Şu durumda olmamızda en az hatası ve sorumluluğu olan sensin ve iyi bir Trabzonsporlu olduğuna şüphem yok,inşallah bir daha başkalarının egosunu kurtarmak için kendi karakterini kurban etmezsin.
En masum olduğun bir yılda en büyük bedeli ödedin,istifa etmesi ve bedel ödemesi gerekenler taraftar gözünde hala başarılı ama sen bir daha bu kulüpten içeri giremeyeceksin.
İnanıyorum senden harika bir Sportif Direktör olur.
Takımı rastgele salmış sahaya, ondan sonra skoru koruyamıyoruz diyor. Skoru korumak için evvela 11 kişi topun arkasına geçeceksin. Takım 60 metrede oynuyor. Stoperler ileri çıkmaya korkuyor.
Skoru korumak için ne yapıyorsun mesela? Bu soruyu soran yok.
En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 09.07.2020, 16:29.
Elbette Ünaldan sonra onu teknik direktör yapan yönetim çok büyük hata yapmıştır. Ama Hüseyin silah zoruyla mı getirildi göreve?
Kendisine görev teklif edildiğinde onur duyarım ama "Benim henüz TS hocalığını hak edecek bir başarım yok. Bu görevi kaldıracak kapasitem yok. Bu koltuğa oturmaya hakkım yok." isterseniz iyi bir hoca ile birlikte yardımcı antrenörlük görevime devam edeyim." deseydi ya..
"Benim teknik direktörlük kapasitemi kimse bilmiyor. Önyargı kötü bir şeydir vs.." diyeceğine..Gördük kapasitesini..
Hüseyin Cimşir çok kötü bir insan değil elbette. Bizim gibi o da üzülüyordur. Burası kesin. Kendisine hala kızgın olsam da şu anki halini düşününce bir yandan ona da üzülüyorum.
Ama hayatta birçok insanın sahip olduğu kötü özelliklerden biri de kendini "olduğundan daha fazla" zannetmektir. İnsanın bizzat kendisine en çok zarar veren şeylerden birisi de budur. Eğer kendisi kapasitesinin (iyimser konuşup en azından şu an için diyelim) yetersiz kalacağının farkında idiyse, bu da kötü. Pekala "Bu teklif benim için mutluluk verici, gurur verici ama TS de hoca olmayı hak etmem için daha kat edeceğim çok mesafe var" diyebilir ve hem kendisini yetiştiren camianın başkanının gözünde hem de çoğumuzun gözünde daha da büyürdü..
Ama bizim eski topçuların çoğu ne yapıyor? Ben bu camianın içinden çıktım bana niye şans verilmiyor diye oturdukları yerde ağlıyor. Ya önce biraz olsun kendini kanıtlasana, kendini geliştirsene.. Yardımcı hocalıkta epey devam etsene veya alt liglerde biraz mücadele etsene. Zor geliyor değil mi? Hadi oralardan da teklif alamıyorsan en azından futboldaki gelişmeleri takip etsene, topçuların çoğu yabancı onlarla çok daha iyi ve etkili iletişim kurmak için yabancı dil öğrensene.. Tabi bunlar zor geliyor. O zaman olmuyor işte.
Az önce biten maçların ardından son 3 haftanın karmakarışık olacağı belli oldu. Düşme sınırındaki Konya ve Kayseri, bizden önce başakşehir'le ölümcül maçlarını yapacak ve her ikisi de DÜŞMEMEK İÇİN önce başakşehir'den puan almak zorunda kalacaklar. Yani her şeyin yeniden başlayabileceği bir 3 maç yaşayacağız. son 3 maçımıza bakınca önümüzdeki 3 maç için sana güvenmek zorundayız ama kendi adıma sana iğne ucu kadar dahi inanmıyorum. Çözüm yolu nedir nasıl bulunur bilmiyorum ama İNŞALLAH kenarda duran sen olmazsın.
SELAM VE HÜRMETLE.
Şu durumda olmamızda en az hatası ve sorumluluğu olan sensin ve iyi bir Trabzonsporlu olduğuna şüphem yok,inşallah bir daha başkalarının egosunu kurtarmak için kendi karakterini kurban etmezsin.
En masum olduğun bir yılda en büyük bedeli ödedin,istifa etmesi ve bedel ödemesi gerekenler taraftar gözünde hala başarılı ama sen bir daha bu kulüpten içeri giremeyeceksin.
İnanıyorum senden harika bir Sportif Direktör olur.
Yorum