Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    400 olan borc 800 e cıktı.Ekonomik olarak nasıl basarısız degil?

Sen oyuncularla tl uzerinden anlas,anlasmayanla sozlesme imzalama.

Bu kadar pahalı ve geri donusu olmayan transfer yapmak zorundamısın?

Ne oldu skout ekibi,o kadar havasını atmıstı halbuki.

Trabzonspor tarihinin gelmiş gecmiş en kotu iki baskanı sıra ile gorev aldı.

İHO ile ustayı sıralayamıyorum acıkcası.Bence ikisi birinciliği paylasmalı.
    Şu anda yeni sözleşmeleri euro yapsa ne olur tl yapsa ne olur?

Devraldığı borçlar euro idi.

Bunları eski kurdan tl ye mi çevirecekti?

Nasıl bir mantık kurdunuz anlamadım?

Adam euro ile borç devraldı. Bu borç kademeli olarak arttı.

Kaldı ki özellikle yabancı hiçbir futbolcu tl ile maaş almaz.

Buradaki sıkıntı sportif olarak dökülmemizdir. Ki o konuda iho dan da kötüdür.

Hiçbir eski başkanla kendini bu konuda kıyaslayamaz.

En kötüdür sportif olarak.

Yorum

• Koskoca Trabzonspor Başkanının Çorumspor gibi asla ayarımızda olmayan bir takıma karşı galip gelmemizden sonra ortaya çıkabilmesi o güne kadar açıklamama yapmaması da ayrı bir rezillik....

Görende Madridi dize getirdik zanneder.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Rezillik, kepazelik.. Şu kadar felaketten sonra yüzünün kızarması değil morarması lazım taraftarın karşısında.

Ama kayış gibi bir suratla edebiyat parçalayacağına eminim.

Sportif meselelerde ağzını açıp konuşabileceği tek kelam yok.

Kendisine ve hocaya gösterilmesi gereken sabır da fazlası ile gösterildi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir insanın Hacıosmanoğlu'nu savunabilmesi için ''Akrabalık Bağı'' dışında bir unsur göremiyorum.
          Sen de vakti zamanında bir seçim öncesinde akraban olduğuna dair bir şeyler söylüyordun sanırım
          Kaldı ki sana bu konuda laf söyleyen ilk kişi ben değilim. Vakti zamanında yazdığın şeyler unutulmuyor.
          Ondan da ziyade yanılabilirsin, insansın. Fakat her satır arasından inceden inceden güzelleme yapınca eskiler akla geliyor.
          Her neyse bu meseleyi uzatmak da istemiyorum.

Daha bugün 2015'ten beri TFF'nin bize yaptığı oyunu yazdım. Hacıosmanoğlu'nu da doğradıklarını yazdım.
          Şike başlığını açıp okuyabilirsin. Ama ben kötü niyetliyim
          Bir de son olarak şunu söylemek lazım sanırım. 17-18 tane iyi futbolcu alarak iyi takım olunmuyor.
          Önemli olan birbirini tamamlayan bir makine gibi uyumlu çalışabilen bir ilk 11 oluşturmaktır.
          Sanma, ben Erzurum kökenliyim bu zamana kadar bu adamla akrabam ya da köylüm diye bir açıklamam olmadı ayrıca yeri geldi bu adamı burda en çok ben eleştirdim senin gibi düşünen arkadaşlar gibi önyargıları kıramamamışsın önemli değil inceden meseleside senin gibilerinin kuruntusu zira şimdi ki başkan göreve gelirken allayıp pullayıp servis eden bu zihniyetti şuan da toz kondurmayanda aynı zihniyet.

Yorum

• İki de bir borcun kur artışından dolayı bu seviyelere geldiğini iddia etmenin faydası yok zira Hacıosmanoğlu'da kendi döneminde aynı şikayetleri yapıyordu.
            3 tane 30 üzeri geri dönüşümü olmayan adamlara 200 küsür milyon tl bağlarsan şikayet etmeye hakkın yok.

Yorum

• başkana çok kızmıyorum rodegella ve futbolcuların salak salak davranmasından başkan sorumlu olamaz ancak şöyle olur futbolcuların maaş ödemesi sıkıntısı varsa kendisi sorumlu ve yönetim sorumludur o zaman anlarız futbolcular böyle niye davranıyor ancak böyle bir problem olmadığı halde futbolcular saçmalıyorsa bazıları o zaman başkan bunların kulağını çekmeli
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Sorulan sorulara net cevap istiyoruz dolambaçlı kaçışlar değil, her şey net ve şeffaf olmalı
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kendi ağzıyla kadro adaletsiz kuruldu diyen bir başkana sahibiz.
                  Eee o zaman Ersunun niye arkasında durdun ?
                  Transferlerde Özkan Doğan ile neden çalıştın ?
                  Artık gram güvenim yok sana Muharrem Usta.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yazıcı ve Abdulkadiri pazarlama işini bırak başkan..

Abdulkadir dediğin adam takımın en yetenekli adamı onu satıp Papaz Olcay ve Volkan ile mi oynayacaksin.

Yorum

• Pinakyo Muharrem Usta.
                      Ne yalanlarla kandırdın milleti.
                      Derin Trabzon bu adami devirmeli. Hele şu son laflarindan sonra.
                      Aralıkta mutlaka seçimli genel kurul olsun.
                      Bunun tek bir amacı var artik. Abdülkadir ve Yusufu satip kulübe verdiği parayı geri almak....

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunun tek bir amacı var artik. Abdülkadir ve Yusufu satip kulübe verdiği parayı geri almak....
                        Bazen çok mantıklı konuşuyorsun ama bazen de öyle bir saçmalıyorsun ki gözlerime inanamıyorum

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazen çok mantıklı konuşuyorsun ama bazen de öyle bir saçmalıyorsun ki gözlerime inanamıyorum
                          Ben öyle görüyorum. Bugün bırakalım ne değişecek diyen adamla gelecek görüyorsanız sizi bilemem hocam.
                          Ben kisilerden bağımsız Trabzonsporun iyiliği için gördüğüm seyleri yaziyorum.
                          Muharrem Ustanin bu kulübün basında artik 1 dakika bile durması zarar bana göre.

Yorum

• yeni gelen baskan 3 yıl feda demeli altyapıya önem verilmelikemer sıkma politikisı uygulamalı.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben öyle görüyorum. Bugün bırakalım ne değişecek diyen adamla gelecek görüyorsanız sizi bilemem hocam.
                              Ben kisilerden bağımsız Trabzonsporun iyiliği için gördüğüm seyleri yaziyorum.
                              Muharrem Ustanin bu kulübün basında artik 1 dakika bile durması zarar bana göre.

Tamam onlara bir şey demiyorum, senin görüşündür de. Abdülkadir'i satıp parasını cebine koyacak ne demektir aga? Adam bu söylediğin şeyi yapmaya kalksa nitelikli dolandırıcılıktan ömür boyu hapis yatar

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan Usta, "Bizim sene başında şöyle bir hedefimiz vardı; Transfer yaparken kalite ne kadar yüksek olursa gençler o kadar iyi gelir diye düşündük. Genç oyuncular kaliteli oyuncularla oynayarak gelişsinler. Ben Yusuf ve Abdulkadir’le ilgili görüşmeleri sürekli yapıyorum. Yusuf, Abdulkadir, işler yoluna girdiğinde iki katı bedeli arttırdi. Sene sonu gitmek üzere şimdiden anlaşma yapmak konusunu da konuştum, çok yüksek ücretleri de konuştum. Bu oyuncular için sezon sonu 40 Milyon Euro’yu konuşacağız. İşler iyi gittiğinde böyle olacak. Rıza hocaya ve futbolculara sahip çıkmalıyız. Yöneticiyi hırpalayarak bu sorunlar düzelmez. Gelin Trabzonspor’u koruyalım."dedi.

Bu ne demek ?
                                Bu çocukları satıp kulübü düzlüğe mi çıkaricaksın ?
                                Tekrar başkan secilemeyecegini adı gibi biliyor ?
                                Neden diretiyor ?
                                Cik kendine guveniyorsan Aralıkta yönetimini yenile ve tekrar başkan seçil ?
                                Muharrem Ustaya inanıp güvendiğim için ben kendimden utanıyorum artık....

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 19:25.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X