Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözde Deniz sol bekte oynuyor diye fiziksel avantajı kullanmak için Sörloth'u oraya atıp gol pozisyonu bulmaya mı çalıştık biz? O kanadı değerlendirecek başka bir oyuncu yok muydu.. Bu tip küçük hesaplar yüzünden takımın saha içi planları şaşıyor ne oynadığını anlamıyor hiçbir oyuncu. Sahanın hiçbir bölgesinde rakibe karşılık veremiyorsun hiçbir şekilde. Bu takımın bir oyun ezberi vardır dişini geçirebileceği maçlarda bunu uygulamaya çalışır, genelde de bu iç saha maçları olur.

Yani sen kendi oyununu hiçbir zaman oynamayacak mısın hep rakibi çalışıp zayıf noktalarına mı odaklanacaksın? Bu takımın yetenek düzeyi kendi oyununu oynayacak seviyede. Bizim şu yaptığımızı yeteneksiz düşük seviye ama mücadele gücü yüksek taktiğe bağlılığı yüksek oyunculardan kurulu takımlar yapar. Bizle hiç mi hiç uyumlu değil.

Yani şaşıyorum her hafta bu kadar kötü hocalık olmaz. Topu tutmaya çalışsak takımın defoları da kapanacak ama akıl edemedi hala. Çok zorlu bir sürece gireceğiz bir an önce şu taç organizasyonlarından uzun paslardan falan vazgeçmesi lazım. Bu tip denemeler en azından maç başında yapılmamalı. Takım önce bi oynasın sonuç alınamazsa denersin bunları.

Yorum

• Fener geride çok adamla pas yapip oyunu soğutmaya başladığı anda işin matematiğini çözüp baskıyı yapmamız gerekiyordu ama oyuncular ısrarla bekledi, rakip oyuncular top aldıktan sonra karşılamaya gittiler. İlk yarı boşa geçti.

İkinci yarı bu durumu engelledik baskıyı kurduk iki gol attık. Sonra rakibin uzak kaldığı yerlerde pas yaparız, dengelerini bozarız diye bekliyorum ama topu direk rakibe veriyoruz, kaptığımız toplarla çıkmaya çalışıyoruz. İnsiyatif yine rakipte. İki kere atak tekrarladilar ceza kesildi.

Bu kadar mı beceriksiz takim ki pas yapmaya korkuyoruz. Başkan demedi mi geriden pasla çıkmak bu kadar zor olmamalı diye ?

Hiç çalışılmıyor mu buna, niye bu sorumluluk alınmıyor, işin kolayına kaçılıyor anlamıyorum.

Rakip organize baskı yapmadan topa sahip oluyor. Sonrası yeteneklerine kalmış.

Yorum

• Pas yaparak da aktif dinlenebiliriz. 20 metreye savunmayı çekip beklersek öyle tıkarlar içeri. Rize'den hallice bir fenerle oynadık. Yorgunluk mazur görülebilir. Bu ahmaklığı çok yapıyoruz.

Nwakaeme'nin kulağı çekilmeliden ziyade asılınmalı. Gereksiz çalıma girip kaybettiği top ardından oluşan poazisyonda gölü yedik. Ahmak ahmak iş. Geri gelecek gücün yoksa öyle top kaybı yapmayacaksın. Şımarık hareketler.

Nwakaeme ve Ekuban çıkmış adam eşleşmeleri sıkıntıya düşmüş. Gidip alıyorsun Bilal. Adam benim beynim yok diyor. 89da bir de. Fuzuli gol yedik. Daha önce yapacaktın değişikliği.

Takım bireysel anlamda iyi olduğu için gol buluyoruz. Allah sakatlık ceza vermesin.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Eleştiriler üsturuplu olmalı yine de. bu takımın merkezde sağlam bir savunmacısı yok. Takımı defansif olarak diri tutan arkadaşlarını uyaran bir oyuncu lazım. Takıma karakterini sosa ve nwakaeme veriyor. Bunlar da oyunu dinlendirme konusunda eksik kalıyorlar. Yaratıcılıklarından kaynaklı dağınıklıkları var. Momentum rakibe geçince maçtan kopabiliyorlar.

Bunu dengeleyecek takımı uyarabilecek ağırlıkta defansif bir oyuncu arıyoruz. Pereira karakterinde 90 dakikanın her anını oynayan bir defansif ortasaha lazım.

Takımımız defansif olarak dağınık malesef. Bunları ancak Şenol Güneş toparlar, daha düzenli oynatabilir.

Yorum

• Batı cephesinde değişen bir şey yok!

Yorum

• Bu potansiyelli, skor yaratma kabiliyeti yüksek kadroya "oynattığı oyun ile" yazık ediyor. N'Diaye aldık henüz dişe dokunur sekilde istenilen verimi alamıyoruz, Sosanın teknik seviyesinden yararlanamıyoruz, dönenleri alamıyor, oyun mesafesini oldukça uzun oynuyoruz. Top rakipteyken izlemesi zulüm gibi, yanlış pas, orta şut gelmezse alamıyoruz. Önde baskilarimiz sadece gostermelik sonuca hic varamadık. Kadronun yapısıyla da cok oynuyor. Mac icerisinde 3 farkli tarz dizilim deniyoruz nerdeyse.

Yorum

• o tipsiz gustavo yu beğendim seneye alalım, kim eksikse koy yerine oynasın öyle bir adammış.
                HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Rus ordusu 2. Dunya savasinda berline dayandiginda, Alman halki fuhrerin bir seyler yapip kendilerini kurtaracagini inaniyordu. Kendimi o halet-i ruhiye icerisinde hissediyorum. Oynanan Her rezalet oyundan sonra “vardır bir bildiği, taktik gereği” olduğuna kendimi inandirmak istiyorum.

Yorum

• Hocam merak etme arkandayız.

Her b*ku bilenlere aldırma sen.

Yoluna devam et.

Yorum

• Az biraz tempo yaparak oynasak rahat rahat şampiyon olacağız ama durarak oynuyoruz.

Böyle olunca da bireysel performanslara kalıyoruz.

Yorum

• Takım çok yavaş top oynuyor. İlk yarı duralım ikinci yarı oynayalım gibi bi futbol düşüncesi olamaz. O futbol düşüncesi de şampiyon yapmaz zaten
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Geniş bir kitle 'ulan puan kaybetseydi de haklı çıksaydım' fikri doğrultusunda pusuda bekliyor.

Yazık.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Acemi ve vasat bir hoca oldugu belli. Oyun anlaminda Ünal Karaman döneminden bir farki yok. Ama Ünal hoca'dan artisi skor aliyor. Ligde 6 mac 16 puan. Kupada da iyi gidiyor. Mevcut performans ile Hüseyin hoca > Ünal hoca. Ünalcilar kizmasin. Kizsalarda cok da fifi yallah Rizeye

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                            HY67...

Yorum

• 35 sende 30 kere şampiyon olan takımın taraftarı Hüseyin hocayla şampiyonluğun kaçacağı gibi uçuk bir tahmini nasıl yapabiliyor ya

Ben şimdi susuyorum. Sezon nasıl biterse bitsin, o zaman konuşacağım.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Yine çok boş alan vermeye başladık, stoper-santrafor arası mesafe çok uzamaya başladı. Defans çizgisini biraz öne çıkart hocam. Bunu yapmak için maçta illa yenik duruma düşmemiz gerekmiyor. Eğer bunu yaparsan birçok sıkıntıyı çözmüş olacaksın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim