İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniyeki.
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş borcun kapatılması için kişilerin verdiği paralar UEFA nezdinde suçtur ve yaptırımları vardır.Sponsor,Projeler yada transfer satışı dışında tek kuruşun kasaya girmesi yasaktır.Bunlardan haberi olmayan dünya üzerindeki tek canlı senmisin?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar saçma bir yazı olabilirdi tebrik ediyorum
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildio iş çözüldü renkdaşım.yöneticiler cebinden para veremiyormuş.fatih öztürk gerekli açıklamayı yaptı.
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden birinin serveti 600 milyon euroymus kim diyorum araştır diyo yazık
pardon nevzat aydın yemek sepetini 589 milyon dolara sattı ve çalışanlarına 27 milyon dağıttı.yani nevzat aydının 562 milyon doları oluyor 600 milyon değilmiş.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepardon nevzat aydın yemek sepetini 589 milyon dolara sattı ve çalışanlarına 27 milyon dağıttı.yani nevzat aydının 562 milyon doları oluyor 600 milyon değilmiş.kardesim nevzat aydın oranın tek sahibi değil bak bakalım hisselerin ne kadarı onunmus
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim nevzat aydın oranın tek sahibi değil bak bakalım hisselerin ne kadarı onunmus
ne kadar yüzdesi onunmuş 27milyon dağıttığına göre bayağı hissesi var demekki.
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[emoji1][emoji1] ronin efsanesi devam ediyor akşam akşam iyi güldürdün ya [emoji1]
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet refakatçiydim yanında para götüremiyorsun öbür tarafa.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yeri burası değil ama bir şey sormak istiyorum. Bu kulüp üyelik başvurularına ne kadar sürede geri dönüyorlar. Evrakları bir ay önce gönderdim. Sonra aradım ulaştı mı size diye. Ulaştı biz sizi haberdar ederiz dediler. Bir aydır bekliyoruz.
Var mı bir bilgisi olan?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben evrakları teslim ettikten sonra 10 gün içinde teslim almıştım üye kimlik kartını.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kadar yüzdesi onunmuş 27milyon dağıttığına göre bayağı hissesi var demekki.
Yorum
Yorum