Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan sen konuşma ve vaadlerde bulunma böylesi daha iyi.Az laf,çok icraat lazım bize.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• devrearası stoper ve bir kaç transfer işlerimlerini halledip ne edip bu işleri hallet başkan ve hatanı telafi et parayı al borç bir şey yap

ikinci devreye şampiyonluk parolası veya ikincilik şampiyonlar ligi kesinleşsin bunu sen de biliyorsun başka çaremiz yok eksik bölgelere sağlam oyuncu istiyoruz ve garantile yerimizi almassan bu kadroyla başarı olmaz ikinci devre başlamadan bu transfer işlerinde gerekli parayı bulmalısın
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Başkan hatalarından ders çıkardı bence. İnşallah takımla birlikte yönetimin performansı da artar.
        Bu arada... Bir zamanlar şaha kaldırdığın basketbol takımının sana ihtiyacı var. Kucka transferi için cebinden 500 bin euro verdin eyvallah. Ama basketbol için de bir şeyler yap gözünü seveyim.

Yorum

• İlk olarak ttsfurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İho döneminde en azından avrupaya gitmiştik diyenleri görüyorum da cidden o insanların futboldan anladıklarını düşünmüyorum. İho döneminde yabancı sayısı kısıtlı olduğu için büyük takımlarla küçük takımların arasındaki fark oldukça fazlaydı. Ts yıllardır bir adı olduğu için ve belli bir kalite farkından dolayı en kötü 5. oluyordu ve iho döneminde de öyle oldu. Ardından yabancı kuralı değişti ve takımlar arasındaki kalite farkı azaldı. Üstüne iyi bir yapılanma ile gelen başakşehir zirve yarışına ortak oldu. Artık öyle Ts nin adı bile 5. olur devri kapandı. Usta dönemini keşke birde böyle değerlendirseniz.

Ayrıca geldiğinden bu yana 60 dan fazla çöp oyuncu yolladı. İyi bir alternatifli kadro kurdu. Sponsorluklarla takımın gelirini katladı. Gideri azalttı. Borcun daha hızlı yükselmesini önledi. Kendi cebinden kulübe sponsor oldu. Hataları illa ki oldu. Ama son dönemde tecrübe edinmiş ki çok fazla ekranlarda da gözükmüyor. Ayrıca iho dönemi sportif anlamda daha başarılıyız ya (!) not olarak ekliyeyim 2010-11 den bu yana bu hafta itibarıyla en fazla puan topladığımız sezonu yaşıyoruz. Yani anlayacağınız iho döneminde biz başarılı değildik diğer takımlar çok başarısızdı. İho dönemi uçurumdan aşağı sürükleniyorduk ardından dibi gördük şimdi yavaş yavaş yine tırmanmaya başladık. Ayrıca başkana çok çok fazla tepki gösterildiğini de düşünüyorum. Keşke zamanında takımı uçuruma götüren iho ya da ustaya gösterilen tepkinin en azından yarısı gösterilseydi.
          2018 aralıkta da inşallah aday olur. Daha tecrübeli ,hatalarından ders çıkarmış ve daha iyi bir yönetimle başkanlığa devam eder. Eğer ben yokum derse gelecek kişi az çok belli iho
          Bu nasıl bir savunma şeklidir anlamış değilim. Bence sen futboldan zerre anlamıyorsun kardeşim kusura bakma. Sanki tüm kaliteli yerlileri biz topluyorduk takıma da Anadolu kulüpleri güçsüz kalıyordu. Altyapıdan garip gureba tiplere sözleşme imzalatıyorduk, Alper, Erkan, Sefa, Aykut gibi 2. 3. sınıf topçularla oynuyorduk. Hem de bir dünya para vermek zorunda kalıyorduk. Asıl Muharrem Usta çok şanslı. Kaliteli yabancıları çok daha ucuza alabiliyoruz yabancı kuralından sonra. Anadolu kulüplerindne hayli hayli yüksek bütçeye sahibiz. Onlar kalitelerini artıyorsa sen 3x artıracaksın. Çöp yerlilere gereğinden fazla para vermek zorunda değilsin artık. Çok yanlış bir mantık yürütmüşsün.

Ayrıca bu sezon bütün kulüpler leş atıyor. 4-5 takım idarelik oynuyor sadece. Hepsi birbirinden çöp yabancılarla doldurdular takımı birçoğuna şans bile vermiyorlar.

İHO çok mu başarılıdır, hayır ama kulüp en azından ilk 5 içindeydi. 6-7 yemiyordu kulüp. Sportif başarı anlamında da ekonomik olarak da Usta'dan iyidir. Usta stad gelirlerini hiç etti. Bu kulübün geleceğini kararttı. Ha bana kalırsa ikisinin bir farkı yok ama Muharrem Usta sportif başarı olarak İHO'nun yanına yaklaşamazken birini yerip diğerini yüceltmek komedi.

Bu sene kurduğu kadro da abartılacak bir kadro değil. Panik halinde yaptığı transferlerle kulüp zarara uğradı. Bütün sözlerini çiğnedi aşırı paralar verdi oyunculara ve bonservislere. Savunmaya adam almadı, gidip Bongonda ve Volkan'da 3 milyon Euro'ya hiç etti. Bir de akıllanması gereken tecrübeli olduğu dönemde yaptı bunları. Adamın kapasitesi bu kadarken bir daha aday olur inş. diyorsanız yapacak bir şey yok. Taraftar başarısızlık yakınmasın boşuna. Hata yapanı, yetersizleri iş bilmezleri baş tacı ediyoruz.

Ayrıca bazı arkadaşlarının Usta'nın çekileceğini düşünüyor ama çok iyi niyetliler. Sponsor olduğu gün kulübü bırakmayacağını yazmıştım. Boşuna mı verdi o paraları?...

Ekleme: Rıza Çalımbay kumarı kısmen tuttu diye birden pollyanacılığa başlamış taraftar. Ne diyim her şey müstehak bu takıma. Bir kere adam yaptığı hamle bile amatörce, ya tutarsa diye. Yöneticilik bu mudur? Şansları yaver gidiyor şimdilik ama bakalım nereye kadar böyle gider.
          En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 10.12.2017, 16:24.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu nasıl bir savunma şeklidir anlamış değilim. Bence sen futboldan zerre anlamıyorsun kardeşim kusura bakma. Sanki tüm kaliteli yerlileri biz topluyorduk takıma da Anadolu kulüpleri güçsüz kalıyordu. Altyapıdan garip gureba tiplere sözleşme imzalatıyorduk, Alper, Erkan, Sefa, Aykut gibi 2. 3. sınıf topçularla oynuyorduk. Hem de bir dünya para vermek zorunda kalıyorduk. Asıl Muharrem Usta çok şanslı. Kaliteli yabancıları çok daha ucuza alabiliyoruz yabancı kuralından sonra. Anadolu kulüplerindne hayli hayli yüksek bütçeye sahibiz. Onlar kalitelerini artıyorsa sen 3x artıracaksın. Çöp yerlilere gereğinden fazla para vermek zorunda değilsin artık. Çok yanlış bir mantık yürütmüşsün.

Ayrıca bu sezon bütün kulüpler leş atıyor. 4-5 takım idarelik oynuyor sadece. Hepsi birbirinden çöp yabancılarla doldurdular takımı birçoğuna şans bile vermiyorlar.

İHO çok mu başarılıdır, hayır ama kulüp en azından ilk 5 içindeydi. 6-7 yemiyordu kulüp. Sportif başarı anlamında da ekonomik olarak da Usta'dan iyidir. Usta stad gelirlerini hiç etti. Bu kulübün geleceğini kararttı. Ha bana kalırsa ikisinin bir farkı yok ama Muharrem Usta sportif başarı olarak İHO'nun yanına yaklaşamazken birini yerip diğerini yüceltmek komedi.

Bu sene kurduğu kadro da abartılacak bir kadro değil. Panik halinde yaptığı transferlerle kulüp zarara uğradı. Bütün sözlerini çiğnedi aşırı paralar verdi oyunculara ve bonservislere. Savunmaya adam almadı, gidip Bongonda ve Volkan'da 3 milyon Euro'ya hiç etti. Bir de akıllanması gereken tecrübeli olduğu dönemde yaptı bunları. Adamın kapasitesi bu kadarken bir daha aday olur inş. diyorsanız yapacak bir şey yok. Taraftar başarısızlık yakınmasın boşuna. Hata yapanı, yetersizleri iş bilmezleri baş tacı ediyoruz.

Ayrıca bazı arkadaşlarının Usta'nın çekileceğini düşünüyor ama çok iyi niyetliler. Sponsor olduğu gün kulübü bırakmayacağını yazmıştım. Boşuna mı verdi o paraları?...

Ekleme: Rıza Çalımbay kumarı kısmen tuttu diye birden pollyanacılığa başlamış taraftar. Ne diyim her şey müstehak bu takıma. Bir kere adam yaptığı hamle bile amatörce, ya tutarsa diye. Yöneticilik bu mudur? Şansları yaver gidiyor şimdilik ama bakalım nereye kadar böyle gider.
            Aynı savunmayı sen yaptın. Ligi beşinci bitirmek sportif başarı mıdır? Yabancı sınırlaması olduğu zaman anadolu kulüpleri Eto'o, Kone, Vagner Love, Adebayor, Fernandes, Asamoah gibi adamları alamıyordu. Ligde kalite yerlerdeydi. Mehmet Ekici'nin frikikleri ve Cardozo'nun bitiriciliği sayesinde 5. bitirdik sezonu. O dönem de Vahid hoca zamanında Karabük'ten 3-4 falan yiyorduk. Ersun başarılı oldu kovuldu, yerine Şota geldi. Constant, Marin gibi saçma sapan transferler yapıldı. M'bia'ya olağanüstü bir kontrat yapıldı. Kulüp bu şekilde uçuruma gitti. Kadro çöplerle doldu, Usta sezon ortasında gelir gelmez M'bia'yı 6 milyon euroya satmasaydı halimiz yamandı şimdi. Onlarca çöp gönderildi. Şuanki kadroda çöp diyebileceğin kaç tane oyuncu var?

Bongonda ve Volkana verilen paralara laf edip Constant, Marin, M'bia gibi fiyaskoları unutuyorsunuz. Ekonomik olarak da Usta'dan iyidir diyorsun bir de yapma allah aşkına. Geliri 75 milyon lira, gideri 250 milyon lira olan bir kulüp vardı iki yıl önce, ne çabuk unutuyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynı savunmayı sen yaptın. Ligi beşinci bitirmek sportif başarı mıdır? Yabancı sınırlaması olduğu zaman anadolu kulüpleri Eto'o, Kone, Vagner Love, Adebayor, Fernandes, Asamoah gibi adamları alamıyordu. Ligde kalite yerlerdeydi. Mehmet Ekici'nin frikikleri ve Cardozo'nun bitiriciliği sayesinde 5. bitirdik sezonu. O dönem de Vahid hoca zamanında Karabük'ten 3-4 falan yiyorduk. Ersun başarılı oldu kovuldu, yerine Şota geldi. Constant, Marin gibi saçma sapan transferler yapıldı. M'bia'ya olağanüstü bir kontrat yapıldı. Kulüp bu şekilde uçuruma gitti. Kadro çöplerle doldu, Usta sezon ortasında gelir gelmez M'bia'yı 6 milyon euroya satmasaydı halimiz yamandı şimdi. Onlarca çöp gönderildi. Şuanki kadroda çöp diyebileceğin kaç tane oyuncu var?

Bongonda ve Volkana verilen paralara laf edip Constant, Marin, M'bia gibi fiyaskoları unutuyorsunuz. Ekonomik olarak da Usta'dan iyidir diyorsun bir de yapma allah aşkına. Geliri 75 milyon lira, gideri 250 milyon lira olan bir kulüp vardı iki yıl önce, ne çabuk unutuyorsunuz.
              Ben İHO'yu da en az Usta kadar sevmiyorum zaten. İki başkana da ilk geldikleri zamandan beri isyan bayrağını açan birkaç kişiden biriyim ama Usta sırf ağzı laf yapıyor ve daha iyi bir profil çiziyor diye İHO'dan daha evla görülüyor. Constant ve Marin gibi sözde yıldız transferlerine bu forumda en çok karşı çıkanlardan biriyim zaten ama Kucka, Onazi gibi adamlardan çok daha verimli oynadı onlar. Sonuçta yanlış transferler. Aynı hoca yanlışlarını iki başkan da yaptı. Disiplinsizlik iki başkan döneminde de kulübü yaktı.

Hocam siz de kulübün ekonomisini değerlendirirken, yeni yayın anlaşmasını ve müthiş stadyum loca gelirlerini görmezden geliyorsunuz. İHO döneminde bu gelirlerin yanına yaklaşamazdı kulüp. Biletler bedava fiyatınaydı zaten. Tek gelir yayın ihalesiydi İHO döneminde. Ayrıca Muharrem Usta'nın bizi Avrupa ve TR kupası gelirlerinden mahkum etmesine değinmiyorum bile. Nereden bakarsan bak ekonomi+sportif olarak daha başarılıdır İHO Usta'dan ama TS için başarı kıstası Avrupa'ya katılmak mıdır tabii ki hayır. TS bu iki başkanın vizyonundan çok daha büyük bir kulüp.

Bu ülkede her takım devlet tarafından destekleniyor. Futbola yatırım çok arttı gelirler de arttı. 2013 sonrası rekabet daha da azaldı böyle bir tezatlık var. GS ve BJK sürklase etti ligi. Diğer takımlar çok daha geride kaldı. Başakşehir de çok iyi bir projeydi. Bence ülke futbolunda kalite açısından pek fark yok. Bu sezon hangi takım top oynuyor acaba? Her takımda disiplinsizlik var, ciddi futbol yok ortada.

Yorum

Ben İHO'yu da en az Usta kadar sevmiyorum zaten. İki başkana da ilk geldikleri zamandan beri isyan bayrağını açan birkaç kişiden biriyim ama Usta sırf ağzı laf yapıyor ve daha iyi bir profil çiziyor diye İHO'dan daha evla görülüyor. Constant ve Marin gibi sözde yıldız transferlerine bu forumda en çok karşı çıkanlardan biriyim zaten ama Kucka, Onazi gibi adamlardan çok daha verimli oynadı onlar. Sonuçta yanlış transferler. Aynı hoca yanlışlarını iki başkan da yaptı. Disiplinsizlik iki başkan döneminde de kulübü yaktı.

Hocam siz de kulübün ekonomisini değerlendirirken, yeni yayın anlaşmasını ve müthiş stadyum loca gelirlerini görmezden geliyorsunuz. İHO döneminde bu gelirlerin yanına yaklaşamazdı kulüp. Biletler bedava fiyatınaydı zaten. Tek gelir yayın ihalesiydi İHO döneminde. Ayrıca Muharrem Usta'nın bizi Avrupa ve TR kupası gelirlerinden mahkum etmesine değinmiyorum bile. Nereden bakarsan bak ekonomi+sportif olarak daha başarılıdır İHO Usta'dan ama TS için başarı kıstası Avrupa'ya katılmak mıdır tabii ki hayır. TS bu iki başkanın vizyonundan çok daha büyük bir kulüp.

Bu ülkede her takım devlet tarafından destekleniyor. Futbola yatırım çok arttı gelirler de arttı. 2013 sonrası rekabet daha da azaldı böyle bir tezatlık var. GS ve BJK sürklase etti ligi. Diğer takımlar çok daha geride kaldı. Başakşehir de çok iyi bir projeydi. Bence ülke futbolunda kalite açısından pek fark yok. Bu sezon hangi takım top oynuyor acaba? Her takımda disiplinsizlik var, ciddi futbol yok ortada.
                Bazı konularda katılıyorum hocam. Ama Constant ve Marin'i topla bence katkı olarak bir Kucka veya Onazi etmezler. O iki oyuncu isimlerinin hakkını verseydi başarılı olabilirdik. Gerçi onlara da kızamıyorum, İHO döneminde maaşlar yatmıyordu, takım içinde inanılmaz disiplin sorunu vardı. Her idmanda kavga çıkıyordu.

Usta'nın tek avantajı stadyum. Ama İHO döneminde formaya göğüs sponsoru bile bulamadık. Şimdi QNB, Medical Park, İstinye Üniversitesi gibi sponsorlar var. İHO'nun da çok avantajı vardı. Henrique, Olcan, Adrian gibi adamları iyi paralara satıp onların verdiği katkının binde birini veremeyen adamlarla doldurdu takımı. Ekonomik olarak da, itibar olarak da dibi görmüştük. Ülkenin en sevimsiz takımıydık nerdeyse.

Konu sportif başarıysa eğer, 2011'den bu yana en iyi başlangıcı yaptık. Son aylarda yaşadığımız o kadar travmaya ve hoca değişikliğine rağmen iyi toparladık. Kalan iki maçı da alırsak 31 puan yapacaz ki bu bizi zirveye ortak edebilir.

Yorum

Muharrem usta nefreti ile yalan yanlış yazılmış bir yazı. Sadece senin 2. 3. sınıf dediğin erkan, aykut ve sefanın maliyetleriyle şuan anadolu kulüpleri yabancı futbolcularla taş gibi takım kuruyor. Ve benim dediğimi doğrulamış oluyorsun Ayrıca şuan kurulmuş olan kadro 2010 -11 den daha geniş ve belki de daha iyi bir kadro.
                  İho döneminde büyük takımlar ile küçük takımlar arası kalite farkı çok fazlaydı. Anadolu takımında azcık parlamış yerliyi ihoya 3 -4 milyon euro ya iteliyorlardı. Ayrıca başakşehir ortalıkta yoktu. Bu yüzden zirveye oynayan çok kulüp olmadığı için ölümüz 5. oluyordu. Bunu anlamak çok zor olmasa gerek.

+++ Ek olarak costant ve marin onazi ve kuckadan daha verimli olmuştu demişsin bir sonraki mesajında cidden şaka gibi Bence başkana nefret duyduğun için aldığı futbolculara da art niyetli bakıyorsun. Sadece onazinin geçen sezon verdiği katkı bile costant ve marini 2 ye katlar.
                  En son ttsfurkan tarafından düzenlendi; 10.12.2017, 19:52.

Yorum

• başkan çok iyi. boyle başkan bu lıgde kimsede yok. ıyı gidiyor medyaya konuşmıuyor. işini yapıyor adam. yalnız ligimiz çok kalitesiz. adamlara dokunsanız ayaklarını yerden kesiyor. futbolcular madem dokununca yere düşecek. ne pok yemeğe o kadar fitness yapayiler. anlayacağınız hocamız gayet ıyı takım güzel başkan güzel. sadece haftaların gecmesini bekliyorum. haftalar gectıkçe daha ıyı olacaz. ama hakemler doğrar bizi

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak ttsfurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muharrem usta nefreti ile yalan yanlış yazılmış bir yazı. Sadece senin 2. 3. sınıf dediğin erkan, aykut ve sefanın maliyetleriyle şuan anadolu kulüpleri yabancı futbolcularla taş gibi takım kuruyor. Ve benim dediğimi doğrulamış oluyorsun Ayrıca şuan kurulmuş olan kadro 2010 -11 den daha geniş ve belki de daha iyi bir kadro.
                      İho döneminde büyük takımlar ile küçük takımlar arası kalite farkı çok fazlaydı. Anadolu takımında azcık parlamış yerliyi ihoya 3 -4 milyon euro ya iteliyorlardı. Ayrıca başakşehir ortalıkta yoktu. Bu yüzden zirveye oynayan çok kulüp olmadığı için ölümüz 5. oluyordu. Bunu anlamak çok zor olmasa gerek.

+++ Ek olarak costant ve marin onazi ve kuckadan daha verimli olmuştu demişsin bir sonraki mesajında cidden şaka gibi Bence başkana nefret duyduğun için aldığı futbolculara da art niyetli bakıyorsun. Sadece onazinin geçen sezon verdiği katkı bile costant ve marini 2 ye katlar.
                      Anlaşılan bu ligi ne izlemişsin ne de takip etmişsin. Anadolu kulüpleri dün neyse bugün de o. Sanki yabancı kuralı gelince hepsi seviyeyi arşa diktiler sanacak görende. Usta'yı savunmak için girdiğin şekle bak ya.

Ayrıca Neyi doğrulamış oluyorum anlamadım. Şimdi 10-15 tane yabancı alsalar ne oluyor, 6 yabancı kuralı olduğu daha seçici davranıyorlardı. şimdi önüne geleni alıyorlar bir çoğundan yararlanmayıp geri gönderiyorlar. Onlar için kural değişmiş değişmemiş fark etmiyor. Yine yerliler oynuyor birçok takımda. Yerli leşlerin yerini abudik gubudik yabancılar aldı, ne değişti. Ayrıca maaş konusunda da bir fark olduğunu sanmıyorum. Ufak tefek bütçeleriyle Fm'cilik oynuyorlar işte. Serbest oyuncuları doldur takıma menajer önermesiyle... Bonservis verip oyuncu aldıkları da çok nadir. Anadolu kulüpleri aynı tas aynı hamam. Komik duruma düşüyorsun. Yani senin neyi eleştirdiğini veya övdüğünü de anlamadım ya neyse.

Ayrıca yerlileri 3-4'e kitliyorlardı diyerek kendinle çelişiyorsun. E ne güzel işte kural kalktı, İHO yerlilere el mecburdu kuraldan dolayı Usta ise yerlilere saçacağına kaliteli yabancılara saçsın o paraları bu bizim de işimize gelmez mi? Daha başarılı olmalıydı senin demene göre, kendinle çelişiyorsun haberin yok. Ama gitti paraları Demir, Güray, İbanez, Suk, Kucka, Bongonda, Volkan ve daha sayamadığım isimlere saçtı. Senin demene göre Anadolu kulüpleri yabancı kuralından sonra uçuşa geçtiğine göre bizim hayli hayli uzaya çıkmamız lazımdı ama tünelin sonunda 30+ oyunculara milyonlarca euro gömen bir adam, menajerlerin elinde oyucak olmuş bir adam...

Ayrıca Muharrem Usta denen adamdan niye nefret etmeyecekmişim? Bir Trabzonsporlu bu adamı seviyorsa problem olmalı zaten. Ha sen Ustasporluysan onu bilemeyeceğim. Tekrar aday olsun diyorsun, Trabzonspor'dan çok Muharrem Usta'yı seviyorsun anlaşılan. Yine başkan olsun 6-7 yemeye devam edelim. Hatta tekrar Ersun'u getirsin burada daha bitiremediği projeleri var

Anlaşılan Muharrem Usta ile çok yakın bir ilişkin var ki yalan yanlış diye nitelemişsin. Ne yalanmış acaba. İşine gelmeyince yalan. Ama daha borcu doğru düzgün açıklayaman, türlü bahanelerle taraftarı kandırmaya çalışan ve tl değer kaybının arkasına sığınan bir şahıs Muharrem Usta.

Fanboyu olduğun adam futboldan zerre anlamıyor sen doğruları istediğin kadar eğip bük.

Yorum

• Son süreçde Başkan diye bir isim göremiyorum.Var mı yok mu var ise nerde neyapıyor Allah bilir!Muhtemelen birkaç sıra yükselirsek ligde yine ortalara çıkıp başlar konuşmaya.Samimiyet namına benden sıfır puan.Şu süreçten sonra ağzıyla kuş tutsa güvenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son süreçde Başkan diye bir isim göremiyorum.Var mı yok mu var ise nerde neyapıyor Allah bilir!Muhtemelen birkaç sıra yükselirsek ligde yine ortalara çıkıp başlar konuşmaya.Samimiyet namına benden sıfır puan.Şu süreçten sonra ağzıyla kuş tutsa güvenmiyorum.
                          Hem nerede başkan diyorsun hem de çikip bir hafta sonra konuşur diyorsun. Her türlü eleştirileceği için konuşmasina gerek yok. Devre arasinda transfer falan konuşur o zaman. Hocayi değiştirirken konuştu ortalik yangin yeriydi. Galibiyetler gelince de çikmadi ortaya. Doğrusunu yapti.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hem nerede başkan diyorsun hem de çikip bir hafta sonra konuşur diyorsun. Her türlü eleştirileceği için konuşmasina gerek yok. Devre arasinda transfer falan konuşur o zaman. Hocayi değiştirirken konuştu ortalik yangin yeriydi. Galibiyetler gelince de çikmadi ortaya. Doğrusunu yapti.
                            Öyle takım kötü giderken hiç gidip ne oluyor burda demedi,hocayı zorla bizim baskılarımızla gönderdi,hakemler bizi doğrarsan ‘hele bir durun biz Trabzonspor ‘uz ayağımızı denk alın’ diyemedi sonra da her türlü eleştirirsiniz diyorsunuz. Pardon da biz bu Başkan seçilsin diye nasıl istemiştik ,sonra ne mi oldu içi boş olan balon nasılsa tıpkı öyle hissettik.Gerçekleri konuşsaydıda yapamayacağı laflar etmeseydi.Duygularımızınyerle yeksan etmeseydi.Şu süreçten sonra Gü-ve-ne-mi-yo-Rum. Bu benim kişisel düşüncem, tabiki de destek oluruz şuanda çünkü Trabzonspor başkanı ama o kadar.

Yorum

• Gerçekten anlamıyorum ya. Alanya ve Akhisar maçlarını kaybedince tek suçlu başkandı. Adama hakaretler yağdırdınız. Ekmek yediği yere gidip pankart açıp itibarını yerle bir ettiniz. Tüm kötü şeylerin sebebi başkandı.

Şimdi ne oldu? Takım haftalardır kazanıyor. 2011’den sonra en çok puan topladığımız ilk yarıyı yaşıyoruz. İyi giden işlerin sebebi de başkan değil mi? Kötü gidişatta Başkan suçlu, ama iyi gidişatta onun hiçbir payı yok dimi. Kusura bakmayın ama hiç samimi değilsiniz. Adam Twitter başta olmak üzere her yerde konuşurken rahatsız oldunuz, ortalık yangın yeriyken çıktı konuştu herşeyi anlattı yalan söylüyor dediniz. Şimdi doğru olanı yapıp konuşmuyor diye yine laf ediyorsunuz. Ayıp vallahi ya.

Çok merak ediyorsanız buyrun, başkan Trabzon’da.

CFF31A2A-3330-4ACF-A0F7-8AA2DE828F59.jpgFFBA24FD-FDD1-4B64-8548-E1094468BEB1.jpg

Yorum

• Ne yani şöyle mi olmalı.

Kötü/Yanlış hiç bir şeyden başkan suçlu değil.

Mi?

Yanal denen teknik direktör bozuntusunu başkanı eleştirenler mi o kadar süre takımın başında tuttu?

Bu sorumsuz sorumluluk ta yeni Türkiye ile iyice oturdu
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X