Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Rodallega Martinez

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iki tarafa da yazık olacak, ne biz daha iyisini alabiliriz ekonomik olarak, ne de bu arkadaş trabzonspordan daha iyi takım bulabilir.

Yorum

• Yolun açık olsun. Herşey için teşekkürler Hugo.
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Büyük ihtimalle takimda kalacagini düsünüyorum. Bizim icin en dogrusu olur.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 33 yaşına gelmiş, hiçbir özelliği mükemmel olmayan bir oyuncu. Fedakarlık yapması gereken biz değil Roda. 900 bin - 1milyona oynamıyorsa yol vermek en iyisi. Arap ligi sandı herhalde burayı birde zam istiyor. Transferin taraflar için fayda/zararları:

Trabzonspor tarafı:
          +: Bildiğimiz bir oyuncu her sezon belli standartı var. Yeni gelen daha verimli olabileceği gibi mumla da aratabilir.
          - : 33 yaşında. Muhtemelen son sözleşmesi. Kalitesi bence yeterli değil, sözleşme uzatılmasını isteyenlerin çoğu yerine iyi birini alamayacağımızı düşündüğü içiin istiyor.

Roda tarafı:
          + : Bildiği, uyum sağladığı bir takım/şehir. Alışkanlıklarını değiştirmek zorunda olmayacak. Şampiyonluk yaşamış, zirve için yarışan bir takım/şehirde oynayacak. Avrupada oynama fırsatı.
          - : 200-300 bin daha az kazanacak bizde kalırsa.

Teraziye koyunca sözleşme uzatılması için Roda'nın yalvarması lazım. Bu adam ya şimdi gider memleketine, yada iki sene Türkiye'de oynayıp sonra yine gider. O yüzden Türkiye'de zirveye oynama ve küme düşmeme arasındaki fark için 200-300binden vaz geçemiyorsa kendi salaklığı. En verimli çağında kazanmadığın parayı 33 yaşında istiyor şaka gibi.

Bu zamana kadar bulamadık diye yine bulamayacağımız anlamına gelmiyor. Önceden oyuncu havuzumuz kısıtlıydı. Belirli menajerlerin kataloglarından seçiyorduk. Şimdi İsrail liginden Nwakaeme diye bir adam alıyorsun mesela. Double double yapıyor 1 milyona. Diagne Kasımpaşa'ya bedava geldi 700 bin maaş alıyordu. Ligin anasını ağlattı. Müthiş bonservis getirdi. Ara sende bul.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Transfer basliginda da paylastigim Hugo Rodallega gorusum

Yakin gecmise bakarsak (uzagina dalarsak yine sonuc ayni)

Fatih Tekke gibi efsane bir santraforun ardindan Umut Bulut geldi ve herkesi tatmin etmesede basarilidir. Birde Burak Yilmaz basarilidir, tartisilmaz zaten. Benim unuttugum baska basarili bir isim varsa yazin ama sanmiyorum cunku yok.

Asagidaki santraforlarin hepsi bizim takima gelmeden performanslarina gore kimi gol makinasi kimiside potansiyel gol makinasiydi ve gerek bonservislerine gerek maaslarina milyon dolarlar harcandi. Basliklarinda ilk sayfalarda ove ove bitirilemeyen ligi sallayacak santraforlarimizdan bazilari.

Ister kadro muhendisligi ister uyum diyin hic birisi basarili olamadi.

Siralama karisiktir.
            Teofilo(kacti gitti, iyi olsa bize ne fayda)
            Ndoye
            Muhammet Demir
            Jun Suk
            Ramil Sheidaev
            Yatabare
            Deniz Yilmaz
            Marc Janko
            Henrique
            Halil Altintop
            Pawel Brozek
            Gokhan Unal (bonservisi en havalisi)
            Isaac Promise
            Cardozo (golculugune laf yok ama bizde olmadi)

14 futbolcu yazdim en kritik bolge, heba olan baslamadan biten koca sezonlar. Yakin gecmise dayanarak Santrafor transferi konusundaki basari yuzde 10 bile degilken bu guven nerden geliyor anlamiyorum. Yok norvecli varmis yok baska isimler varmis. Yahu en kralini getirdik olmadi.

Elimizdede as Hugo Rodallega var, oyle boyle atiyor bu adam, derbisinde de atmis anadolusunda da atiyor, belirli bir istatistigin uzerinde ve basarili. Ilk elimizdeki adami kacirmayalim ve gommeyelim, imzasini attiralim ekstrasina bakilir.

not:Bir de su lafa cok guluyorum Rodallega'yla hedefe gidilmez 3. 4. olunur. Ah be kardesim Henrique kac sezon as oynadi ama bir tane derbi macta gol atamadan ulkeyi terk etti. (oyle hatirliyorum) Ilk defansina adam bak takimda gol sorunu yok, gol yeme sorunu var.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• yönetim waka ile yaptığı gibi performansa dayalı bir sözleşme önermeli kendisine. 500 bin euro net, gol başına 50 bin euro gibi. yada 800 bin net, 15 golü geçerse 1.2 milyon, 20'yi geçerse 1.6 milyon. net maaş verirsek kendisine yatacak.

Yorum

• Öyle görünüyor ki bu adamı çok arayacağız.

Rodallega'ya 1 milyon 400 bin euro civarı parayı fazla gören yönetimin kafasından geçen miktarla alacakları forvet nasıl bir şey çıkacak çok merak ediyorum daha doğrusu korkuyorum.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• birden kıymete bindi nedense, nazlı adam çekemeyiz, istekli adam imzalar - oynar.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• hugo sözleşme uzatmazsak kimi alacağız ne kadar bonservis ödeyeceğiz ne kadar maaş ödeyeceğiz ve hugo gibi en az 10 gol atabilecek mi? hugo için 1,5 milyon Euro devam edilirse takımı ligi tanıyor en az 10 golü var uefa da tecrübesiyle iş yapar.
                    esas soru şu Ünal hocam istiyor mu eğer istiyorsa yönetim bazı şeylerden mümkün mertebe ödün vermeli.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      birden kıymete bindi nedense, nazlı adam çekemeyiz, istekli adam imzalar - oynar.
                      rize maçında çok iyi göz boyadı adam. kayseri maçındaydı heralde 2 tane asist yaptı rakibe isteksizliği yüzünden. sanki dünyada başka forvet yok. birsürü başarısız forvet örneği verilmiş ama şuan işleyen çark gibi bi sistemimiz var. Kim roda kadar süre alsa 10 tane atardı zaten.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rize maçında çok iyi göz boyadı adam. kayseri maçındaydı heralde 2 tane asist yaptı rakibe isteksizliği yüzünden. sanki dünyada başka forvet yok. birsürü başarısız forvet örneği verilmiş ama şuan işleyen çark gibi bi sistemimiz var. Kim roda kadar süre alsa 10 tane atardı zaten.
                        Şu avatarı değiştir.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetim waka ile yaptığı gibi performansa dayalı bir sözleşme önermeli kendisine. 500 bin euro net, gol başına 50 bin euro gibi. yada 800 bin net, 15 golü geçerse 1.2 milyon, 20'yi geçerse 1.6 milyon. net maaş verirsek kendisine yatacak.
                          bizim kaleden şut çekmeye başlar.

Ayrıca haberlere göre 1.7 milyon euro net istiyor.
                          En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 31.05.2019, 14:05.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transfer basliginda da paylastigim Hugo Rodallega gorusum
                            Cardozo ilk sezonunda 2014-2015 de Ozer Hurmaci li Sefa Yilmaz li Yusuf Erdoganli mal kadroda ligde 29 macta 17 gol 1 asist yapti. Sonraki sezon sakatliklar, teknik direktor degisiklikleri, Bosingwa nin yoklugu falan yeterince performans gosteremedi. Yani Cardozo yu o saydiklarindan biri degil.
                            Yakin gecmise bakarsak (uzagina dalarsak yine sonuc ayni)

Fatih Tekke gibi efsane bir santraforun ardindan Umut Bulut geldi ve herkesi tatmin etmesede basarilidir. Birde Burak Yilmaz basarilidir, tartisilmaz zaten. Benim unuttugum baska basarili bir isim varsa yazin ama sanmiyorum cunku yok.

Asagidaki santraforlarin hepsi bizim takima gelmeden performanslarina gore kimi gol makinasi kimiside potansiyel gol makinasiydi ve gerek bonservislerine gerek maaslarina milyon dolarlar harcandi. Basliklarinda ilk sayfalarda ove ove bitirilemeyen ligi sallayacak santraforlarimizdan bazilari.

Ister kadro muhendisligi ister uyum diyin hic birisi basarili olamadi.

Siralama karisiktir.
                            Teofilo(kacti gitti, iyi olsa bize ne fayda)
                            Ndoye
                            Muhammet Demir
                            Jun Suk
                            Ramil Sheidaev
                            Yatabare
                            Deniz Yilmaz
                            Marc Janko
                            Henrique
                            Halil Altintop
                            Pawel Brozek
                            Gokhan Unal (bonservisi en havalisi)
                            Isaac Promise
                            Cardozo (golculugune laf yok ama bizde olmadi)

14 futbolcu yazdim en kritik bolge, heba olan baslamadan biten koca sezonlar. Yakin gecmise dayanarak Santrafor transferi konusundaki basari yuzde 10 bile degilken bu guven nerden geliyor anlamiyorum. Yok norvecli varmis yok baska isimler varmis. Yahu en kralini getirdik olmadi.

Elimizdede as Hugo Rodallega var, oyle boyle atiyor bu adam, derbisinde de atmis anadolusunda da atiyor, belirli bir istatistigin uzerinde ve basarili. Ilk elimizdeki adami kacirmayalim ve gommeyelim, imzasini attiralim ekstrasina bakilir.

not:Bir de su lafa cok guluyorum Rodallega'yla hedefe gidilmez 3. 4. olunur. Ah be kardesim Henrique kac sezon as oynadi ama bir tane derbi macta gol atamadan ulkeyi terk etti. (oyle hatirliyorum) Ilk defansina adam bak takimda gol sorunu yok, gol yeme sorunu var.
                            Cardozo ilk sezonunda 2014-2015 de Ozer Hurmaci li Sefa Yilmaz li Yusuf Erdoganli mal kadroda ligde 29 macta 17 gol 1 asist Turkiye Kupasinda 3 macta 2 gol 3 asist yapmisti. Sonraki sezon sakatliklar, teknik direktor degisiklikleri, yedek birakilmalar, Bosingwa nin yoklugu falan yeteri kadar gol atamadi ve sezon sonunda Olympiakos a satilmisti. Yani Cardozo nun o saydigin isimlerin arasinda olmasi sacma. Bunun haricinde diger dediklerine sonuna kadar katiliyorum. Hugo dan daha iyisini daha ucuza bulup getirecez ve uyum, sakatlik falan da yasamayacak olme esegim olme.
                            En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 01:24.

Yorum

• Sosyal medyada yazılan rakamlar doğru ise pazarlık yapmaya bile gerek yok. Paraguay'a mı nereye istiyorsa oraya gitsin.

Yorum

• 31 yaşında iken 1,6, 34 yaşında iken 1,6 olmaz olmamalı.

zaten seneye de yerine birini bakacağız.

Bence yol yakınken birini bulmalıyız.

He çıkıp kimse gel bul falan demesin bu işle ilgilenen kulüp çalışanı ve yöneticileri, hocası varken bize iş düşmez.

İstediğin fiyatlar doğru ise yolun açık olsun Rodallega.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim