İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimi yarım sezonda gönderebilecek kadar eyyamcı bir taraftar kitlesine sahibiz.
Yorum
-
İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimi yarım sezonda gönderebilecek kadar eyyamcı bir taraftar kitlesine sahibiz.Hamiş
Yorum
-
aykut.la tartışma sonrası ''işte kulübün hali bu '' diyor çıtkırıldım marin .
gazetecilerin ve televizyonların orada olduğunu biliyor cingöz herif .
zaten millet aç kurt gibi port ta bekliyor .
malzemeyi öyle bir verdi ki
ne ( olmayan ) kulüp kaldı, ne futbolu , ne de kendisi .
sen kimsin marin efendi . sen kimsin .
kulüp batsa da , iyi yönetilemese de ,
işler hiç istediğin gibi gitmese de
basının önünde diğer takım arkadaşlarını satmak
işte böyle bi şey olsa gerek .
o lafı eder etmez kulüpten şutlanmalıydı aslında .
bu herifle ilgili daha bilmediğimiz kim bilir ne olaylar vardır .
sadi hoca ayrılsın dediyse illa ki geçerli bir nedeni vardır .
zaten iyi bir şey olsaydı bizde ne işi vardı .
aynı yattara gibi .
iki göze hoş gelen çalım . bi ton alkış . omuzlara alma . v.s.
peki ya sonra ? .
sonrası koskocaman bir hiç .
beğenmediğiniz sadi hoca senin kadar benim kadar trabzonspor.ludur .
sene sonuna kadar da layığıyla emaneti ( elden geldiğince ) sahiplenecektir .
ben demiyorum . başkan öyle diyor . ama başkan haklı bu konuda .
disiplinsizliği kim yapıyorsa göndersin hemen .
bi de bu yeni yetmelerle uğraşmayalım .
canımız burnumuzda zaten .
delirtmeyin adamı da önümüze bakalım .
adam gibi oynayacaklarsa oynasınlar .
yoksa çek kızağa hocam .
a2.den , alt takımdan alacağın gencecik çocuklar bile
en azından yüreğiyle oynamaya çalışırlar .
yenilseler de beceremeseler de üzülseler de
sinsilere , kurnazlara , tilkilere
fırsat vermemek lazım .
sadi hoca bu gün burada kendisine laf sokanları sene sonunda
madara edecektir .
sezon sonunda hatırlatılmak üzere
bu da buraya not düşülsün .
hadi eyvallah .
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef öyle ve şimdiden belden aşağı vurmaya başlayan bir kesim var.
Musluklar açılsa "paşam,büyük Başkan,adam"başlıkları atılır hemen.
İho denen kişinin bıraktığı enkazın dibini hala görmedik.6 ay sonunda dibten -10'a çıksak bile alkışlanacak iş yapar yönetim.Ali Çil denen pavalı kö. İhodan direktifleri almış belli ediyor kendini.Altuğ Atalay zaten tanıtım toplantısında yediği golün acısını 10 sene atamaz üstünden.Ali Savaş ayrı bir vaka.Cevat Kol troll gibi adam.Yorum yapamayacağım.
TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle. Seçim sürecinde "istikrar, sabır" naraları atanlar daha bugünden cephe almaya başlamış yönetime. Ya hep diyorum, harbiden bizden bir halt olmaz.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef öyle ve şimdiden belden aşağı vurmaya başlayan bir kesim var.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılmamak elde değil. "Enkaz var!" diyoruz. "Kulüp kendini anca bir senede toparlar!" diyoruz ama anlatamıyoruz.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bel altı vuranların ortak yanları ₺€$.
İho denen kişinin bıraktığı enkazın dibini hala görmedik.6 ay sonunda dibten -10'a çıksak bile alkışlanacak iş yapar yönetim.Ali Çil denen pavalı kö. İhodan direktifleri almış belli ediyor kendini.Altuğ Atalay zaten tanıtım toplantısında yediği golün acısını 10 sene atamaz üstünden.Ali Savaş ayrı bir vaka.Cevat Kol troll gibi adam.Yorum yapamayacağım.
Üstüne sağlam bi antivirüs de kurduk mu tamamdır.
Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bel altı vuranların ortak yanları ₺€$.
Misal, Ali Çil denen adamın sitesi var, buraya yazmayayım. Facebook'ta yüksek beğenili sayfalarda o sitedeki bütün haberleri para karşılığı paylaştırarak çok yüksek tıklanma rakamlarına ulaşıyor.. Senin, benim gibi bilinçli kişiler o haberlerin amacını anlayabiliyoruz ama sıradan bir taraftar, o haberleri sadece haber almak için okuyan bir taraftar inanmasa bile o haberden sonra kafasında küçük soru işaretleri kalıyor.. O küçük soru işaretleri biriktikçe de o kişi farkında olmadan yönetim aleyhinde bir insana dönüşüyor.. Algı yönetimi böyle bir şey..
3 haftalık Usta döneminde de bu algıyı yönetimini en üst seviyede yapıyorlar..
Yorum
-
Sadi gitse nolacak ? Marin oynasa ne olacak ? Artık bu sezonun kayıp sezon olduğunu kabullenin.ha belki Avrupa vizesi alsak iyi olur ceza yersek bile bi senemizi çekmiş oluruz.Ama Marin oynasın eyvallah ama sanki 4 verip alacağız.keşkealmayacağımız için izlesek 2.devre ama yok işte olmuyor.Sırf Marin'i oynatacak diye bi yerli hocaya milyon lira dökmek yanlış bence.Olağanüstü dönem bazı şeyleri sineye çekin bekleyin.
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi gitse nolacak ? Marin oynasa ne olacak ? Artık bu sezonun kayıp sezon olduğunu kabullenin.ha belki Avrupa vizesi alsak iyi olur ceza yersek bile bi senemizi çekmiş oluruz.Ama Marin oynasın eyvallah ama sanki 4 verip alacağız.keşkealmayacağımız için izlesek 2.devre ama yok işte olmuyor.Sırf Marin'i oynatacak diye bi yerli hocaya milyon lira dökmek yanlış bence.Olağanüstü dönem bazı şeyleri sineye çekin bekleyin.
Yorum
-
Sadi teknik adam disinda her seye benziyor futboldan azicik anlayan herkesin ozerin birakin takimda ilk 11 ve yedek oyuncu olmayi TRABZONSPOR un top toplayicisi bile olamayacak kadar vasat bir oyuncu oldugunu anlar ama sadinin onu kayirdigi asikarken neden bu rezil duruma hala mudahele edilmiyor anlamadim
Yorum
-
Yahu bir aylik doneminde bu yonetime sallayanlarin iq seviyesi putinin dedigi gibi vucut ısılarından daha geri ya da satilik kalemdir. Net. Bu tabloyu muharrem usta ve yönetimi mi oluşturdu. Bi zahmet üç yillik yönetimsizlik başarısına baksinlar kulübün. Neymiş marin kalmasın demiş hoca. Bık bık filan falan. Yahu takımda herkes kavgalı. Maddi konuları bir kenara atın oyuncular birbirine selam vermiyor. Bu da delikanli sportif direktörunuz hurma sayesin de olmadi mi... Adam herkese posta koyup egosunu tatmin etti. Batırdı sonra da gitti. Neyin kafasında yaşıyor yönetime sallayanlar. Bu şehirde bir tane aklı başında taraftar yok mu yahu !!!!. Aynı gemideyiz ve batıyoruz bi zahmet delikleri tıkayanlara engel olmayalım. Yönetim doğru yolda vesselam...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bi galibiyetin 1.3 milyon tl olduğunu bilmeden hala bu sezon bitti diyen zihnıyet var. Tee Allahım ya. Onur yusuf ekici cavanda aykut( sevmem kendisini) okay gibi avrupa şampiyonası gitmelerini için köpek gibi yop oynayıp gitmesi gereken topçular var.
Yorum
Yorum