Büyük yalancısın.Çoğumuz inandık bi de sana.Yazıklar olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Trabzonspor'a böyle zarar verebilen ender kişilerden oldu. Yazıklar olsun sanaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda mitomaniye tapan arkadaşlar Ahmet Ağaoğlu'nu dinlemiştir umarım
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce de atıp,tutuyordu,Muharrem Usta çıkıp konuşunca kem kum etti,boş boş sagı solu suçluyor yeni başkan.
İşine baksın,şu anda bu kadar rahatsa Usta'nın cebinden koydugu sponsorluk ve 61 Cell projeleri sayesinde.
Atıp tutmanın alemi yok.
Özer ve Aykut konusunda da önce Trabzonspor'u haklu bulan,sonra da tam tersi karar verenlere bakmak lazım,Sadi Tekelioglu gibi hainlere de.En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 14:28.- Memento mori
Yorum
-
Su mübarek Ramazan gününde niyetli agzimla sayardim sana da iste...degmezsin!
IHO sigirinin verdigi zarari temizlemek yerine daha da beterlerini verdin. Ama anlamaliydik IHO yönetimini ibra edisinden.
Bu kadar sinsi bir sekilde alttan is cevirecegini bilemedim. Insanlarin beni bu denli yanilttigi hayatimda cok az olmustur. Sende onlarin arasina girdin.
Yaptigin sözlesmelerin, gizli kapakli islerin ve kulübü "ucurumun kenarindan aldik" deyipte ucurumdan yuvarladiginin bedelini insallah sana bir gün ödetirler.
Hakkim sana HARAM OLSUN!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen kulübün içine tükürmüşsünüz vizyoner bey.
Alacagını istemiyor bile ama Agaoglu yönetimindeki bazı uyanıklar Halk Bankasından alınan 85 milyon krediden paralarını almışlar.
Usta bu kulubun görecegi en vizyoner başkandır,arkasından iş çeviren ve Agaolgu yönetine kapagı atan hainlerin ihanetine kurban gitmiştir.
Taraftar ise nankördur.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"sasone" her şeyin en iyisini bilir. "sasone" her şeyin en doğrusunu söyler. "sasone" gibi düşünmeyen herkes nankördür.
Yeni yönetim ve özellikle Hoca tercihleri sonrasında artık kendimi o kadar motive edemiyorum Trabzonspor konusunda,uzak durmakta fayda var biraz.
Bundan sonra daha dikkatli ve sakin olmam kendiliginden gelecek,eskisi kadar yazacagımı da duşunmuyorum.
Heyecanım kalmadı,kırdıgımız insanlar olduysa haklarını helal etsinler.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum