Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nuri Abi,

"Kucka’nın, Burak Yılmaz‘ın, Sosa’nın, Hubocan‘ın ve Volkan Şen‘in 3 yıllık toplam maliyetinin 250 milyon lira olduğunu ileri sürdüler… Sadece Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka’nın bir yıllık maliyetinin 120 milyon lirayı bulduğunu üstüne basa basa belirttiler… İşin ayrıntıları da var elbette… Sosa, Burak Yılmaz ve Kucka‘nın yıllık maaşları, alacakları bonuslarla birlikte 4 milyon euro ile 5.5 milyon euro arasında değişiyor… Durum böyle olunca, yönetim kurulunun “feda“ talebi üzerine yıllık maaşında ciddi bir indirim yapan kaptan Onur Kıvrak haklı olarak “madem bu maaşları verebilecek durumdasınız, benim günahım neydi de feda isteyip maaşımda indirime gittiniz“ diye dertleniyor… "

İşte biz buna "Ersun Yanal Sendromu" diyoruz. Geçen sezon onun da göreve gelmesi, aynen böyle olmuştu. Bunu açık açık defalarca yazdık. Hatta geçen hafta içinde, Barış Yurduseven TRT Bülteni'nde bunu detaya girmeden anlattı (Diğer muhabirler bir yıldır ne halta yaradı? Sosyal medyadan taraftara transfer muştulamak dışında hiçbir fonksiyonları yok).

Şimdi hocanın başka hocaya karşı kullandığı yöntemi, oyuncu takıma arkadaşına karşı kullanıyor. Yazının bu bölümü doğru. Onur haklı. Haklı olmasına karşın liderlik vasıfları da sorguya açık...

Bu duruma sebebiyet veren ise yönetim ve "Sana ne kulübün ekonomisinden, muhasebecisi misin" diyen transfer manyağı taraftardır.
    Sistemin düzenin olmadığı yerlerde böyle önüne geçilmez hatalar birike birike bu hale geldik.. Maalesef bu işin sonu da yok gibi..

Aslında reçetesi hazır bir durumdayız.. Fakat burada kimse sorumluluk almak istemiyor..

Çözümü için herkesin dortmund un 2008 de uyguladığı sisteme ayak uydurması gerekiyor.. Başka da çözüm yolu yok

Yorum

• Muharrem Usta ya en fazla inananlardandım ama ne yazık ki yanlış hamleler sonunu getiriyor.

İlk başta yapılan scout hamlesi il her şey güzel başladı. Ama alınan oyuncular kötü çıktı. Sebebi scout ekibinin yetersizliği. Ayrıca scout ekibi kurarken taktiğe uygun oyuncular almalıydık.
      Taktiğimiz 4-2-3-1 ise ona uygun oyuncular almalıydık. (Oyun kurabilen iki ön libero- yardımcı orta saha- 3 adet kanat forvet) .Alınan oyuncular sadece mevki ve istatistik üzerinden alınmış.
      ERsun yanala çok fazla güvenildi.
      Sosa ve kucka iho transferidir.

En doğru model nevzat aydın modeliydi. İlk yapılan transfer yöntemleri doğru ama alınan oyuncular ekip sebebiyle yanlış.
      Bence bir daha ki başkan Nevzat Aydın olmalı . Ama bu tavırda olursa (ego ve herkesle kavga) bir iki ay geçmeden arkasına teneke bağlanır.

Son olarak en kötü başkanımız iho dur. 30 küsür oyuncu alıp konuşmalarıyla bizi yerin dibine sokan adamdır kendisi. Sadri şener den kalan oyuncularla avrupa başarısını gelip burada övmeyin.

Yorum

• Baskan yarın ntv spora cıkacakmıs bakalım sabır demeye devam edecek mi?

Yorum

• paralı baskan yok o gelecek su kadar harcayacak yok bu gelecek su kadar harcayacak bir sürü hayal ürünü yazılar görüyorum eskisi gibi degil sistem bosa kasmasın kimse gelen kalıcı ve gercekci projelerle gelmeli.

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Baskan yarın ntv spora cıkacakmıs bakalım sabır demeye devam edecek mi?
            Biraz şikeden bahseder kötü gidişi unutturur. Başkanı severim ama sapla samanı karıştırıyor.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz şikeden bahseder kötü gidişi unutturur. Başkanı severim ama sapla samanı karıştırıyor.
              Ne alaka anlayamadım açıkçası?
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Muharrem Usta’yı aradım... Kendisini severim, sayarım... Bizim gerilimli futbol dünyasındaki “barışcıl“ tavırlarını takdir eder...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hâlâ şu başkan böyleydi bu başkan şöyleydi muhabbetlerini insan görünce gülmekten ölüyor.

Hele ki son 2 yılda kulübün futbol takımı tüm branşlar dahil ne rezil durumda olduğunu görüpte vay efendim sebepleri var diyenleri görünce gülmekten ağlayasım geliyor.
                  Kulüp ferrariyle uçurumdan aşağı yuvarlanıyor biz ise hâlâ saçımızı tarıyoruz.

Bulduğun her fırsatta Hacıosmanoğlu & Usta kıyaslaması yapan sen söylüyorsun bu sözleri... (İlginç!)
                  Bir şeye gülmek istiyorsan bence 2013-2015 arasında yaşanan rezaletlere bakıp gülersen çok daha güzel olur.
                  Hatta 2015-2016 yazında bir önceki yönetim tarafından kurulan kadronun 2016 yılında aldığı sonuçlara katıla katıla gülebilirsin.
                  Daha güzel olur

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bulduğun her fırsatta Hacıosmanoğlu & Usta kıyaslaması yapan sen söylüyorsun bu sözleri... (İlginç!)
                    Bir şeye gülmek istiyorsan bence 2013-2015 arasında yaşanan rezaletlere bakıp gülersen çok daha güzel olur.
                    Hatta 2015-2016 yazında bir önceki yönetim tarafından kurulan kadronun 2016 yılında aldığı sonuçlara katıla katıla gülebilirsin.
                    Daha güzel olur
                    Sana öyle geliyor olabilir ya da art niyetli biri olduğun için okuduğunu istediğin gibi algılamak gibi bir sorun sahibisin.
                    Bu takımın 50 yıllık tarihinde kurulan her kadrosu en kötü ilk dörde oynama kapasitesine sahiptir kaldı ki dedik ya art niyetli biri olduğun için 2015 kadrosunun şampiyonluk yolunda tff tarafından uğradığı saldırıyı görmezden gelebilme art niyetine sahipsin.
                    2005-06 yılında da Atay Aktuğ yönetimi şampiyonluk parolasıyla yola çıktı işler iyi gitmiyordu görevi bırakırken ligin 11.haftalarıydı takım küme düşme potasındayken seçim oldu görevi Albayrak yönetimi devraldı takım sezon sonunda ligi 4.bitirip avrupa kupasına katıldı, isteyince oluyor yani. Ha Usta gibi Hacıosmanoğlu'ndan yüz bin kat daha çapsız adamlarla olmuyor şekilde görüldüğü gibi.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şansal ne zaman ersunu koruyacak diye merak ediyordum . gecikmemiş
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bu akşam 18:00 de ntvsporda başkan

Yorum

• Sportif konularda her türlü eleştiriyi, dayağı(mecazen) hak etmiştir Muharrem Usta!

Ama maddi mevzuda niye bu kadar tepelendiğini anlamadım. Geldiğinden beri döviz kurları %45 yükselmiş. aralık 2015 ten bugüne kadar euro kurundaki artış %42.

Adamın ne yapmasını bekliyordunuz? Borcun ciddi kısmı euro. Üzerine de faizler binince kapatılamamış.

Ben borcu müsriflik ile arttırdığını düşünmüyorum. O dönem maaş toplamları, bugün maaş toplamları, o devirde ödenen bonservisler, bugün ödenenler. Karşılaştırdığınız zaman artış olduğunu da düşünmüyorum.
                          Elinde veri olan biri yazarsa kanıtlı konuşmuş oluruz.

Ama global ekonomide meydana gelen hareketten adamı sorumlu tutmak mantıklı değil.

Eğer arttırdığı bir harcama kalemi varsa, bu eleştiri sebebidir.

Toplam borcun döviz ve faiz etkisi ile coşmasına adamın yapacağı bir şey yok.

500-600 milyon lira borcu olan, yıllık geliri 70-80 milyon olan bir şirkete 2 senede sihirli değnek değdirip 200-300 milyon gelir getirici proje yumurtlayamazsınız.

Sportif olarak başarısızdır. Ekonomik olarak başarılı değilse de başarısız değildir.

Yorum

• sizin babanız size dogru olun okumayı ogrenin derken....

yüce türk spekülatorleri, güzel goturuculaerden familyasından mehmet ali yılmaz ogluna nasıl insanlar kandırılır, gecmisi nasıl unuturlar ve tekrardan nasıl onların sırtına binersin derslerini saatlerce verdiginden buna benzer ana sohbetlerinin evde hizmetcilerinden tutunda besledikleri kanatları üzerinde yürüyebilen orta amerika nadir kus türlerine kadar harfiyen uygulandıgından hicbir süphem yok....
                            ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sana öyle geliyor olabilir ya da art niyetli biri olduğun için okuduğunu istediğin gibi algılamak gibi bir sorun sahibisin.
                              Bu takımın 50 yıllık tarihinde kurulan her kadrosu en kötü ilk dörde oynama kapasitesine sahiptir kaldı ki dedik ya art niyetli biri olduğun için 2015 kadrosunun şampiyonluk yolunda tff tarafından uğradığı saldırıyı görmezden gelebilme art niyetine sahipsin.
                              2005-06 yılında da Atay Aktuğ yönetimi şampiyonluk parolasıyla yola çıktı işler iyi gitmiyordu görevi bırakırken ligin 11.haftalarıydı takım küme düşme potasındayken seçim oldu görevi Albayrak yönetimi devraldı takım sezon sonunda ligi 4.bitirip avrupa kupasına katıldı, isteyince oluyor yani. Ha Usta gibi Hacıosmanoğlu'ndan yüz bin kat daha çapsız adamlarla olmuyor şekilde görüldüğü gibi.

Bir insanın Hacıosmanoğlu'nu savunabilmesi için ''Akrabalık Bağı'' dışında bir unsur göremiyorum.
                              Sen de vakti zamanında bir seçim öncesinde akraban olduğuna dair bir şeyler söylüyordun sanırım
                              Kaldı ki sana bu konuda laf söyleyen ilk kişi ben değilim. Vakti zamanında yazdığın şeyler unutulmuyor.
                              Ondan da ziyade yanılabilirsin, insansın. Fakat her satır arasından inceden inceden güzelleme yapınca eskiler akla geliyor.
                              Her neyse bu meseleyi uzatmak da istemiyorum.

Daha bugün 2015'ten beri TFF'nin bize yaptığı oyunu yazdım. Hacıosmanoğlu'nu da doğradıklarını yazdım.
                              Şike başlığını açıp okuyabilirsin. Ama ben kötü niyetliyim
                              Bir de son olarak şunu söylemek lazım sanırım. 17-18 tane iyi futbolcu alarak iyi takım olunmuyor.
                              Önemli olan birbirini tamamlayan bir makine gibi uyumlu çalışabilen bir ilk 11 oluşturmaktır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sportif konularda her türlü eleştiriyi, dayağı(mecazen) hak etmiştir Muharrem Usta!

Ama maddi mevzuda niye bu kadar tepelendiğini anlamadım. Geldiğinden beri döviz kurları %45 yükselmiş. aralık 2015 ten bugüne kadar euro kurundaki artış %42.

Adamın ne yapmasını bekliyordunuz? Borcun ciddi kısmı euro. Üzerine de faizler binince kapatılamamış.

Ben borcu müsriflik ile arttırdığını düşünmüyorum. O dönem maaş toplamları, bugün maaş toplamları, o devirde ödenen bonservisler, bugün ödenenler. Karşılaştırdığınız zaman artış olduğunu da düşünmüyorum.
                                Elinde veri olan biri yazarsa kanıtlı konuşmuş oluruz.

Ama global ekonomide meydana gelen hareketten adamı sorumlu tutmak mantıklı değil.

Eğer arttırdığı bir harcama kalemi varsa, bu eleştiri sebebidir.

Toplam borcun döviz ve faiz etkisi ile coşmasına adamın yapacağı bir şey yok.

500-600 milyon lira borcu olan, yıllık geliri 70-80 milyon olan bir şirkete 2 senede sihirli değnek değdirip 200-300 milyon gelir getirici proje yumurtlayamazsınız.

Sportif olarak başarısızdır. Ekonomik olarak başarılı değilse de başarısız değildir.
                                400 olan borc 800 e cıktı.Ekonomik olarak nasıl basarısız degil?

Sen oyuncularla tl uzerinden anlas,anlasmayanla sozlesme imzalama.

Bu kadar pahalı ve geri donusu olmayan transfer yapmak zorundamısın?

Ne oldu skout ekibi,o kadar havasını atmıstı halbuki.

Trabzonspor tarihinin gelmiş gecmiş en kotu iki baskanı sıra ile gorev aldı.

İHO ile ustayı sıralayamıyorum acıkcası.Bence ikisi birinciliği paylasmalı.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X