Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olcay Şahan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özür mü? Ne özrü arkadaşlar... Galiba Olcay'ın o stadyumdaki son dönemini bilmiyorsunuz. Olcay'ı bize getiren süreç, o stadyumda sıradan hazırlık maçlarında (Alkmaar) bile kendisine küfür edilmesiyle tepki gösterilmesiyle başladı. Siz, size bir yıl önce küfredip takımdan gönderenlerden özür dilemeyeceğiniz gibi Olcay da öyle bir şey yapmadı. Golü atıp tepkisiz kalabilirdi ama tanıdığım için söylüyorum duygusal biri, ilk kez oynadı orada...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Olcay atıyor, attırıyor ama solda olmuyor. Belki Abdülkadir sağda oynasın diye hoca onu sola atıyor ama olmuyor işte. Neden olmuyor?
      işte bundan dolayı:

Olcay kanadı kullanmayıp sürekli ortaya kaçıyor, ondan sonra olan sol beklere oluyor.

Yorum

• niyetine bir şey demem ama o sahne arkadaşların dediği gibi aşırı abartı. Trabzonspor oyuncususun Gençlerbirliği değil.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bjk ve onunla ilgili olan her yerde reklam kokan hareketler,pis bir samimiyetsizlik var.Olcay da buna alet oldu,abarttı.
          • Memento mori

Yorum

• BJK onun için Türkiye bileti.

Bunun akabinde hayal edemeyeceği maddi kazançlar, şampiyonluklarda kariyerinde önemli mihenk taşıdır.

Dolayısı ile Olcay'ın bu hareketini yadırgamıyorum.

Fakat Ersun Yanal'ın Olcay'ı oynatmasına anlam vermek zor. Oyuncu kalitesi olarak Bongonda bile Olcay'dan daha iyi oyuncudur.

Yorum

• Olcayın yaptığı hareket dünyanın her yerinde “özür” “kusura bakmayın” anlamında yorumlanır. Diğer yorumlar suizan olarak kabul edilebilir.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Ben Olcayın iyi niyetinden zerre şüphe etmem.Ben Trabzonspora gol atsam oturur ağlayabilirdim mesela.

Yorum

• öyle şeyler okudum ki adamı gol attığına pişman ettik nerdeyse...

Yorum

• Güzel bir gol atti daha öncesi müthis kosu yapti. Katkisi yüksek bir oyuncu.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Aşın bu feodalik düşünceleri.
                      Tolga Zenginde Trabzonspor soyunma odasına gidip hasret giderirken
                      aynı hareketi Sosa ve olcay Bjk soyunma odasına giderek yaptı
                      Bu çoçuklar sahada rakip olsada özel hayatlarında birlikteliği olan karakterler.
                      Normal olanıda bu

Yorum

• Gol atması falan mesele değil Bjk bu adamı kovarak gönderdi. Abduş ve Castillo oynar bu iyi bir yedek olur.
                        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                        Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• nasil 45 dakika oyunda kaldi, biri aciklayabilir mi? :d

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Yorum

• Nasılsa 11 garantisi var. Devamm...
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ne oynadin bugun, Allah askina soyle ne oynadin?

Yorum

Yükleniyor...
                              X