Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çok Vefalıyız Çoook

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sanırım ''Vefa'' İstanbulda bir semt adı sadece.

Şaşıyorum bu duyarsızlığımıza ya

Neyse...
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Cafer abi her yönetimde bekledim bir jübile ama maalesef kimsenin aklına gelmedi...

En çok Dozer Cemil'e üzüldüm

Bu yönetim bari hatırlasa eski oyuncularımızı....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsmail Gökçek;
        Trabzonspor için ömrünü harcadı tabiri yerindeyse. Şimdi amansız bir hastalığın pençesinde. Çocuklarının okul masraflarını bile beğenmediğimiz Fenerbahce karşılıyor. Aslında olay maddiyattan cok maneviyatla ilgili. Arayıp halhatır sormak ilgilenmek çok bişey değil aslında.

Cemil Usta (Dozer Cemil)
        Liverpool'u Avni Akerin çimlerine gömüp o zamanlar Türkiye'yi ayağa kaldıran adam. O tarihten sonra pek hatırlamadık. Yalnızlığa terkettik, aramadık sormadık. 15.03.2003 tarihinde Trabzonun ıslak kaldırımlarında ölü olarak bulduk onu. Cebinde 5 milyon Türk Lirasıyla birlikte.

Hami Mandıralı;
        Onun golleriyle büyüdük. Onun golleriyle bir başka sevdik futbolu. Topa 224 km. hızla vuran bir adam. Eşi benzeri yok. İğnelerle sahada kaldığı bircok macını hatırlıyorum ben. Ayaklarında neşter değmemiş yer yok. Şimdi bir Jübile bile yapamıyoruz bu insana. Ki bu insana Trabzonspor dendiği zaman gözlerindeki sevinç hala ilk günkü gibi.

Aslında bu örnekleri coğaltabiliriz. Ünal Karaman, Kemal Serdar. Küçük Hamdi, gibi Bu insanları başımızın üstünde taşıyalım demiyorum. Ama gerekli yerde gerekli ilgiyi alakayı göstermekte vazifemiz olsa gerek

Düşünüyorum da bazen bu futbol mu çok nankör yoksa biz mi çok vefasızız
        Saygılarımla
        çok haklısın kardeşim özellikle dozer cemilin durumuna içim gidiyo resmen
        Dozer Cemil yerel bir gazetedeki röportajında trabzonspor maçlarına gidememesinin sebebi sorulduğunda werdiği cewap şu oluyor "Kuyruklarda beklemek ağırıma gidiyor"
        bu çok acı bi durum arkadaşlar

Yorum

en azindan bir jubileyidemi haketmedi hami mandirali
          # 61 Onur Recep Kivrak
          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

Evet Hami İçin Bir Maç Schalke 04 ile fena olmazdı Yönetim bu konuyada el atarsa bizi çok sevindirir...
            Örneğin Bu devre arası olabilir...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Bazi futbolcular okadar cok para kazaniyor ki ama gel gor ki akilli bir sekilde kullanamiyor.

Cogumuzun okadar parayi bir arada gormeyi birak hayal edemeyecek kadar cok para kazaniyorlar.. sonra parasiz kaldiklarinda: beni aramadilar sormadilar diye sitem ediyorlar...

Tabiki efsane futbolculara gereken ilgiyi gereken sevgi ve sevkati gostermemiz lazim...

Jubile yapilmamasi kadar sacma birsey yoktur... o futbolcu canini disine takmis herseyini vermis ama hakettigi muameleyi gorememis ise ve bir jubile bile cok gorulmusse o ozamanki ve sonra gelen yonetimin ayibidir diye dusunuyorum... Hami nin jubilesi coktan yapilmaliydi..

Yorum

Jübile de vefa değil bence. Bir maçtan sonra unutulup gidiliyor zaten(?). Bence jübileden de sonrasında sürekli onları bir arada tutacak organizasyonlar , moral maçları , güncel kadroyu & seyirciyi ve bu takıma emek vermiş eski futbolcularımızı bir araya getirecek maçlar düzenlenebilir.
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Bize böyle şeyler yakışmaz!

Bizim için canını verenlere bizimde canımızı vermemiz lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim