Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Rodallega Martinez

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dokunuş.. futbol.. golcülük..

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kanattan gelip gol atma işini çok iyi yapıyor ama maçın genelinde uygulanması zor. son 15 dakika girip golünü atması lazım.
      Katılıyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yazdı yine boş geçmedi tebrik ederim.

(UEFA)

Yorum

• olcay'ın körlemesine içeriye vurduğu topa öyle güzel hareketlendi ki. bu golcü hareketlenmesi işte tam olarak. vuruşa odaklanmış çoğu kişi ama, olcay pas verirken defansın arkasında aslında, bir vücut hareketi ile kendini önüne atıp golü yazdı. helal olsun.

Yorum

• Maça girerken bir tane yazar skoru belirler demiştim.Golü attın ama olsun skoru Bero belirledi. Seni başka seviyoruz Roda.Aynen devam...

Yorum

• Ligin dakika/skor performansı en yüksek oyuncusu olmaya devam ediyor.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tam bir gol ustası helal olsun aslanım aynen devam et.

Yorum

• Ligde aldığı sürede her 48 dk da 1, Kupa'da aldığı sürede her 31 dk da 1 gol atmış. Daha fazla oynamayı hakediyor.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gönlü olsun diye oyuna girdi ve attı golünü.
                    Rıza hocayı yetersiz gördüğümü çokça belirttim ama Roda oyuna kesinlikle taktik gereği girdi. Sadece 5 dakika daha erken olabilirdi bu değişiklik ama o sırada Hubocan sekiyordu. Muhtemelen onu beklediler...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bizimle aynı anda Çin'den senelik 4 milyonluk teklif aldı. Hayati bir teklifti çünkü Akhisar'da 700'e oynuyordu. Yalvar yakar 1,7'ye yani Çin'in yarısından aza ikna edip takıma kattık. Ersun ile anlaşamadı, kulübe adapte olması epey sürdü.

Ancak şuanda takımın en büyük şanslarından biri.

Yorum

• Adam aşırı golcü. Çok golcü yani. Öyle böyle değil bayağı golcü.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• macin adami
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gol makinesi kral
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yeteri kadar beslenmediği bir maç olsa da görevini yapmaya devam ediyor...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• geçen arkadaşlarına yaklaşımından bahsetmiştim bu maçta aynısını yaptı. penaltıyı volkan'a o kullandırttı sırf alkışlansın diye ki zor attığı golden sonra castillo ile volkan'ı alkışlattırdı. sosa yerine kaptanlık pazubandını o takmalıydı.

çok iyi bir karakter ve iyi bir golcü.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim