İyi maç çıkardı, tebrikler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Rodallega Martinez
Daraltma
X
-
-
Selçuk, bence bu istatistiği yanlış değerlendiriyorsun.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson vuruslari bir hayli buragin stiline benzedi
11 sutta 1 gol atan adam bu sezon bunu 4,5 suta indirdi
by17 effect
Akhisar'dayken kendisi gol atmak için zorluyor, insiyatif kullanıyordu. Daha çok şut çekiyor, daha fazla sorumluluk alıyordu.
Burada takım daha nitelikli hücum ediyor. Top ön tarafa daha sık geliyor ve daha kolay pozisyona giriyor. Orandaki değişimin en büyük sebebi bu bence.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bize geldigi ilk yarim sezondada bu istatistik ortaya cikmisdiİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk, bence bu istatistiği yanlış değerlendiriyorsun.
Akhisar'dayken kendisi gol atmak için zorluyor, insiyatif kullanıyordu. Daha çok şut çekiyor, daha fazla sorumluluk alıyordu.
Burada takım daha nitelikli hücum ediyor. Top ön tarafa daha sık geliyor ve daha kolay pozisyona giriyor. Orandaki değişimin en büyük sebebi bu bence."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Eski alışkanlıklar kolay terk edilmiyorİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize geldigi ilk yarim sezondada bu istatistik ortaya cikmisdi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
eski aliskanliklar olarak adlandirabilinirİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski alışkanlıklar kolay terk edilmiyor
gercekten harbiye vuruyordu, pozisyon tanimamaksizin ve böylece bayaga yüksek potansiyelli pozisyon baslamadan ölüyordu
bu konuda ligimizde en basarili isim cenk tosun, adam emin olmadan denemiyor, 2 suttan 1i gol
gollerinin coguda penalti
yani bir visca gibi istatistik kasmiyorlar, effektif tabela oyunculari olarak kendilerini gelistiriyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Visca demişken; vasatoğlu vasatların bayrak tutanı.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeski aliskanliklar olarak adlandirabilinir
gercekten harbiye vuruyordu, pozisyon tanimamaksizin ve böylece bayaga yüksek potansiyelli pozisyon baslamadan ölüyordu
bu konuda ligimizde en basarili isim cenk tosun, adam emin olmadan denemiyor, 2 suttan 1i gol
gollerinin coguda penalti
yani bir visca gibi istatistik kasmiyorlar, effektif tabela oyunculari olarak kendilerini gelistiriyorlarForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum