Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
    eeee ne güzel işte bizim yöneticilerde hep iş adamı zaten.

onlarda o zaman 300 bin euroluk adamı 6 milyon ueroya satsınlar.
    Sezon sonunda inşallah.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      niyeki.
      Bu devirde böyle bir kulüp yönetme anlayışı kalmadı da ondan. Ünal Aysal gibi adam bile cebinden para vermedi. Geçici para veriyorlar zaten ama hibe olmasa bile 500 milyon liralık borcu kapatma gibi bir durumun mümkünatı yok...

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaş borcun kapatılması için kişilerin verdiği paralar UEFA nezdinde suçtur ve yaptırımları vardır.Sponsor,Projeler yada transfer satışı dışında tek kuruşun kasaya girmesi yasaktır.Bunlardan haberi olmayan dünya üzerindeki tek canlı senmisin?
      UEFA kulübün borcuna değil gelir gider dengesine bakıyor. Geçmiş borcu ek kaynaklarla kapatsan da dengeyi sağlamadıktan sonra yine ceza yersin...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadar saçma bir yazı olabilirdi tebrik ediyorum
        Yönetimden birinin serveti 600 milyon euroymus kim diyorum araştır diyo yazık

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
          o iş çözüldü renkdaşım.yöneticiler cebinden para veremiyormuş.fatih öztürk gerekli açıklamayı yaptı.
          Vermek istedinmi verirsin,en kötü firman şirketin felan varsa takıma sponsor oldum dersin olur biter.Türküz kafamız hertürlü sahtekarlığa çalışır allaha şükür!

Yorum

• [emoji1][emoji1] ronin efsanesi devam ediyor akşam akşam iyi güldürdün ya [emoji1]
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Para olduktan sonra gerisi kolay
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetimden birinin serveti 600 milyon euroymus kim diyorum araştır diyo yazık

pardon nevzat aydın yemek sepetini 589 milyon dolara sattı ve çalışanlarına 27 milyon dağıttı.yani nevzat aydının 562 milyon doları oluyor 600 milyon değilmiş.

Yorum

pardon nevzat aydın yemek sepetini 589 milyon dolara sattı ve çalışanlarına 27 milyon dağıttı.yani nevzat aydının 562 milyon doları oluyor 600 milyon değilmiş.
                  kardesim nevzat aydın oranın tek sahibi değil bak bakalım hisselerin ne kadarı onunmus

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardesim nevzat aydın oranın tek sahibi değil bak bakalım hisselerin ne kadarı onunmus

ne kadar yüzdesi onunmuş 27milyon dağıttığına göre bayağı hissesi var demekki.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [emoji1][emoji1] ronin efsanesi devam ediyor akşam akşam iyi güldürdün ya [emoji1]

Yorum

evet refakatçiydim yanında para götüremiyorsun öbür tarafa.
                        Kanuni şeyhülislamin fetvalariyla gömülmüs hazir gitmisken soruver bakalim alabilmis mi yanina

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar yeri burası değil ama bir şey sormak istiyorum. Bu kulüp üyelik başvurularına ne kadar sürede geri dönüyorlar. Evrakları bir ay önce gönderdim. Sonra aradım ulaştı mı size diye. Ulaştı biz sizi haberdar ederiz dediler. Bir aydır bekliyoruz.

Var mı bir bilgisi olan?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Yeni yıla girerken üyelik alımları bekletiliyor diye biliyorum.
                          Ben evrakları teslim ettikten sonra 10 gün içinde teslim almıştım üye kimlik kartını.

Yorum

• Başkanım işin zor fakat;
                            1.Stad sponsor işi ve sonrasında hemen kombine satışları
                            2.Forma sponsoru
                            3.Trabzonspor tv

Yorum

• Trabzonspor Tv'nin acelesi yok. Başkan doğru adımlar atsın. Güven destek her zaman.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

ne kadar yüzdesi onunmuş 27milyon dağıttığına göre bayağı hissesi var demekki.
                                Al bak bakalım Nevzat AYDIN ne kadar almış bide araştırdım diyor.http://23daps42d4g822ubuj3etiws15ld....onrasi-pay.jpg

Yorum

Yükleniyor...
                                X