Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan yapamıyorsun bu işi artık hatalarının haddi hesabı yok bırakmak da bir erdemdir.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Özkan Sümer demişken bir sözü: Büyük takım olmak için büyüklerle savaşacaksın, sevişmeyeceksin
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maç başlığına yazdım buraya da yazayım...

Takımımız Konya'da maça çıkıyor;

- Onur izinli
        - Onazi izinli (ailevi durumu vardı sanırım)
        - Burak Arda ile fotoğraf çektiriyor.

Sen ise Sosa ve Rodallega'dan performans bekliyorsun. Nereden bakarsan bak ayıp ve ciddiyetsizlik. Kulübümüzün kurumsal yapısına ise hiçbir şekilde yakışmıyor.

Futbolcular her ne kadar hatalı olsa da turun gitmesinin aslan payı yönetimde ve hocadadır.
        %100 katılıyorum. Bu resmen kupayı önemsememek. Belki de bu sezon gelebilecek tek başarıyı engellemektir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Karmam<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> kardeş bir şeyi yanlış ta olsa bu derece pembelere boyayarak savunabilmek o şeyin üzerine ciddi iman etmiş olmayı gerektirir. Bu yüzden samimiyetine inanıyorum. Seni tebrik ederim valla. Böylesi kralcılık ta (sen kraldan fazla kralcıyım dediğin için diyorum) çok az görülür
          Hocam benim imanım yalnız Allah'a. Beğeniyorum ve uzun vaadede başarılı olmasının kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum, bunun da sebeplerini açıklıyorum. Kraldan çok kralcı diyorum çünkü Muharrem Usta da sizin gibi saha sonuçlarına gösterilen tepkiyi haklı buluyor. Ben haklı bulmuyorum.

Onun dışında bu söylediklerime bu kadar sinir olup da böyle aşırı pasif agresif şeyler yazman sende de fazlasıyla bir tarafçılık olduğunun göstergesi zaten. Hıncını alamayıp taptığımı söyleyeceksin seviyesizleşmemek için söylemiyorsun, imâ ediyorsun. Halbuki ben yalnızca diğerlerine göre Trabzonspor'u daha fazla başarılı yapacağını düşünüyorum. Olay bundan ibaret.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa'ya 5 milyon avro bonservis, yıllık da 3,2 milyon avro veriyoruz, yılın yarısı geçti hala hazır değil ve verim alınamıyor. Hata kimde o zaman? Sosa'da mı, yönetimde mi, hocalarda mı, taraftarda mı?

Rıza hoca getirdiği hava ile takımı ayağa kaldırdı ama henüz taktiksel müdahaleleriyle bize maç kazandırdığını göremedim. Çok iyiniyetli, gerçekten çabalıyor, saygım sonsuz ama birşeylerin değişmesi lazım.

Olcay aldığı ücretin yarısını hakedecek bir performans ortaya koyamıyor. Bırak sahada yeteneğini göstermesini, çabaladığını bile göremiyorum ama sürekli ilkonbirde.

Castillo'yu geldiğinden beri üstüste 4-5 maç oynatmadık, adamı değersizleştirip göndereceğiz yakında. Oynatın şu adamı 4-5 maç üst üste biz de anlayalım bu adamdan olacak mı, olmayacak mı?

Burak takımın transfer politikalarına karışmaya başladı, teklif var, gidebilirim, maç içinde herkese afra tafralar vs.

Uğur, Durica maalesef bu yıl çok çok vasatlar.

Ligin ilk maçından beri stoper açığı çok net şekilde ortada, devre arası olmuş hala net bir girişim yok. Mas'ın gideceği 2 aydır belli, solbek arayışı yok, sonra alelacele git ortalama bir adama 2,5 milyon avro bonservis ver. Gerçi arasak ne olacak, bütün transferler aynı menajer üzerinden yapılmak zorunda olduğundan!!! oyuncu havuzumuz çok kısıtlı!!!. Bütün transferleri aynı menajer üzerinden yap, sonra forma satışı az diye taraftarı eleştir. Klübün mali durumunda ciddi bir iyileşme de mevcut değil. Başkanın maalesef söylemleriyle eylemleri arasındaki makas açılmaya başladı. Gidişat hiç parlak değil.

Artık sıranın Özkan Sümer'e veya onun zihniyetinde birine gelmesi gerektiğini düşünüyorum.
            Hocam şu Durica'nın en vasat hali Uğur'dan iyi bu Uğur nasıl futbolcu olmuş, 2. lig seviyesinde oynayabilir ona bir şey demem.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maç başlığına yazdım buraya da yazayım...

Takımımız Konya'da maça çıkıyor;

- Onur izinli
              - Onazi izinli (ailevi durumu vardı sanırım)
              - Burak Arda ile fotoğraf çektiriyor.

Sen ise Sosa ve Rodallega'dan performans bekliyorsun. Nereden bakarsan bak ayıp ve ciddiyetsizlik. Kulübümüzün kurumsal yapısına ise hiçbir şekilde yakışmıyor.

Futbolcular her ne kadar hatalı olsa da turun gitmesinin aslan payı yönetimde ve hocadadır.
              Katılıyorum.
              Hamiş

Yorum

• Seçim ne zaman arkadaşlar?

Yorum

• Sayin Usta vizyon diyon, halen sponsor monsor yok, ne bicim yönetiyorsunuz ?? Oyuncu alamiyorsunuz, oyuncu dogru düzgün satamiyorsunuz, ürün üretemiyorsunuz, külübü yönetemiyorsunuz, Sponsor bulamiyorsunuz, ne halt ediyorsunuz ??????

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam şu Durica'nın en vasat hali Uğur'dan iyi bu Uğur nasıl futbolcu olmuş, 2. lig seviyesinde oynayabilir ona bir şey demem.
                    Durica geçen yıla göre bu yıl bayağı vasat. Yoksa Uğur'la aynı seviyede olmadıkları konusunda hemfikiriz.
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Makamından ötürü saygımız var Sayın Usta bir hedef koyuyor diyor ki 50.yilda hedef şampiyonluk olmuyor
                      Sonra diyor ki hedef kupa oda olmuyor yarın hedef Avrupa kupası der oda olmayacak arkadaşlar kendimizi kandırmanin alemi yok ya 5. Yada 6. Olarak ligi tamamlayacağız.
                      Sezon sonu ne yapıp edilip Şenol Güneş getirilmeli bizi şampiyonluğa yada şampiyonluk yarışına sokacak tek kişi o.İster kızın ister soylenin durum bu paraysa para aracı ise aracı kimi nasıl araya sokarsalar soksunlar bunun başka yolu yok

Yorum

• yok yok yok

bu ülke insanında ben bu işi yapamadım, başarısız oldum, zarar verdim vs diyerek istifa edecek, özür dileyip arkaya çekilecek bir düşünce yok

futbolundan, basit idareciliklerden taa devlet yönetmeye kadar hiç kimsede yok

istifa etme diye bir müessese yok yok yok
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diğer başlığa bunu alıntılayıp yazacaktım, konu farklı diye buraya taşıdım. Ben şöyle ezberleri anlamıyorum gerçekten. Bir de herkes birbirini gaza getiriyor iyice kendi kendinizi inandırıyorsunuz. Gerçekten merak ettiğine inandığım için ben "hâlâ" yönetimi destekleyen biri olarak sana sebebimi sonucumu anlatıyorum. Yalnız öncelikle şunu söyleyeyim, benim Trabzonsporlu arkadaşım da yok, hayatımda Trabzon'a da gitmedim. Muharrem Usta yönetimi bir yana, hayatımda yakından ne bir futbol yöneticisi, ne bir menajer, ne bir futbolcu görmüşlüğüm yok. Yani kimsenin yancısı filan değilim. Söylediklerim samimi düşüncelerimdir.

1. Bir futbolcunun başarısı sahada belli olur ama bir yönetimin başarısı yalnızca kağıt üstünde belli olur, sahada değil. Bir maç sonucuna bakarak yönetim eleştirisi yapmak açık ve net bir şekilde cehalet ve akılsızlık belirtisidir. Eğer en başından beri eleştiriyorsanız o zaman lafım yok ama Konya veya herhangi bir maçın sonucuna göre bir tavır belirlemek mantık dışıdır.

2. Burada kıstas şudur. Kadromuz Konyaspor'dan çok daha iyi mi, evet çok daha iyi. Nitekim lig sıralamasında da bu adamların çok üstündesin. Yani sen yönetici olarak sahada Trabzonspor'a, Konyaspor'u yenecek donanımı sağlamış mısın? Fazlasıyla. O zaman o saatten sonra bu iş teknik direktörün ve futbolcunun işidir.

3. Peki varsaydın ki tamam, diyelim saha sonucu yönetimin suçu değil, başarı kağıt üstünde olur/olmaz, o zaman kağıt üstünde ne gördün de pozitif diyorsun diye sordun bana. Buna karşı da ana başlığım çok net. Son 20 yılın en kötü kadrosu, 2 yıl içinde, belki 10-11 istisnasıyla son 20 yılın en iyi kadrosuna çevrildi. Bu yapılırken de maaş giderleri 3'te 2'ye düşürülerek yapıldı. Bu yapılırken FFP anlaşması bozulmadan yapıldı. Şimdi burada kafamda şöyle bir değerlendirme tablosu var:

(a) Aldığı A noktası - (b) Getirdiği B noktası - (c) Bırakmasını öngördüğümüz C noktası

Bu yönetim için (a) tarihin en kötüsüydü. Kadro berbattı, Sefalar, Yatabareler, Özerler, Aykutlar düşündükçe midem bulanıyor. Hiçbir futbolcuya alacağı ödenmiyor, hepsi teker teker Fifa'ya gidiyor. Yıllardır hiçbir transfer parasını ödememişsin iki kuruşluk itibarın kalmamış. İnsanlar iki telefon açtıktan sonra senin kulübünle iş yapmayı reddediyor. Haciz dosyaları içerisinde yüzüyorsun. Şimdi diyorlar ki İHO daha iyiymiş, en azından Avrupa'ya gitmişiz. Gülüyorum bu cehalete.

İkincisi (b) noktasına gelirsek, sportif bir başarıdan söz edemeyiz ancak geçtiğimiz yaz dönemi itibariyle bütün ağırlıklarından kurtulmuşsun, bir tane fazlalık futbolcun kalmamış. Geçen sezonun ikinci devresi itibariyle ve bu sezon son haftalarda gördüğümüz kadarıyla kendini bulduğunda, bir hava yakaladığında 3 büyük 5 büyük dinlemeden herkesin üzerinden geçebilecek bir takımsın. Kulüp içinde öyle ya da böyle biraz sinerji yaratmışsın, başka takımlara veya futbolcularına bütün alacaklarını takır takır yatırmışsın itibarını düzeltmişsin. Stadını, sosyal medyanı güzel yürütmüşsün. Güzel sponsorların var. Güzel formalar çıkarmışsın. Şike sürecini güzel yönetmişsin, elinden geleni yapmışsın, devam da ediyorsun. Türkiye çapında sana karşı biriken nefreti orda burda sempatiye çevirmişsin. Sportif başarın yok ama bu takım çıkar ikinci yarı 40 puan toplar birazcık bile şaşırmaz kimse. Öyle de bir takım yani.

Üçüncüsü (c) bırakmasını öngördüğümüz nokta, senin aynı zamanda "Nerede dur diyeceksiniz" sözünün cevabı. 2018 Aralık Kongresi. Şimdi burada en bu yönetimden nefret eden adam gelsin şu soruma cevap versin, 2018 Aralık Kongresinde bu takımı devralacak başkanın "ne devralacağına" dair, en ufak bir endişeniz var mı samimi bir şekilde anlatın. Bir tane haciz dosyası, bir tane parası ödenmemiş oyuncu/kulüp, bir tane elinizde kalacak, elden çıkaramayacağınız futbolcu, sil baştan kurmanız gereken bir kadro, yüklü tazminat ödemeniz gereken teknik heyet devralacak mısınız? Tek şartım samimiyet arıyorum. En büyük yönetim düşmanı gelsin bu sorumu cevaplasın.

İki yıldır kupadan erken elendik. Akhisar, Antalya ve Kasımpaşa facialarımız oldu. Yani sahaya girip kademeye giremiyor ki yönetim. Keşke girebilse, eminim girer. Transfere hazırlıksız deniyor. Öte yandan hoca çıkıyor 3 ayda hazırladığımız bilmem kaç kişilik transfer listemiz var; 3 farklı ve birbirinden bağımsız scout ekibi incelemiş, bulmuş. Transfer geç yapılıyor deniyor, kim erken yapıyor bu transferleri? Galatasaray lig 2.si, adamlar Riva'yı sattı 8 aydır bir tane sol bek almadılar. Beşiktaş Bayern Münih'le oynayacak, Cenk'in satılacağı haftalar öncesinden belliymiş gösterin bakalım hangi forveti aldılar yerine. Fener kimi aldı? Başakşehir kimi aldı? O kadar eksik bölgeleri var gittiler Elia'nın bölgesinde Arda'ya yıllık 4+milyon euro para ödeyecekler. Menajerlerin oyuncağı deniyor, ben iddia ediyorum bunu diyen adamlar menajer nedir, ne iş yapar bilmiyor. Siz söyleyin Novak, Remy, Lavezzi, Lestienne bu menajerlerin futbolcusu mu? Değilse bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Çok söyledim tekrar söylüyorum, bu ligde oran olarak bakarsanız en düşük menajer ücreti ödeyen takımlardan biridir Trabzonspor. Bu konuda da çok iddialıyım. Bu kulübe 50 milyon euro yatırım yapmış Muharrem Usta'nın, Özkan Doğan diye bir adam 250 bin dolar fazla komisyon alsın diye Trabzonspor üzerinden yolsuzluk yaptığını iddia etmek ahmaklıktır.

Muharrem Usta'nın en büyük hatası Ersun Yanal'dır. Göreve geldiğinde sağda solda Ersun Yanal'ı soracaktı ve bu adamla yola çıkılamayacağını fark edip, Michel Preud'homme tarzı Lucescu-vari bir yabancı hocayla bu işe başlayacaktı. Biz bugün hâlâ Ersun Yanal'ın hatalarının bedelini ödüyoruz.

Bizim en büyük lanetimiz hiçbir ekonomik veya sportif sisteme dayanmadan, tesadüfen elde ettiğimiz 10-11 şampiyonluğumuzdu çünkü o vesileyle kendimizi bir şey zannetmeye başladık. Bu takımdan beklentilerimiz, bu takımın gerçekleriyle örtüşmez oldu. Biz o tarihten itibaren zannettik ki biz de GS ve FB gibi bugün iki transfer yapar, yarın şampiyonluk turu atarız. Yok öyle iş, bizim yolumuz ince ve uzun bir yol. Sıradaki yönetim kim olur bilemem ama bu yönetimle aynı özende bu kulübü yönetmezse bu takımın kalıcı bir felakete sürükleneceğinden adım gibi eminim. Bunu da zamanla beraber yaşayıp göreceğiz.

Bu konularda da kraldan çok kralcıyım. Bunu kabul ediyorum ama sebeplerini de açıkladım. Mağara adamı gibi yenildik diye duvarları yumruklayıp milletin çoluğuna çocuğuna küfretmekle Trabzonspor adam edilmiyor. Ben Trabzonspor'un önümüzdeki kongreye kadar büyük bir sıçrama göstereceğine inanıyorum çünkü eğer gösteremezse bu Trabzonspor'un sonu olur. Ben böyle bir senaryoya inanmak istemiyorum. Allah bu takımı dost gazabından korusun, hakkımızda hayırlısı.
                          size katılıyorum..
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yalanın batsın yalancısın pankartı açan arkadaşlar yüreğinizden öpüyorum. Böyle bir ileri görüşlülük olamaz
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Karmam' a birçok fikrinde katılıyorum..

belki daha fazla katılan vardırda yazamıyordur..
                              birçok kişi sonuç üzerinden vuruyor..
                              adama haksızsın diyemiyorsun çünkü saha sonucu kötü..kendini sağlama almış..

yönetime vuranlarada çok karşı değilim vursunlar ama hayır onlar hemen başkanı değiştirmek istiyor..
                              eğer akıl ve mantık bu yönetime başkana vuralım düşürelim deseydi..bende katılırdım ama gerçekler öyle değil..
                              ............
                              doğruyu bulmak adına eleştiri olsun ama artılar eksiler ortaya dökülsün..

yıllarca isimli yıldız transferine şak şak yapan transfer çılgınlarıda kendini aklamasın..
                              herkes özeleştirisini yapsın..
                              Muhammet Demir forum efsanesiydi , herkes alınsın diyordu ..alındı verim sıfır zarar 10 trilyon olunca suçlu tek kişi olmasın..

.................

gelelim başkanın yönetim hatalarına ..
                              yönetimini sağlam yapmamışsın (ama zamanla öğrenebilirsin) en kötü zamanında yarısı seni sattı..
                              yönetimin kalitesi yüksek değil sponsorluk konusunda sadece kendi çabanla bişeyler yaptın..

sürekli bonservis vermek zorundamıyız..bedava castroyu almadık..
                              yıllarca Serdar Taşçının peşine düştük son 6 aya girdi kontratı istersek seneye bedava peki niye anlaşmıyoruz..
                              milletin yaptığı dedikodulara menajer vs söylemlerine inanmam ama niye başakşehir gibi clishy , adebayor bedava transfer yapamıyoruz..
                              veya kasımpaşa kiralık mensah ı tregezeyi buluyorda biz niye bulamıyoruz..

.............
                              herşeye rağmen tarihimizin en iyi kadrolarından birine başkan sayesinde ulaştığımıza inanıyorum..
                              birçok istanbul yorumcusuda bunu söyler bende böyle düşünüyorum..
                              bjk hariç diğerlerinden bazı bölgelerde ve + yedek kulübesi olarak daha iyiyiz..
                              eğer başarı dahada artsa herkesin kıskanacağı bir kadromuz var..
                              sadece akılcılığa devam etmemiz gerekiyor..
                              birçok kaliteli oyuncumuzun yanına verim alamadığımız oyuncuları değiştirmek kalıyor..belki onazi , belki castillo..

............

son olarak Başkanın felsefesi kesinlikle benim felsefemle örtüşüyor..
                              asıl bu fikri kaybedersek tümden kaybedecez..

borçları kapatmak için başarı şart..
                              satarak , küçülerek borcu kapatamayız..
                              1 kere şampiyon ol gruptan çık 45milyon euro..kısa vadeli borcun yarısını kapatır..
                              En son alperrr tarafından düzenlendi; 17.01.2018, 13:41.
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İstanbul yorumcuları bilmediklerinden, biraz da şişirip rating tiraj decoder yapmak için öyle diyor. Bu kadro berbat bir kadro. Hele en iyi kadrolarımızdan hiç değil bence. Takım değerlendirilirken ortaya koymadıkları, dolayısı ile hayali kalan potansiyel üzerinden değerlendirirsek yanılırız. 34 maçta da yüksek verim alıyor muyuz? Hayır. Kaçında alıyoruz? Diyelim 10. O halde o ölçüde bir takımımız var
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X