Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Divan başkanıyla anlaşabilirse iyi hoca. Yoksa gitsin. Futbol bilgisinin bir önemi yok.
    Naber?

Yorum

• Savunmada yine adam adama oynuyoruz, duran toplarda da öyle.

Önde pres yaparken tamam ama gelip yerleştiğimizde adam adamadan çok, düzenli bir şekilde dizilen, alan savunmasıyla birlikte kalıp halinde sağa sola kayan bir takım görecek miyiz merak ediyorum. Zamanla pres yaparken de bu kompakt yapı lazım.

Yorum

• Graham Potter tarzı bir kariyer ilerleyişi olacak.

Yorum

• fb maci sonrasi kovulur diyordum ama Basin toplantisini izledim fikrimi degistirdim. Eger sabredebilirsek basarili olabilir.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
          HY67...

Yorum

• nwakaeme-ekuban'dan birisinin yerina afobe cikmaliydi bence.
            nwakaeme en one atilabilirdi.

anliyorum, mac boyu marlon'u bir kac defa ver kacla tekte yakalayip gectiler diye, onune geri kosacak birisini almak istedi ama nwakeme her halukarda bu afobe'den daha etkili olurdu en onde de.

Yorum

• Maç başlığında da kısmen dile getirdim. Kaderini milli aradan sonraki zorlu maçlar belirleyecek. İlk milli arada kendisini devre arasına atacak krediyi ne yazık ki kazanamadı. Bu yüzden ikinci milli araya kadar ki Başakşehir, FB, Kasımpaşa ve Alanya maçlarından 7 puan almamız lazım...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ekuban yerine Afobe çıkabilirdi. Net pozisyon vermedik, diğer değişiklikler tutarlı. Bireysel hatalar ve kadro darlığı yüzünden sıkıntı yaşayacaksın, belki de bunlar götürecek hocayı. Kalması taraftarıyım tabi, yapılmaya çalışılan şey umut veriyor.

Yorum

• Bu rakiplere bu futbol ise 10 15 sıralar gider gelir takım
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ekuban ile Wakayı aynı anda çıkarmak hataydı

Yorum

• Hala birşey olacak diye umutla bekleyenler var gülüyorum onlara
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Eku sakatlıktan yeni çıktı riske girmek istemedi.
                        Waka her topu ezdi bugün iyi değildi.
                        Ben oyuncu değişiklerini normal karşılıyorum az sabır iyi olacak inşallah Eddie dayı.
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• tonyi 45te çıkarmaması hataydı.

Yorum

• Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür'den en az nasıl yararlanabilirim diye düşünüyor galiba.

Yorum

• bir sistem oturtmaya çalışıyor, sene sonuna kadar devam etmeli.
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Waka'yı ısrarla merkeze çekme hastalığından kurtul hoca... Bu adam o adam değil yani. Waka şu an takımda gol atma ve asist yapma yeteneğindeki tek adam. Ve bu adam sol açık dışında kayıpları oynuyor. Bjk maçıyla bu hastalığa tutuldun ve vazgeçmiyorsun. Yahu Waka'nın sol açıktan yardıra yardıra içeri girdiği pozisyonları özledik. Atamıyorsa da attırıyordu en azından. Şimdi Waka=top kaybı.. Yeme bu arkadaşı.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X