Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• USTA başkanım seçilmenizi canı gönülden istemiştim.şimdi bmn aracılığı ile sizebir soru sormak istiyorum.

kulüp borç batağında ve siz bunu bilerek başkanlığa aday oldunuz ve seçildiniz.

sorum şu çok zenginsiniz hastaneler zinciriniz var ve yönetime aldığınız kişilerde çok zengin (araştırdım) neden kulübün borcunu sıfırlayıp bizi bu borç batağından kurtarmıyorsunuz.

bakın uefadan ceza alma tehlikesinden bahsediyorsunuz.peki siz ve yönetime aldığınız zengin yöneticilerin banka hesabındaki paralar ne işe yarıyor?

Yorum

• Duy ronin'in sesini yönetim!!!

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        USTA başkanım seçilmenizi canı gönülden istemiştim.şimdi bmn aracılığı ile sizebir soru sormak istiyorum.

sorum şu çok zenginsiniz hastaneler zinciriniz var ve yönetime aldığınız kişilerde çok zengin (araştırdım) neden kulübün borcunu sıfırlayıp bizi bu borç batağından kurtarmıyorsunuz.

bakın uefadan ceza alma tehlikesinden bahsediyorsunuz.peki siz ve yönetime aldığınız zengin yöneticilerin banka hesabındaki paralar ne işe yarıyor?
        İroni mi?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Evet mesela Nevzat Aydın yemeksepeti'ni sırf bizim borcumuzu kapatmak için satmıştı. Veya Usta'nın böyle bir hastaneler zinciri kurmasının ardındaki asıl neden "ileride başkan olursam neden keriz gibi borç kapamayayım ki" düşüncesiydi.

Yorum

USTA başkanım seçilmenizi canı gönülden istemiştim.şimdi bmn aracılığı ile sizebir soru sormak istiyorum.

Bu kadar saçma bir yazı olabilirdi tebrik ediyorum
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet mesela Nevzat Aydın yemeksepeti'ni sırf bizim borcumuzu kapatmak için satmıştı. Veya Usta'nın böyle bir hastaneler zinciri kurmasının ardındaki asıl neden "ileride başkan olursam neden keriz gibi borç kapamayayım ki" düşüncesiydi.
              ya renkdaşım bu zor durumda borcu kapasınlar sıfırlasınlar sonra alsınlar zor durumdayız .ben para hibe etsinler demiyorum.

valla kişisel olarak vallada billada ben yönetici olsaydım mesela yemek sepetini satan yönetici ben olsaydım yani 600 milyon dolarım olsaydı borcu kapardım.sonra kulüpten alırmıydım almazmıydım gerçekten bilmiyorum.ama almamam ağırlıkta .çünkü paraya değer vermeyen bir kişiyim öbür tarafta paranın bir işe yaramadığınada inanıyorum.

bakın mustafa koç ne götürebildi öbür tarafa.

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kadar saçma bir yazı olabilirdi tebrik ediyorum

ara sıra saçmalarım zaten

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İroni mi?

niyeki.

Yorum

ya renkdaşım bu zor durumda borcu kapasınlar sıfırlasınlar sonra alsınlar zor durumdayız .ben para hibe etsinler demiyorum.

valla kişisel olarak vallada billada ben yönetici olsaydım mesela yemek sepetini satan yönetici ben olsaydım yani 600 milyon dolarım olsaydı borcu kapardım.sonra kulüpten alırmıydım almazmıydım gerçekten bilmiyorum.ama almamam ağırlıkta .çünkü paraya değer vermeyen bir kişiyim öbür tarafta paranın bir işe yaramadığınada inanıyorum.

Onu yolcu ettinde haberimiz mi yok refakatcilik mi ettin

Yorum

Yorum

• Arkadaş borcun kapatılması için kişilerin verdiği paralar UEFA nezdinde suçtur ve yaptırımları vardır.Sponsor,Projeler yada transfer satışı dışında tek kuruşun kasaya girmesi yasaktır.Bunlardan haberi olmayan dünya üzerindeki tek canlı senmisin?

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

enteresan bir cevap bence kelimeyi şahadet getir.

inancımız gereği öbür tarafa amellerin dışında bir şey götüremiyorsun.
                          En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 24.01.2016, 22:49.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaş borcun kapatılması için kişilerin verdiği paralar UEFA nezdinde suçtur ve yaptırımları vardır.Sponsor,Projeler yada transfer satışı dışında tek kuruşun kasaya girmesi yasaktır.Bunlardan haberi olmayan dünya üzerindeki tek canlı senmisin?
                            aslında tahmin etmiştim bunu yazarkende tam emin değildim uefa kişilerden bağımsız kulübün işleyişine bakıyor.şimdi emin oldum .

ama bir kılıf uydurulabilir.para için.

mesela yaaa kimseye garip gelmiyormu bjk den atınç vardı altyapıdan geldi 10-15 maç oynadı ve almanya 2.liginde bir takıma 6 milyon euroya transfer oldu ne kadar garip değilmi.

Yorum

aslında tahmin etmiştim bunu yazarkende tam emin değildim uefa kişilerden bağımsız kulübün işleyişine bakıyor.şimdi emin oldum .

ama bir kılıf uydurulabilir.para için.

mesela yaaa kimseye garip gelmiyormu bjk den atınç vardı altyapıdan geldi 10-15 maç oynadı ve almanya 2.liginde bir takıma 6 milyon euroya transfer oldu ne kadar garip değilmi.
                              Atınç için bir iş adamının aracı olduğu söyleniyor.Yönetimimiz önümüzdeki bir kaç aylık dönemde sponsorluk anlaşmalarıyla kulübü rahatlıkla düzlüğe çıkaracak,UEFA'dan ceza aldırmayacak pozisyona getirecektir.
                              En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 24.01.2016, 21:40.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet refakatçiydim yanında para götüremiyorsun öbür tarafa.

Yorum

Yükleniyor...
                                X