Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çok Vefalıyız Çoook

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok Vefalıyız Çoook

İsmail Gökçek;
    Trabzonspor için ömrünü harcadı tabiri yerindeyse. Şimdi amansız bir hastalığın pençesinde. Çocuklarının okul masraflarını bile beğenmediğimiz Fenerbahce karşılıyor. Aslında olay maddiyattan cok maneviyatla ilgili. Arayıp halhatır sormak ilgilenmek çok bişey değil aslında.

Cemil Usta (Dozer Cemil)
    Liverpool'u Avni Akerin çimlerine gömüp o zamanlar Türkiye'yi ayağa kaldıran adam. O tarihten sonra pek hatırlamadık. Yalnızlığa terkettik, aramadık sormadık. 15.03.2003 tarihinde Trabzonun ıslak kaldırımlarında ölü olarak bulduk onu. Cebinde 5 milyon Türk Lirasıyla birlikte.

Hami Mandıralı;
    Onun golleriyle büyüdük. Onun golleriyle bir başka sevdik futbolu. Topa 224 km. hızla vuran bir adam. Eşi benzeri yok. İğnelerle sahada kaldığı bircok macını hatırlıyorum ben. Ayaklarında neşter değmemiş yer yok. Şimdi bir Jübile bile yapamıyoruz bu insana. Ki bu insana Trabzonspor dendiği zaman gözlerindeki sevinç hala ilk günkü gibi.

Aslında bu örnekleri coğaltabiliriz. Ünal Karaman, Kemal Serdar. Küçük Hamdi, gibi Bu insanları başımızın üstünde taşıyalım demiyorum. Ama gerekli yerde gerekli ilgiyi alakayı göstermekte vazifemiz olsa gerek

Düşünüyorum da bazen bu futbol mu çok nankör yoksa biz mi çok vefasızız
    Saygılarımla
    En son Gamze tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 23:56.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Belkide bizler vefasız değilizdir de organize olma problemimiz vardır. Belki bu bir savunma mekanizmasıdır. İnsanın içi kabul etmiyor istnbul takımları gibi olmayı...

Yorum

Cafer abi bu güzel başlığı açtığın için sana çok teşekkür ederim. Bu söylediklerin ve daha birçoğu defalarca yazılıp yazılıp çizildi ama hep parça parçaydı, laf arasında kaldı veya organize olunamadı. Biz elimizden geldiğince bu konuyu canlı tutmaya çalışarak, belki de gereken vefanın gösterilmesine vesile olacaz...

Yorum

çok güzel bir konu açmışsınız teşekkürler.
        futbol zaten nankör üstünede bizlerin vefasızlığı eklenince bizlere sevinçler yaşatanları böyle unutuveriyoruz ve onlara haksızlık yapıyoruz
        BMN|KOCAELİ

Yorum

Futbol nankördür ama bizde ondan aşağıya kalmayacak derece de vefasızız. yada birilerinin dürtüklemesi gerekiyor vefamızı gösterebilmemiz için medyatik olmak işin olmazsa olmazı olmazsa hayatta işimiz olmuyor.Biz bu değiliz.
          62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

cafer abi açtığın başlık için sana çok tşkler bende senle aynı fikirdeyim şuda var ama Trabzonsorumuzda destek veriyor diğer kulüpler kadar belki olmasa kampanyalara

Yorum

bende kulüp olarak verilmesigereken desteğin verilmedği görüşündeyim...koskoca trabzonspor eski oyuncularına bir jubile bile yapamıyor yaaa.....

Yorum

çok doğru tespitler

en az bir 11 oluşturacak kadar eski futbolcumuz var.jubile karmasıyla T>rabzonspor karşılaşsa süper olurdu
                Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

evet cafer çok haklısın...

klasik bi söz olacak ama vefa sadece bi semt adı olarak kalmış...
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Sevgili Arkadaşlar değerli yorumlarınızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim.
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

çok güzel bi konu gerçekten helede hami gibi bir topçumuza nasıl olurda jubile yapılamaz diğerleride içinde muhakkak haklısın

Yorum

gerçekten güzel bir konu yapılması gerekenleri anlatıyor sonuna kadar destek

Yorum

Bazı şeylerin değeri ölmeden önce bilinmeli. Yazık oluyor bu insanlara.

Ayıptır, günahtır, yazıktır. Bize yakışmıyor böyle duyarsız olmak

Yorum

Gözden ırak olan gönüldende ırak oluyo maalesef.
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

yaşım itibariyle hami-ünal-hamdi dönemini biliyorum bunlar bir daha benzerleri gelemeyecek oyuncular. yazık oldu valla yönetim olarak yapılanı (yani yapılmayanı) kınıyorum!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim