Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğru bir şekilde temeli atılan takım iyi bir yönetimle ilk senesinden gösterir kendini türkiye liginde. Tamamen birbirinden bağımsız aşamalar olmayacak takımın kurulması ve yarışması.iç içe geçecek ve düşünülenden daha erken hedefe oynayacağız , bunu hep birlikte göreceğiz. Dikkat edilmesi gereken nokta su. Sadri sener gibi aceleci davranıp hemen ilk senesinde hocayı degistirilmemeli yönetim, kötü bir periyot yaşanırsa. Arkasında durulmali.
    İnş ama ben sizin kadar iyimser olamıyorum. Öncelikle kafaya oynamak başka şampiyonluğa oynamak yada şamp olmak başka şeylerdir

artık oturmuş takımlar var uyandı miller bunun tff si hakemi şu su busu var

bunları da yenelim diyorsak o sizin dediğiniz yetmeyecektir beraber oynama ve takım kalitesini üst seviyeye çıkartma ve inanılmaz kenetlenme gerekecektir

çünkü küçücük çatlaklardan hem içimizdeki hainler hem yerel hem ulusal medaya vs girme çalışmasındalar

buralarda da elimizdeki oyunculara klara çöp makarnacı falan diyen tipler de olacaktır; bu da direkt sahaya yansıyor zaten... yaşandı biliniyor...

yaşadık biliyoruz

gerçekten gelecek sene böyle bir şey bence çok ütopik bir kaç maç evet ama uzun maratonda olmaz diyorum

keşke dediğiniz gibi olabilse..

haklı çıkmanızı gerçekten ve yürekten isterim... hilafsız...
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• Yönetim kurulu; aralarında topladığı paraları kulübe, bedava üye alarak sokuyor. Bugün hem abim hemde bir akrabamdan öğrendim. Akrabama 15 kişilik kontenjan vermişler ve dolmuş. Yeni haberim oldu.

Temiz iş. Hem kulübe para sokuyorlar hemde üye sayısını artırıyorlar. Üstelik kimseye; "Bana oy vereceksin" demiyorlar.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son kyodou tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 21:40.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim kurulu; aralarında topladığı paraları kulübe, bedava üye alarak sokuyor. Bugün hem abim hemde bir akramdan öğrendim. Akrabama 15 kişilik kontenjan vermişler ve dolmuş. Yeni haberim oldu.

Temiz iş. Hem kulübe para sokuyorlar hemde üye sayısını artırıyorlar. Üstelik kimseye; "Bana oy vereceksin" demiyorlar.

Usta döneminde mi oluyor bu ilginç.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta döneminde mi oluyor bu ilginç.
          Evet normalde başkan yada yönetim kurulu cebinden para veremez kulübe. Bir yolunu bulmak gerek. Bir yolu da bu. Bizim için gayet makul.

Bu arada yönetim kurulundan gelen para mı bilmiyorum. "Kulübe gelen bağışlar için" dediler.
          En son kyodou tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 21:45.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Başkanım geçmiş olsun ıhlamuru bol için limonlu.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Muharrem Usta ‏<s>@</s>UstaMuharrem
              <small class="time"></small>Önce... bu sezon gideri kısıp geliri maksimize ederek radikal finansal başarı peşindeyiz. Sonra... yeni stadla birlikte sonrası aydınlıktır.

Finansal başarı ve geleceğimizin garantisi için... yakında loca satışından büyük gelir beklentimize tam destek bekliyoruz. Başaracağız.
              <small class="time"></small>
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• batırılmış bir kulup aldı ve şimdiye kadar yaptığı herşeyde doğru.

usta başkanımıza köstek olan yerin dibine sokan art niyetlidir.onun bunun adamıdır.

bir kere birlik olabilirmisiniz ömrünüzde ey trabzonsporlular.kaç yıl geçti haa şampiyonluk turu atmayalı.geberip gidicez mezara giricez şampiyonluk göremeden.

bi rahat bırakın insanı bee bu başkan ne yaptığını biliyor.ömrünüzde bir kere dürüstçe destek verin.

gerçek trabzonsporlu dürüsttür yapılanları görür bu başkan batmış bir kulübü devraldı.

avni akere vafasızlık gösteren trabzonspor halkı bari trabzonspor için başkanınıza sahip çıkın arkasında durun .

yoksa ölüp gidicez o bu derken şampiyonluk göremeden.
                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 06.02.2016, 12:12.

Yorum

• Dostlar bu genel müdürün prim alması nedir 25 bin TL maaş nedirn ya geriliyorum böyle haberler görünce milyar dolarlık şirketlerin CEO lari ancak böyle maaşlar alabiliyor ah ulan keşke bu spor camiasında tanıdığimiz olaydi bunca yıl dirsek curutmeywe gerek kalmazdi

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Genel kurulda Trabzon da idik ya hani. Ertesi gün meydan da cafe de çay içiyorum. Arka masa da, genel kurulda Hekimoğlu lehine oy kullanmış iki kişi muhabbet ediyorlar.
                    " Hadi şimdi bana kombine aldırsınlar bakalım, hadi forma aldırsınlar"
                    Bu düşüncede olan bilinçsiz Trabzonspor'ludur. Çok yanlış düşünceler. Ne demek Benim desteklediğim seçimi kazanamadı diye destek olmamak. Bu renklerin sevdalısı böyle düşünmemeli. Kalıcı olanın Trabzonspor olduğunu idrak edebilmeli.

Yorum

• başkanım belki burayı okuyorsundur...Sosyal medyanin önemi gittikçe artıyor...Man city inanılmaz bir örnek..çok iyi yönetiliyor...youtube a çok önem veriyor...ben bile severek izliyorum vifeolari...baya sempati kazandılar sosyal medyada bu kadar aktif olmalıtonda dolayi...TS de artık en azından youtube a açılmalı...zor bir iş degil...
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Şu TsClup'ın sitesine de bi düzenleme gelse
                        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim kurulu; aralarında topladığı paraları kulübe, bedava üye alarak sokuyor. Bugün hem abim hemde bir akrabamdan öğrendim. Akrabama 15 kişilik kontenjan vermişler ve dolmuş. Yeni haberim oldu.

E beni de yapsınlar üye. Ben oy verme konusunda adil davranırım zaten.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Başkanı seviyorum ancak bu takımın bu halde olmasında Muharrem Usta'nın da suçu var.Kimse kusura bakmasın
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X