Dokunuş.. futbol.. golcülük..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Rodallega Martinez
Daraltma
X
-
Katılıyorum.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanattan gelip gol atma işini çok iyi yapıyor ama maçın genelinde uygulanması zor. son 15 dakika girip golünü atması lazım.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Yorum
-
olcay'ın körlemesine içeriye vurduğu topa öyle güzel hareketlendi ki. bu golcü hareketlenmesi işte tam olarak. vuruşa odaklanmış çoğu kişi ama, olcay pas verirken defansın arkasında aslında, bir vücut hareketi ile kendini önüne atıp golü yazdı. helal olsun.
Yorum
-
Rıza hocayı yetersiz gördüğümü çokça belirttim ama Roda oyuna kesinlikle taktik gereği girdi. Sadece 5 dakika daha erken olabilirdi bu değişiklik ama o sırada Hubocan sekiyordu. Muhtemelen onu beklediler...İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönlü olsun diye oyuna girdi ve attı golünü.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
geçen arkadaşlarına yaklaşımından bahsetmiştim bu maçta aynısını yaptı. penaltıyı volkan'a o kullandırttı sırf alkışlansın diye ki zor attığı golden sonra castillo ile volkan'ı alkışlattırdı. sosa yerine kaptanlık pazubandını o takmalıydı.
çok iyi bir karakter ve iyi bir golcü.sadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum