Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• muharrem usta şuan ki duruma göre sportif açıdan başarısızdır o da attığı tweetlerle başarısızlığını söylüyor transferler nevzat aydın üzerinden yürüdü şuana kadar bundan sonrasında ise ersun yanal üzerinden yürüyeceği artık belli oldu bence bu ara transfer döneminde alınacak oyuncuların katkısı sezon sonuna ışık olacaktır takım toparlanırsa önümüzdeki sene farklı bir trabzonspor izleyebiliriz yalnız başarısızlık durumunda ise hem ersun yanal hemde muharrem ustanın istifa edeceğini düşünüyorum. Çünkü muharrem ustanın iho gibi koltuk sevdası olduğunu düşünmüyorum ersun yanal ile sonuna kadar gideceğini kendi söyledi diğer türlü olsa şu zamana kadar istifasını çoktan alırdı bakalım zaman neyi gösterecek ..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursaspor'un bizden fazla borcu var bizim kadar ağladıklarına şahit olmadım.
      Ağlayarak sabır dilenmek acizliktir.
      Geldiğinden bu yana sadece bonservise 15 milyon euro para harcandı, hangi kulüp bizim kadar para harcamış bu ne yaman çelişki.
      bursasporun bizden fazla borcumu var

nekadarmis peki?????
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hacıosmanoğlu'da kendi döneminde döviz kur artışından dolayı borcun arttığını söylemişti, tamam be kardeşim borç bu şekilde artmış olabilir ama işler kötü gidince birbirinin kopyası sabır safsatalarıyla zaman kazanmaya çalışmak ne alâka?
        Hiç bir Türk kulübünün borç borç diye ortalıklarda ağlaklaştığını görmedim, bizim gelenimiz gidenimizi aratan cinsten.
        Çözüm üretmek, tedbirler almak yok sadece sabır dilenmek var.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bursasporun bizden fazla borcumu var

nekadarmis peki?????
          Bursaspor yönetim kurulunda yakın dostumun ağabeyi yönetici. Geçen sene bu zamanlar dost sohbetinde 500 milyon tl civarı borcu olduğunu söylemişti.
          Kulüpler ne kadar borç açıklıyorsa üzerine % 20 ekle gerçek borç ortaya çıkar.

Yorum

• transfer sezonu açıldığı gün 2-3 adama anında imza attırabilirse başkan çalışıyor çalışmış demektir. yok öyle olmazsa haftalar sonra "hata yapmak istemiyoruz çok ince eliyoruz" derse yine son dakika dandik adamlar transfer edilir.

yani diyeceğim şu ki şimdiden transfer edeceğimiz bölgeler ve adamlar belli olmuş olmalı.

Yorum

Bursaspor yönetim kurulunda yakın dostumun ağabeyi yönetici. Geçen sene bu zamanlar dost sohbetinde 500 milyon tl civarı borcu olduğunu söylemişti.
              Kulüpler ne kadar borç açıklıyorsa üzerine % 20 ekle gerçek borç ortaya çıkar.
              bukadarda hikaye sagliksiz, bu adamlar genel kurulunda ne acikladi

uefa yidami kandiriyorlar

50 milyon tl zar zor bütcesi olan kulüpten konusuyoruz

fantazi sayilarlan isim olmaz, reel dünyada yasiyoruz

Ünal Karaman

Yorum

• 2 milyar borcu olan Bjk batmadı üstüne bide tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzalayıp kendi stadını kendi yaptı. Fiko geldiğinden beri ilk 3 ün dışına çıkmıyorlar, pozitif bir ivme yakaladılar dipten zirveye çıktılar.

Ekonomik edebiyat artık canımı sıkmaya başladı. Biz bunları zaten 4 senedir söylüyoruz, 4 senedir saçma sapan oyuncularla yeni sezona giriyoruz zarar üstüne zarar ediyoruz. Sadece forvet oyuncularına 4 senede 150 milyon TL harcamışız, alınan adamlar daha alınmadan önce fiyasko olacağı belli adamlardı.

Vasat vasat adamlarla borcu katladık, hala vasat adamlarla yeni sezona girip farklı sonuçlar beklemek gibi ahmakça düşünceler besliyoruz. Sonrada ekonomiydi, kara delikti, döviz artışıydı bilmem ne. Kiminle maç kazanıp ekonomiyi döndüreceksin iyi oyuncu mu aldın ki sabır istiyorsun ?

Yumlu ya 600 bin euro dan 3 sene sözleşme yaparken ekonomiyi dövizi düşünmüyordun ? Elinde yıllık maliyeti 100 bin TL olan 18 lik özgüveni yerinde ve gol attıkça dikkat çeken, piyasaya sürebileceğin M.Beşir varken hiçbir özelliği tam olmayan, ligin en vasat golcüsü M.Demir e 2.7m euro bonservis, 1.1m euro yıllık ücret verirken ekonomiyi dövizi düşünmüyordun ? Kariyeri boyunca senede 5 golden fazlasını atamamış, top görse bomba diye karakola götürecek memleketin forvetini 1.7m euro yu basıp ilk 11 forveti diye aldırırken (bide kiralık, iyi yırtmışız!) ekonomiyi düşünmüyordun ?

Devre arası için bize 10 numara, forvet, sağ açık ve sağ bek bul başkan. Bulamam yapamam edemem deme, yap. Ortalık cayır cayır oyuncu kaynıyor, illa para dökmenize gerek yok profesyonellerden yardım alın Fm ci ergenlerden değil.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ozaman bu mantığa göre biz fetöcü olmadığımız için şampiyon olamıyoruz kaç sezondur galatasarayın şampiyonlukları sonuna kadar incelenmeli ozaman .. adamların içinden fetöcü patlaması çıktı keza federasyon ve mhk da ... biz bu kadar kelle istiyoruz geçmiş dönemlerde başkanlıklar yapanlarda aslında işlerin doğru yapmışlar ama fetöcülerin yüzünden başarı gelmemiş böyle düşünerek herkesi ihya ederiz ..
                  Tebrik ederim güzel mantık kurmuşsun arasında.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bukadarda hikaye sagliksiz, bu adamlar genel kurulunda ne acikladi

uefa yidami kandiriyorlar

50 milyon tl zar zor bütcesi olan kulüpten konusuyoruz

fantazi sayilarlan isim olmaz, reel dünyada yasiyoruz
                    Cevabı aldın adam gibi uslüp kur, adam yerine koyupta cevap verdim beceremiyorsan yazma kardeşim zorlamı oturtuyorlar seni klavyenin başına.

Yorum

• Ustanin dun attigi twitler sonrasi kayseri ve adana maclari alinamazsa eger ne hoca kalir ne usta burasi kesinlesti..bugun trabzonda gundem usta ,herkes ustayi agir bir sekilde elestiriyor. dolmusta boyleydi meydanda cay icerken yan masada ayni trasa berbere gittim orda da ayni ne dedi geldi simdi ne soyluyor diye..bu birliktelik bu kadar tepkinin oldugu yerde cok uzun surmez..ne guzel baslamisti oysa hersey guzel bir sinerji iyi bir destekle gelmisti usta muhalefet bile kongre sonrasi arkandayiz mesaji vermisti..bir cuval inciri berbat etti usta eline yuzune bulastirdi herseyi..soylemleri eylemleri tam bir tezat..yalan makinesine bagladi adam..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• uefa ffp 560 milyon tl borcu olupta 100 milyon geliri olan kulübe ceza verdi

500 milyon tl borcu olupta 50 milyon geliri olmayani ihtar bile etmedi diyorsun yani
                        [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION]

Ünal Karaman

Yorum

• Menfaatleri uğruna Trabzonspor'un yenilmesini isteyen ve bekleyen Trabzonsporluları (!!!) sevindirme Sayın Başkan. Sözüm Meclisten dışarı
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 2 sene önce UEFA Bursa'ya neyin cezasını verdi Selçuk elinin altında internet var bi baksana.

Yorum

2 sene önce UEFA Bursa'ya neyin cezasını verdi Selçuk elinin altında internet var bi baksana.
                              baktim
                              ...e devraldığımız 291 milyon liralık borcu, yaklaşık 40 milyon lira düşürmüş bulunmaktayız Yani biz hedeflerimiz doğrultusund.....

Ünal Karaman

Yorum

• Tarihden bir soz su anda durumumuzu cok guzel ozetliyor gunun birinde Ciceroya sorarlar Roma neden yıkıldı diye Ciceronun cevabı cok ve güzel konuştuk, fakat bilgisizdik.
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X