Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olcay Şahan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olcay bizim icin yetersiz oldugu ortada

sunuda bilin, bu olcaya denilirse gitmekte tereddüt edecek bir karektere sahip degil

olcay para icin kulübü tehdit edip zorlan Ts de kalacak biri degil

medeni sekilde seninle yollari ayirmaliyiz de, bonservisini alip pasa pasa sehirden gider

ve kimse korkmasin, fazlasiylan isteyeni var...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kardeşim senin gözünü nasıl boyamış bu olcay denen şahsiyet merak ediyorum türk futbolunun gelmiş geçmiş en gereksiz oyuncularından biridir olcay neden biliyomusun şu anda bile bütün ts instagram sayfaları face sayfaları olcayı kahraman gibi paylaşıp duruyor çok sevdikleri için mi tabiki hayır onların maddi çıkarları varmış olcaydan öyle duydum ve zaten kendi video atıp duruyo o sayfayı takip edin bu sayfayı takip edin diye..sen sanıyomusun olcaya git dediğinde gidecek bir kuruş parasını bırakmayacak görüşürüz ve hiçkimsede talip falan değil karabükün kanat oyuncuları bile daha iyi

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olcay bizim icin yetersiz oldugu ortada

sunuda bilin, bu olcaya denilirse gitmekte tereddüt edecek bir karektere sahip degil

medeni sekilde seninle yollari ayirmaliyiz de, bonservisini alip pasa pasa sehirden gider

Yorum

• bu adam niye gitsinki stadda bi kere bile buna bağıran bile denk gelmedi niye çünkü en büyük taraftar grubunun başkanıyla kanka olmuş beyefendi hem hangi takıma iteleyeceksin kasımpaşa diyolar ama trezege dururken bunu kim oynatır açıkçası elimizde patladı parasınıda son kuruşuna kadar almadan hiç biyere gitmez en çok zoruma giden de bjklilerin nasıl kitledik bu malı size inş.bi an önce kurtulursunuz demeleri

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olcay bizim icin yetersiz oldugu ortada

Olcay bir arkadaşımın uzaktan akrabası bize ilk transfer olduğunda konuştuğumuzda anlatmıştı tamamen onun dediklerini aktarıyorum günahı boynuna, dediği tek şey cimrilikte dünya markası gittiği kafelerde bile hesap ödemez hep Oğuzhan'a, Necip'e ödetir hesapları diyordu.Tek başlarına gittiği zamanda hesap yerine senin kafenin reklamını falan yaparız ne hesabı gibisinden şakayla hesabı geçiştirir tam Kayserili diye anlatmıştı.

Demek istediğim ben Olcayın şu anki maaşını başka bi takımdan alamadığı sürece kesinlikle gideceğini düşünmüyorum,Olcaya 1.7 milyon verirlermi? Bence zor umarım biran önce giderde kurtuluruz.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
            Yalancının Allah belasını versin mi?
            DEGMEZ

troll oldugu her harfinden belli

İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olcay bir arkadaşımın uzaktan akrabası bize ilk transfer olduğunda konuştuğumuzda anlatmıştı tamamen onun dediklerini aktarıyorum günahı boynuna, dediği tek şey cimrilikte dünya markası gittiği kafelerde bile hesap ödemez hep Oğuzhan'a, Necip'e ödetir hesapları diyordu.Tek başlarına gittiği zamanda hesap yerine senin kafenin reklamını falan yaparız ne hesabı gibisinden şakayla hesabı geçiştirir tam Kayserili diye anlatmıştı.

Demek istediğim ben Olcayın şu anki maaşını başka bi takımdan alamadığı sürece kesinlikle gideceğini düşünmüyorum,Olcaya 1.7 milyon verirlermi? Bence zor umarım biran önce giderde kurtuluruz.
            cimri olmak baska, karektersizce istenmedigin yerde para ugruna kalmak baska

dedigin hareketi avrupada olcay gibi yetisen biri olarak anliyorum

zaten bu tür düsünme kabiliyeti avrupadaki %90 oyuncunun özel sponsoruda olupta Türkiyede bu rakamin %10dan altta olmasinin nedenini gösteriyor

bunun en güzel örneklerinden biri nusr-et , böyle reklamini gelistirdi

o kafe sahibi akilli olsa orada o dakikada olcaylan anlasirdi
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.05.2018, 14:10.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu takımda yeri yok

Yorum

• Barajda bile duramıyor.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Futbol Fukarasi.
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Defol

Yorum

• direkt kovulsun
                      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 01:00.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• sezon sonu yollar ayrılmalı diyecemde kapı gibi sözlesmesi vardır.

Yorum

• versin kardeşim sizin başınızada olcay kadar taş düşsün nedir sizdeki bu olcay sevdası nasıl bi çıkar ilişkiniz var çözmek mümkün değil

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
                          Yalancının Allah belasını versin mi?
                          En son burak89 tarafından düzenlendi; 07.05.2018, 09:46.

Yorum

• ilk gideceklerden olmalı.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• ''yeni sezonda görüşmek üzere'' diye açıklama yapmış. kalıyor herhalde takımda. bence gitmesi gerek.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Yükleniyor...
                              X