Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu memleket ikiye ayrıldı, ve eğer gücün yanında değilsen her türlü kaybedersin. Alakası budur. Sporda sanatta iş dünyasında her yerde.
    Bu fiyaskolari yasatan adami Ataturkculuk argumani ile savunmanin hicbir mantikli tarafini goremiyorum.
    Adamin fiyaskolari ortadayken olayi baska yonlere cekmeye gerek yok.

Yorum

• Başkanı hep desteklemiş birisiyim ancak ekonomi açısından laf etmesi artık sıktı.

Ben başkan seçilirken önceliim ekonomik beklentiydi.

Bu ekonomik beklentimde Formamızın sponsor ile dolmasıydı.Ama ortada sadece QNB sponsorluğu var.

Stat TRİBÜN sponsorluğu bulmasıydı ama sadece devlet destekli Spor-toto sponsorluğu var.

Stat isim hakkıda muallakta ama devir işi beklemek lazım diyorum.

Sen sponsor bulamayıp kendince futbol takımının kalitesinden kısıp ekonomiyi düzeltmeye kalkarsan ortayada bu sonuç çıkar ne yazık ki.

2013 seçiminde de seçilmesini istemiş biri olarak Başkanın şimdilik tam bir fiyasko olduğunu söylemek zorundayım ne yazık ki.
      En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 11:24.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu fiyaskolari yasatan adami Ataturkculuk argumani ile savunmanin hicbir mantikli tarafini goremiyorum.
        Adamin fiyaskolari ortadayken olayi baska yonlere cekmeye gerek yok.
        Adamı savunduğumu nerden çıkardın onu anlamadım, başka argümanları savunmaya geçen sensin bence.

Yorum

Adamı savunduğumu nerden çıkardın onu anlamadım, başka argümanları savunmaya geçen sensin bence.
          Ikimizin yazdiklari da ortada

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ikimizin yazdiklari da ortada
            Aynen...

Yorum

• Baskan a olan inancimi gece attigi tweetlerden sonra kaybettim. Sahada ki ruhsuz oyunu kulup borclarina baglamak en hafif tabiriyle taraftari tiye almaktir. Zira beter durumlara dusmus ne bjkyi ne de gsyi dusme potasinda gormedik.
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• 6-7 nokta atışı adam ne demek. daha öncekiler ya tutarsa transferi miydi. ben pek bişey anlamadım tweetlerden. ilk kazındığında nokta atışı hoca diyordu luce vs. şimdide kolay sanıyor transfer yapmayı.

takıma destek mesajı atmaya gerek yok. bu taraftar bu takımı zaten baş tacı etmiş.. biz ne eziyetler çektik. bundan sonra takımı sattığımızı yada satacağımızı mı düşünüyor.

Yorum

• Fakir edebiyatını bırak takıma bak

Son 1 yılda yaşadığımız rezilliklerin haddi hesabı yok özür dileyeceklerine hikaye anlatıyor

Son tweetinde varsa yorumunuz söyleyin demiş

Daha transfer sezonundayken bu salak 3'lüyü takımdan gönderin sizin de başınızı yakacak olan size olacak dedik siz ne yaptınız adamların maaşına zam yapıp sözleşme uzattınız öyle başa böyle tarak

Hadi paşam yolun açık olsun, seçimde seni destekledim ve kazanmanı çok istiyordum buraya kadarmış

Şahsım adına destek mestek yok artık

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Baskan a olan inancimi gece attigi tweetlerden sonra kaybettim. Sahada ki ruhsuz oyunu kulup borclarina baglamak en hafif tabiriyle taraftari tiye almaktir. Zira beter durumlara dusmus ne bjkyi ne de gsyi dusme potasinda gormedik.
                    Başkanın acıklı konuşmalarından başka bir icraatını göremedik, zaten başka türlüsünü beklemek ahmaklıktı, bizde kabul edelim ahmaktık.

Yorum

• Bu yonetim palavra ve tutarsizlikta iho donemi ile kafa kafaya yarisir, kazanani foto finish belirler.

Yorum

• Hayaller : Vizyon,,Kurumsallık.

Hayatlar : Emzik .

İho dahil, bence en kötüsü .

Sadri Şener in heykeli dikilsin.

Yorum

Nevzat Aydının bırakmasının sebebinin siyasi olduğunu düşünüyorum, hatta kesin eminim diyebilirim. Adamın görüşü belli Atatürkçü, gücün istemediği adam tipiydi, kellesini aldılar.

ozaman bu mantığa göre biz fetöcü olmadığımız için şampiyon olamıyoruz kaç sezondur galatasarayın şampiyonlukları sonuna kadar incelenmeli ozaman .. adamların içinden fetöcü patlaması çıktı keza federasyon ve mhk da ... biz bu kadar kelle istiyoruz geçmiş dönemlerde başkanlıklar yapanlarda aslında işlerin doğru yapmışlar ama fetöcülerin yüzünden başarı gelmemiş böyle düşünerek herkesi ihya ederiz ..

Yorum

• Bosuna mitomani demiyoruz adama...50.yilda sampiyonluklardan uzun ince engebeli yollara aciklama yapmak icin doviz kurunun yukselmesini bekledi baskan anlasilan..neyse baskan boylece ne oldugunu anladik seninde balonun patladi birak git yol yakinken ne sen yipran daha fazla ne klup..boyle emzik isteyen bebek gibi kongrede aglasaydin keskede oy vermeseydik sana kandirilmasaydik..atip tutmak kongre oncesi kursuden guzeldi degil mi yaziklar olsun hic birsey demiyorum insanda azcik utanma olur..vizyonunuda al git!!!
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 12:06.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bursaspor'un bizden fazla borcu var bizim kadar ağladıklarına şahit olmadım.
                              Ağlayarak sabır dilenmek acizliktir.
                              Geldiğinden bu yana sadece bonservise 15 milyon euro para harcandı, hangi kulüp bizim kadar para harcamış bu ne yaman çelişki.

Yorum

• Baskan dun attigi twitlerle artik bu isin yurumeyecegini kendi agziyla dektare etmistir..1 yil once ki soylemlere bakin onu gectim 3 ay once sezon baslamadan oncekilere umut mavi boncuk dagitan ustaya bir de simdikilere..kandirildik aptal yerine konduk resmen..ilk firsatta basarisizligi ekonomik nedenlerin uzerine atip simdiden kacmak icin kendine yol yapiyor usta cok uyanik ya..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X