Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Iyi oldugu, vazgeçilmez oldugu herkesin bildigi bir gerçek. Dün aksam gol atmasina çok sevindim çünkü dün aksam bir eksigi goldü, onu da atti. Her zaman böyle insallah, Allah nazardan saklasin.
    <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Hüseyin için ne yazilsa azdir.Ama bizim taraftarimizin çogu onu hep elestiriyordular.
      Panik yok,her zaman sagduyu

Yorum

ADAM sahaya çikariyor ölene kadar kosuyor mu?1 milyon dolar 600 bin dolar diye konusuyor mu?Ne zaman iyi oynadigindan kimden hesap sordu?Tüm haksizlara ragmen trabzona geri dönüp ölürcesine kosuor üstüne üstlük top kesiyor her ilk topu karsiliyor adam markaja aliyor,pas atmayada basladi e bu hafta gol de atti daha fazlasini bekleyen arkadaslar hüseyinin yatak odasina[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Aferin sana hüseyin 20 milyon dolarlik topcumuz yok ama 20 milyon yürege sahip hüseyinimiz var Seni seviyoruz Hüseyin[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

HÜSEYIN&gt; zidane o kadar...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

İlk olarak kadirsa_2000 tarafından gönderildi
          Iyi oldugu, vazgeçilmez oldugu herkesin bildigi bir gerçek. Dün aksam gol atmasina çok sevindim çünkü dün aksam bir eksigi goldü, onu da atti. Her zaman böyle insallah, Allah nazardan saklasin.

maasallah - nazar degmesin [img]smileys/smiley2.gif[/img]

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

adam atmadi atmadi sonunda golün en bobasini atdi
            FIRTINA61

Yorum

hüseyin önceden böyle degildi.. emrah da.. erdinç de.. v.b.. tüm bunlarda en büyük katki ziya hocanindirdiye düsünüyorum.. demek ki teknik olarak mükemmel olmaya da gerek yok.. basit oynama felsefesini kaptin mi tamamdir.. hüseyin top kapiyor ve en yakininda müsait arkadasina veriyor topu.. iste budur.. ve hüseyin konusuna her yazisimda bir özür daha beyan etmek zorunda kaliyorum.. bu adamin ts de yeri yok derdim hep.. Allah a çok sükür ki ben utandim ve hüseyin basarili oldu..
              #7 King of Kings

Yorum

Danimarka maçindan sonra bir arkadasima "Bizim Hüseyin ayni Patrick Vieira gibibir adam oldu" demistim.

Bugün yorumlari tekrar okurken daha önce Laz_Isko ve Aragorn01'in de Hüseyin'i Vieira'ya benzettiklerini gördüm.

Bu kadar kisa sürede bu kadar kendini gelistiren baska adam tanimiyorum.Raul Fatih'ten sonra simdi de Vieira Hüseyin...Dur bakalim daha kimleri yetistirecegiz.Helal olsun Hüseyin'e,helal olsun...Edited by: TheCrow
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

erdinç tolda ferdinand campbell

helal hüseyin fener maçindada gol bekliyoruzzzzzz

Yorum

Form düsüklügüne bile girmedin,orta sahanin dinamosu olarak durmadan çalistin,sahada basmadik yer birakmadin helal olsun baska ne denir ki.. Bence de Fener e gol atarsan harika olur!!!
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• isalah sansi yaver gider de bu hafta gene gol atar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      FIRTINA61

Yorum

• HÜSEYIN TEK KELIMEYLE MÜTHIS UMARIM ONU DUNE KADAR ELESTIRENLER ARTIK GERCEGI GÖRMÜSLERDIR CAN BARTU DIYOKI TURKIYENIN EN IYI ORTA SAHA OYUNCUSU AMA BIZDE HALA HUSEYINI TARTUSANLAR VAR
                        sorma neden...
                        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Hüseyin bir Tane Ona Sadece Saygi duyulur ve Onunde egiLir.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• sessiz sedasiz da çok güzel isler yapilabilecegini sen ögrettin bana..yüregim seninle,sizinle....
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Hüseyin orta sahada iyi top kesiyor ama birde daha isabetli pas verse daha güzel olur. hem Trabzonspor hem de kendisi için

Yorum

• valla oynadi mi gerçekten orta sahanin beyni oluyor, iste birde yalniz kalmasa, umarim yeni transfer Smok yükünü hafifletir.
                                61&gt;34 MATEMATIK YALAN SÖYLEMEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim