Ne zamandır kapattı gitti dükkanı diyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
bu forumda usta ve yönetimi ile ilgili yazılardan dolayı benden çok ceza yiyen yoktur. Üzgünüm ama yazdıklarımın hepsi doğru çıktı. Yönetici arkadaşlar bana çok ayıp etti. Bu istinyeli kukla ne yazık ki kendi üniversitesinin reklamını ve hastahanesinin tanıtımını yapıp milyonlarca taraftarı kandırdı. Lucescu, Kartal Projesi, Trabzonspor Tv, Uçaklı kombine vs yazmakla bitmiyor.
Kurduğu scout ekibinin milyonlarca genç futbolcu arasından bero yu getirmesi ne kadar futboldan anladığını gösteriyor.
Yorum
-
Medical Park, sponsorluğun 5 yıl değil 1 yıl geçerli olduğunu açıklamış. Bazı haber sitelerinde yazmışlar, kesin bilgi midir, Kap a açıp bakacak halim dermanım yok Fifa kararından sonra yıkıldım.
Bu dava sadece hak arama mücadelesi değil aynı zamanda namus meselesiydi, Fifa ''gidin işinize, bizi bağlamaz'' diye açıklama yaptı bütün ülke şimdi dalga geçiyor, sizin tek yaptığınız şey resmi siteden ''hakkımızı aramaya devam edeceğiz'' açıklaması yaptırmak. Anladığım kadarıyla dava satıldı, Muharrem Usta sana yazıklar olsun."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedical Park, sponsorluğun 5 yıl değil 1 yıl geçerli olduğunu açıklamış. Bazı haber sitelerinde yazmışlar, kesin bilgi midir, Kap a açıp bakacak halim dermanım yok Fifa kararından sonra yıkıldım.
Bu dava sadece hak arama mücadelesi değil aynı zamanda namus meselesiydi, Fifa ''gidin işinize, bizi bağlamaz'' diye açıklama yaptı bütün ülke şimdi dalga geçiyor, sizin tek yaptığınız şey resmi siteden ''hakkımızı aramaya devam edeceğiz'' açıklaması yaptırmak. Anladığım kadarıyla dava satıldı, Muharrem Usta sana yazıklar olsun.
Esin Avukatlık Ortaklığı tarafından halka arz sürecinde kamuoyunu bilgilendirmek için hazırlanan hukukçu raporunda Trabzonspor ile MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş arasında yapılan sponsorluk sözleşmesinin 28 Ocak 2017 tarihli ve 1 yıllık olduğu açıklandı. Ayrıca yapılan anlaşmada 'fiyat' ve ‘5 yıllık' ifadeleri bulunmazken her iki tarafın da sözleşmeyi feshetmediği sürece sponsorluğun 1'er yıllık süreyle uzatılacağının kararlaştırıldığı belirtildi.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
Trabzonspor'un borsaya yaptığı bildirimde, "Şirketimiz ile MEDİCALPARK Sağlık Yatırımları A.Ş. ve bağlı kuruluşu İSTİNYE Üniversitesi arasında, belirli bir süredir devam eden görüşmeler neticesinde, stadyum isim sponsorluğu ve diğer reklam haklarını kapsayan, kulübümüzün kuruluş tarihi olan 02.08.2017 tarihli ve önümüzdeki 5 yıllık süre boyunca geçerli olacak, KDV dahil Toplam 29.500.000.-EURO (Yirmidokuzmilyonbeşyüzbineuro) tutarında bir reklam ve sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır" ifadeleri yer aldı
Şimdi ne olacak ? Anasına sövsek yeridir benceYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Can lar başkan bırakıyorum dese C.Hekimoğlu'ndan başka ben adayım diyecek birisi var mı bildiğiniz,duyduğunuz,tahmin ettiğiniz.
Benim aklıma bir de Nevzat Aydın geliyor ama onun da aday olacağını hiç zannetmiyorum.
Sakın kalsın dediğimi falan düşünmeyin de şunun için söylüyorum,
aday bile telaffuz edemiyoruz etsek bile bunu mum la aratacak adım gibi eminim
Gitsin demekle olmuyor demek için yazdım,
fikrinizi merak ettim,ben oralara uzağım belki bir bildiğiniz vardır diye yani.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 12.02.2018, 17:33.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan lar başkan bırakıyorum dese C.Hekimoğlu'ndan başka ben adayım diyecek birisi var mı bildiğiniz,duyduğunuz,tahmin ettiğiniz.
Benim aklıma bir de Nevzat Aydın geliyor ama onun da aday olacağını hiç zannetmiyorum.
Sakın kalsın dediğimi falan düşünmeyin de şunun için söylüyorum,
aday bile telaffuz edemiyoruz etsek bile bunu mum la aratacak adım gibi eminim
Gitsin demekle olmuyor demek için yazdım,
fikrinizi merak ettim,ben oralara uzağım belki bir bildiğiniz vardır diye yani.
Bunların dışında aday olacağını düşündüğüm ( hakkında iyi yada kötü hiç bir bilgim yok ) Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu var.Sadece Trabzonspor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum