İlk olarak bilal29 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Hüseyin yüzünden ya da herhangi biri yüzünden maça gitmeyenler zaten benimle Trabzonspor konuşmasın..Bir kişiye ya da kişilere mi bağlı Trabzonspor sevginiz??BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Söylediklerine aynen katılıyorum hatta eksik bile diyorum belki saygından belki değil ama anlayabildiğim kadarıyla seninde içinde olup buraya yazamadığın şeyler var.İlk olarak bilal29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar inanın Hüseyin e özel gıcıklığım yok.Çok iyi olmasını en az onu savunanlar kadar bende isterim.Çünkü Trabzonlu ve altyapıdan yetişmiş ama olmuyor ,bu formayı kaldıramıyor.Yeminle söylüyorum bir sürü taraftarımız var burada Hüseyin yüzünden maçı izlemek dahi istemiyorlar.Hatta yeni stad projesine bile sevinemiyorlar .Eğer o statta Hüseyin oynayacaksa banane stad projesinden.Düşünün arkadaşlar Trabzonspor tarihinde Hüseyin kadar tartışılan bir futbolcu var mı?Bu bile birşeyler göstermiyor mu?Ya daha bu hafta yaptığı hataları gören insan ona karşı en ufak bir sevgi beslemez.Hal böyleyken hala onu nasıl savunuyorsunuz anlamakla güçlük çekiyorum.Allah rızası için TRT 3 ten bu maçın tekrarını tekrar izleyin.Yalvarıyorum size .Görün onun yaptığı saçmalıkları .Üstelik Hüseyin bunları hep yapıyor.Bir Trabzonsporlu olarak ona hakkımı helal etmiyorum.Erciyes maçını tekrar izleyin lütfen.......
Ama şu bir gerçek ki Hüseyin bırakın Trabzonsporu hiçbir süper lig takımında oynayabilecek topçu değil.Milli takıma çağrılmış olsa bile.
Bütün bunlar benim düşüncem başkaları beni bağlamaz(Fatih Terim gibi)
Yorum
-
çok doğru katılıyorum bende bunu belirtmek istemiştimİlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin yüzünden ya da herhangi biri yüzünden maça gitmeyenler zaten benimle Trabzonspor konuşmasın..Bir kişiye ya da kişilere mi bağlı Trabzonspor sevginiz??-1461 TRABZON-
Yorum
-
Sakın benimle Trabzonsporluluk hakkında tartışmaya kalkmayın lütfen.İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin yüzünden ya da herhangi biri yüzünden maça gitmeyenler zaten benimle Trabzonspor konuşmasın..Bir kişiye ya da kişilere mi bağlı Trabzonspor sevginiz??
Evet ben sırf Hüseyin yüzünden maçlara gitmek istemiyorum ve hatta seyretmek istemiyorum.Hatta geçen ki Milli maçta Hüseyin oyuna girdikten sonra maça daha bakmak bile istemedim.
Bu şekilde yazıp yeni bir tatrtışma başlatmaya çalışıyorsan hiç kusura bakma benim tartışmaya hiç niyetim yok.ilk olarak kurulan Yahoo Gorups olarak yapılan tartışmalar aklıma geldikçe insanların ne yapacağı ve nasıl davranacaklarının hiç belli olmayacağı aklıma geliyor.
Yorum
-
Sakın benimle Trabzonsporluluk hakkında tartışmaya kalkmayın lütfen.İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin yüzünden ya da herhangi biri yüzünden maça gitmeyenler zaten benimle Trabzonspor konuşmasın..Bir kişiye ya da kişilere mi bağlı Trabzonspor sevginiz??
Evet ben sırf Hüseyin yüzünden maçlara gitmek istemiyorum ve hatta seyretmek istemiyorum.Hatta geçen ki Milli maçta Hüseyin oyuna girdikten sonra maça daha bakmak bile istemedim.
Bu şekilde yazıp yeni bir tatrtışma başlatmaya çalışıyorsan hiç kusura bakma benim tartışmaya hiç niyetim yok.ilk olarak kurulan Yahoo Gorups olarak yapılan tartışmalar aklıma geldikçe insanların ne yapacağı ve nasıl davranacaklarının hiç belli olmayacağı aklıma geliyor.Bu yüzden kendi düşünceni açıkla ama lütfen başkasının ne düşündüğü ve ne kadar bildiği hakkında bilmeden yorum yapmayasın.Futbolcular hakkında sever veya sevmeyebilir yorum yap ama Trabzonspor veya Ülkeyi sevmek gibi konularda böyleyse böyledir diye yorum asla yapmamanı rica ediyorum.
Sen ne benim ne de bir başkasının ne kadar Trabzonsporlu olduğu hakkında ne bilgiye sahipsinki bu lafı diyebilirsin bir düşün.
Evet bir ara da sırf Özkan SÜMER yüzünden maçlara gitmiyordum.Buna ne diyeceksin.Yoksa ben Trabzonsporlu değil miyim. Nasıl onu başkanlığa layık görmüyorsam bu takımda Hüseyini de kaptanlığa ve Trabzonsporlu bir futbolcu olarak oynamasını istemiyorum.
Yorum
-
Kimsenin Trabzonsporluluk inancını kimsenin yargılamaya hakkı yok bence de ama bir oyuncu yüzünden tüm takımı silen birisi benim gözümde samimiyetini kaybetmiştir..Varsın tartışmayalım...
Diğer bi boyut,sitenin çoğusu Özkan Sümer'e olan karşıtlığımı bilir ama onun döneminde de mümkün oldukça istisnasız her maça gittim ya da izledim..Farkımız bu herhalde...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
hüseyinin futbolunu ne kadar beğenmesemde bu maçları izlememem anlamına gelmez her maçı izlerim trabzonsporda sadece hüseyinmi var hayır izlemeye değer bir sürü oyuncumuz var sahada kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bi takım olduğu sürece ben takımı izlerim
Yorum
-
şu kesinleşti,bazı arkadaşlar maçları değilde uzunca süredir hüseyini izliyorlar ve hatalarını not ediyorlar...
ben hüseyinin faydalı bir topçu olduğuna en az ziya,fatih,vahid,ersun vs.vs kadar inananlardanım..ben en azından onların futbol bilgilerine güvenmeye devam ediyorum...
karalamaya çalışanlarında aynen devam etmelerini rica ediyorum...
ama sakın bize aynı şeyleri yazmayın...mesela kaç gol attı gibi..
biraz sorumluluk sahibi olun ve devam eden ligde,şampiyonluğa oynadığımız ligde,şansımızın çok yüksek olduğu bir sezonda bu uşakları yiyip bitirmeyin...
Trabzonspor için bunu yapın....
özellikle onun yüzünden,,, değil ligdeki maçları,milli maçı bile izlemeyen arkadaşım,sen daha çok özet izlersin kardeşim...bu sene şampiyonluğa gidiyoruz sizlere rağmen...23 senede ne ders verdi yıllar sana....
hadi hayırlı kandiller...
Yorum
-
tamam, Hüseyin oynasin ilk 11 ve bizde destek verelim, ora kadar iyide. Peki Hocalar neden Hüseyin kötü oynadigi maclarda, bu cok maclardir, 90 dakika oynatiyorlar. Szymek kötü oynadimi hemen cikartiyorsun, Yattara iyiken bile oyundan aliniyordu. Bunu anlamis degilim.
Hüseyinin alternativi mi yok? Onun özellikleri baska oyuncularda yokmu?
Ara transferde yaparsin Hüseyin yerine iyi bir transfer ön libero olarak. Yoksa Dünyada tek Hüseyin mi var, o mevkide Trabzonsporda oyniyacak.
Zamaninda Yattara oyundan cikarken veya Szymek onlarin alternativi varmiydi acaba?
Cok mu iyi top kesiyor ki 90 dakika oynuyor?
Szymek kötü oynadimi hemen oyundan aliniyor, Hüseyin kötü oynadimi yinede 90 dakika oynatiliyor.
Belkide Hüseyin skor degistirebilecek birsey yapar diye 90 dakika oyunda tutuluyor, bilmiyorum vallah.TRABZONSPOR
Yorum
-
BenTrabzonu her zaman izledim izlerim.
Ben Trabzonu her zaman izledim izlerimde.Sadece dediğim Hüseyin takımda varken maçı zevkle izleyemiyorum.Hatta izleyesim gelmiyor.Bu adamın nesini seyredeyim.Yaptığı inanılmaz pas hatalarıyla bizi hem strese sokuyor hemde söylediğimiz sözlerden dolayı günaha sokuyor.Bu adam bizde oynadığından beri kötü.Öyle sadece bu sene veya son maçlarda kötü değil.
Bu adam gol atmış mı?yok
Bu adam gol pası atmış mı?yok(pardon rakibe çok gol pası atmıştır)
Bu adam olumlu uzun pas atmış mı?yok
Yani ofansif manada kocaman bir sıfır.Sanırım onu çok övenler bile bu konuda onu haklı çıkaramazlar.Çünkü bu saydıklarımın tersini gösterecek bir belge yok.
Geri kalıyor defansif özellikleri.Yahu yıllardır söylüyoruz söyleyeceğizde.Bu adam iyi bir kesici değil.Dikkat edin kestiği topları genelde faulle rakibi durdurarak kesiyor(bu da bizim için yeni bir tehlike değil mi?)
Bu adam kaptırdığı toplarda dahi eli belinde pozisyonu izleyen bir adam değil mi?(maçları az izleyen görür)
Bu adam o boyuna rağmen çıktığı hava topunu alma oranı çok düşük (topu alsa bile genelde rakibe geri veriyor)
Bu adam geri ve yana pas atmaktan başka bir şey yapmıyor.Günümüz futbolunda da bunlar çağ dışı ve oyunu tamamen soğutan amatörce işlerdir.Bunun dışında bir şey varsa Allah benim belamı versin.Yok eğer ...............................İnsanı böyle çileden çıkarıyorsunuz.Sizn gibi gerçekleri göremeyen taraftarların varlığı beni çok üzüyor.Sanırım taraftarlarımızın çoğunu.Bazıları hala Hüseyin e karşı hoşgörü bekliyor bizden.yahu ne hoş görüsü gösterecek mişim .Bu adam 4 yıldır bizi perişan etti.Onun yüzünde kazandığımız günahların haddi hesabı yok.Hakkımı helal etmiyorum.
Ben Trabzon tarihinde onun kadar istyenmeyen onun kadar çok küfür yiyen bir futbolcu görmedim ,duymadım.Bu bile çok şeyi ıspatlar.............
Yorum
-
BenTrabzonu her zaman izledim izlerim.
Ben Trabzonu her zaman izledim izlerimde.Sadece dediğim Hüseyin takımda varken maçı zevkle izleyemiyorum.Hatta izleyesim gelmiyor.Bu adamın nesini seyredeyim.Yaptığı inanılmaz pas hatalarıyla bizi hem strese sokuyor hemde söylediğimiz sözlerden dolayı günaha sokuyor.Bu adam bizde oynadığından beri kötü.Öyle sadece bu sene veya son maçlarda kötü değil.
Bu adam gol atmış mı?yok
Bu adam gol pası atmış mı?yok(pardon rakibe çok gol pası atmıştır)
Bu adam olumlu uzun pas atmış mı?yok
Yani ofansif manada kocaman bir sıfır.Sanırım onu çok övenler bile bu konuda onu haklı çıkaramazlar.Çünkü bu saydıklarımın tersini gösterecek bir belge yok.
Geri kalıyor defansif özellikleri.Yahu yıllardır söylüyoruz söyleyeceğizde.Bu adam iyi bir kesici değil.Dikkat edin kestiği topları genelde faulle rakibi durdurarak kesiyor(bu da bizim için yeni bir tehlike değil mi?)
Bu adam kaptırdığı toplarda dahi eli belinde pozisyonu izleyen bir adam değil mi?(maçları az izleyen görür)
Bu adam o boyuna rağmen çıktığı hava topunu alma oranı çok düşük (topu alsa bile genelde rakibe geri veriyor)
Bu adam geri ve yana pas atmaktan başka bir şey yapmıyor.Günümüz futbolunda da bunlar çağ dışı ve oyunu tamamen soğutan amatörce işlerdir.Bunun dışında bir şey varsa Allah benim belamı versin.Yok eğer ...............................İnsanı böyle çileden çıkarıyorsunuz.Sizn gibi gerçekleri göremeyen taraftarların varlığı beni çok üzüyor.Sanırım taraftarlarımızın çoğunu.Bazıları hala Hüseyin e karşı hoşgörü bekliyor bizden.yahu ne hoş görüsü gösterecek mişim .Bu adam 4 yıldır bizi perişan etti.Onun yüzünde kazandığımız günahların haddi hesabı yok.Hakkımı helal etmiyorum.
Ben Trabzon tarihinde onun kadar istyenmeyen onun kadar çok küfür yiyen bir futbolcu görmedim ,duymadım.Bu bile çok şeyi ıspatlar.............
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum