hataları, geç gelen futbolcu ve teknik ekip ile yıllardır
    takımda olan kondisyon sıkıntısına rağmen bütün bunlar çok olumlu şeyler.

Olumsuz istatistiklerde ise rakip ataklarda maç başına top kesmede 21 takım arasında 17.yiz. Rakip takıma faul yapmada ise ligin en kötü takımı biziz. Hava topu kazanmada da ilk 5 te yokuz ki zaten nasıl olalım takımda ilkonbirde hugo haricinde 1.87 ve üstü oyuncumuz yok. Sakatlanan tronsen de 1.83 idi. Bütün bunları bir araya getirdiğinde takım savunmasında zaaf olmaması imkansız.

Bu bahsettiğim olumsuz istatistikler hoca ile alakalı değil. Tamamen yumuşak ortasaha yani 6 numara önlibero mevkindeki oyuncu ekskliğiyle alakalı. Ulan takımda rakibe doğru dürüst faul yapabilen oyuncu bile yok bu ne demek. Senin kırılgan yumuşak ortasahan rakip ataklarını durduramıyor. En kötü rakip atağı bizim yarı sahanın ortasında bitiyor. Geçen sezonda aynı sıkıntılar mevcuttu takımda.

Hocanın kafasındaki oyun planı aslında çok iyi. Sürekli koşularla boşa kaçıp rakip kalede pozisyon bulma yönünde. Yukarıdaki videoda rizespor ile hazırlık maçında sol açık nwakaeme ara pasını atıyor. Sol bek marlon topla buluşup sağ bek pereira ya golü attırıyor. Bu ders niyetine izlendirilebilecek nitelikte gol. Hocaya zaman lazım.

Forumdakilerden tek tek bilen olur bunu. Hoca değişikliği bu zamanlarda 2006-2007 sezonunda göreve nuri albayrak yönetiminde brezilyalı sebastiano lazoroni getirilmişti. 4 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik ile 7 puan toplamasına rağmen kovulup yerine 2. kez ziya doğan getirilmişti. Ziya doğan da o senesi takımın içine etmişti. 34 maçta sadece 12 galibiyet alabilmişti. Sezon başında hertha berlinden gelen marcelinho devre arasında kaçıp almanyaya geri dönmüştü ve oradaki röportajında neden trabzonsporda etkili performans gösteremediği sorulduğunda yanlış yerde oynatıldığından on numara yerine sol açıkta oynatıldığından bahsetmişti. Polonyalı Syzmkoviak ise devre arasında 30 yaşında iken direkt futbolu bırakıp ziya doğan ile çalışmayacağını söylemişti. Ünal aysalın 2013-2014 sezonunda 4.haftada fatih terimi milli takımın başına geçtiğinde de gönderip yerine roberto manciniyi de getirmesi de aklımızda.

Hakkatten bizim taraftar hiçbir şeyden anladığı yok. Geçmişte olanlardan bile haberleri yaktur. Herşey bir yana 6 haftada hoca göndermek ahmaklıktır. Adam bütün maçları kaybetse bile yine de gönderilmez. 6 hafta kardeşim 6 hafta bee 6. Burada hocayı sorgulayacanız yerde gidin kendi futbol bilginizi sorgulayınız.

Yorum

• Yarınki maça çıkacak anlaşılan. Hocaya sabrediyoruz demek.

Merak ediyorum, zamanında Hugo Bross'a sabredilseydi 2010/11 sezonu şampiyonluğu gelir miydi?

Erkenden müdahale edebilmek de en az sabretmek kadar önemlidir.
      www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarınki maça çıkacak anlaşılan. Hocaya sabrediyoruz demek.

Merak ediyorum, zamanında Hugo Bross'a sabredilseydi 2010/11 sezonu şampiyonluğu gelir miydi?

Erkenden müdahale edebilmek de en az sabretmek kadar önemlidir.
        kardeşim emin olki bunlar newton u gönderdi emi ol ondan sonraki gelecek hoca sadi tekelioğlu -giray bulak-hami-mustafa reşit akçay ve bunun gibi türevlerinden biri gelecektir bu yönetim takımın başına tabiri caizsse billurlu bir hoca geitrmez kendilerine kukla arıyolar bak abdullah avcı ismi geçti hocanın ilk isteği tesislerde ne başkan ne de yönetici istemiyorum demiş sence ahmet ağaoğlu bu tür bir hoca getirirmi yoksa ahmet ağaoğlu nasıl tesilerde at koşturacak ulan aziz yıldırım şikecileri bakkal dükkanı gibi yönetiyot diyorduk aynısı bizim başımaıza geldi .

Yorum

Edward John Ikem Newton | Teknik Direktör

İlk olarak positive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocada kabahat bulunmasını çok saçma buluyorum. Aşçıdan kötü malzeme ile iyi yemek yapmsını istemek gibi birşey bu. 6 maçta 5 puan söylemi de saçma. Senin 6 maçının 3 ü başakşehir, beşiktaş, fenerbahçe ile oldu. Yai aslında 3 maçta 5 puan alındı ki o maçlarda da olan hakem hatalarını hepimiz biliyoruz.

.
          Senin Ahmet Agaoglu olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Bu hesap ancak baskanin yapabilecegi bir hesap

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

hocam şu takımı ofansif oynat.. geçen sene yenildiğimiz ve berabere bitirdiğimiz maçlarda bile en kötü kaleye her maç 15 şutumuz vardı. bu sene gazianep maçını 5 şutla bitirdik diğerlerini yazmıyorum bile. orta saha ve forvete ağırlık verilmeli.

yenileceksek bile güzel maçlar izleterek yenilelim kimse sesini çıkarmaz.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam şu takımı ofansif oynat.. geçen sene yenildiğimiz ve berabere bitirdiğimiz maçlarda bile en kötü kaleye her maç 15 şutumuz vardı. bu sene gazianep maçını 5 şutla bitirdik diğerlerini yazmıyorum bile. orta saha ve forvete ağırlık verilmeli.

yenileceksek bile güzel maçlar izleterek yenilelim kimse sesini çıkarmaz.
              geçen sene ilk yarı öne geçip 2. devre şut dahi atamadığımız en az 5 maç var.
              BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen sene ilk yarı öne geçip 2. devre şut dahi atamadığımız en az 5 maç var.
                yine iyi kötü rakip sahaya gidebiliyorduk. bu sezon 6 hafta oldu bireysel çaba dışında rakip kalede çoğalamıyoruz.

orta açan oyuncumuz yok. bekler ayakta uyuyor.

bu şekilde bizim ligde maç kazanamazsın.

sonra da anadolu takımları şansa bala 1 gol atıp üstüne yatıyor maçı kaybediyosun.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Newton neden kalmalı? Ünal gittiği için. O gittikten sonra Çimşir geldiği için. Kaç yıldır yönetimde olup ne altyapıya ne A takıma kurumsal kimlik kazandıramadığınız için. Geçen sene Alanya maçından sonra olanlar gerçek miydi kurgu muydu bilemediğimiz için. Sezon başında Avcı gündeme geldiğinde Newton reyisi takımın başına getirdiğiniz için.

Newton iyi olur kötü olur bilemiyorum. Ama bu yapıyı bu şekilde siz kurdunuz. Geldiğinizde istikrar gerekli dedikten sonra Ünalla gerek nedenini açıklamadığınız bir ayrılık yaşayıp 6 maçlık periyotlarla hoca haberleri çıkarttığınız için.

Newton'ın kalıp kalmamasına siz değil, yeni yönetim karar vermeli

Yorum

Büyük degisimler hep sancili gecer. Ben Newton'a güveniyorum. Adam bir sistem oturtmak istiyor. Günü kurtama pesinde degil ve ben bunu takdir ediyorum.
                    Ben de herkes gibi sampiyonluk bekliyorum lakin bu öyle hemen olacak birsey degil. Yarinlarimizi kurtarmak istiyorsak bu kulübü dogru zeminin üzerine oturtmamiz lazim.
                    O kadar mücadele verildi ve onca badire atlatildi. Bir iki maglubiyet ile herseyi yikacaksak basari beklemesin kimse.
                    Sabirla bekleyecegiz. Adam bir full kadro hele bir calissin ve maca ciksin bi.
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Ben genel anlamda oyunda bir sorun görmüyorum.

Kaybedilen puanlarda hakem etkisi çok yüksek.

Onun dışında senin ortasahandan Sosa gitmiş yerine Baker diye manasız bir adam almışsın. Obi Mikel gitmiş Flavio gelmiş. Solbekte Novak gibi sorunsuz adamı yollamışsın Marlon ile idare ediyorsun. Forvet desen zaten attan inip eşşeğe binildi. Fener maçında ortasahanda Kamil Ahmet oynadı (ki kendi kapasitesine göre iyi de oynadı).

Takımı kalitesizleştirip hocaya suç bulmayı doğru bulmuyorum.

Bugün gönder yarın kimi getireceksin? Yeni hocaya verecekleri para ile kaliteli bir orta saha almış olsalardı şu an belki 4-5 puan fazlamız vardı.

Yönetim kendi kendini bitirdi.

Fakat ne yönetim açısından ne de hoca açısından daha iyi bir alternatif göremiyorum ben. Bu sezon klasik kabul sezonu olarak tamamlanır. Sonrasında da siyaset ne isterse o olur yine her zamanki gibi.
                      #Dik oyna

Yorum

Adamın bence kafasındaki 11 bu.Kamilin yerine birini koyacak okadar.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Kovir misin ağam Mode on! Eddieyi çok savundum yazıklar olsun.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Akif Gür
                            @akfgr
                            ·
                            35sn
                            Nwakaeme gibi adamı beğenmeyip farklı tercihler ve dizilişler üzerine gidiyorsun, bugün sana maçı aksilik olmazsa Nwakaeme alacak. Önlibero istemiyorum diyorsun ama farklı diziliş alternatifin varken Kamil’i o bölgede kullanıyorsun. Ne düşündüğünü Newton’da bilmiyor..

Yorum

Go home Eddie.
                              Özkan SÜMER

Yorum

Bu maci Newtonu durdurursak aliriz.
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Çalışıyor...
                                X