Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MRA geleceğine Özkan Sümer gelsin.

Trabzonspor'un büyük handikaplarından biri blok oylardır. Kaynak nerden bulamadım ama bilmem kaç bin oyun bilmem kaç binini 3 kişi yatırmış diye okumuştum. Bu felaket. Bu neden yasaklanmadı? Blok oy sistemi yasaklanmalı.

Ayrıca İho'yu şimdiki başkanla kıyas tüm bu rezilliklere rağmen hala hata olur. Ama para olmadığı sürece düşülecek durum bu.

Para nerde?

1- Devlet bankalarında
    2- Şampiyonlar Ligi'nde
    3- Yetiştireceğiniz futbolcuları satmada

Devlet bankalarından uygun oranda kredi çekebilmek için siyasetle içiçe geçmeniz gerekebilir
    Şampiyonlar Ligi'ne girebilmeniz için kirli düzene girmeniz gerekebilir
    Futbolcu yetiştirip satmanız için ise bu konuda köklü bir sisteminiz ve uzun zamanınızın olması gerekmektedir

Bu durumda para olmadan gelecek başkanlar da başarısız olacaktır, hele de işin içinden gelmiyorlarsa

Hekimoğlu aday değilmiş. Olmasın, kimseye yalvaracak değiliz. Özkan Sümer'e çok kanım ısınmaz ama yine camia içinde çoğundan iyidir, futbolun içindendir, ikna edebilirlerse ve iyi bir ekip kurulabilirse bir çıkış yolu olabilir kanaatindeyim
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• MAY da sanki yesil isik yakti gibi son demecinde ..aday olursa surpriz olmaz..tesisleride sattirmam falan satamazlar diye esip gurluyor satilsa senden izin mi alacaklar tapulu mali sanki vesselam enteresan insanimiz var hakikaten..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kesinlikle..o kadar mağdur edebiyatı yaptıktan sonra ihoyu ibra ettirmesinin altında yatan bir sebep olmalı
        Al gulum ver gulum bugun beni yarin seni hesabi bunlarinki.. yoksa ibra edilmedigini canli yayinda herkes gordu oldu bittiye getirildi sayim yapilmadan hayir icin kalkan eller cogunlukdaydi..

Yorum

• 1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.

Yorum

• İho dan korkusu nedir ya da beklentisi nedir bilemem ama İho nun TS taraftarı bile olmayan hileli 1.500 civarı üyesini TS kongresinden söküp atmaması yüzünden muhtemelen belediye kulübü olacağız ve koskoca kulüp İho nun aile şirketine dönecek. Fenerli olsa daha büyük zarar veremezdi.

İho kendisini her fırsatta eleştirirken Usta nın bu adamdan korkma sebebi sanırım 1.500 civarı oy potansiyeliydi ama geldiğinden beri hiçbir icraat yapamamasını geçtim, bu olayın bile üzerine gidemedi. Eğer önümüzdeki kongrede İho ebediyen başkan olacağı kritik seçimi kazanır da koltuğu bu kez Aziz Yıldırım gibi bırakmamak üzere kaparsa, buna engel olmayanları tarih unutmayacaktır.

Efsaneleştirdiğiniz Özkan Sümer den tut Faruk Özak, Sadri Şener e kadar hiçbir eski başkan bu tehlike karşısında ağzını açmamıştır. Koca camiada bu tehlikeye sadece gariban Hekimoğlu dikkat çekti, onu da kimse iplemedi. Adam gelir gelmez ilk işim onları temizlemek olacaktı dedi. İHO kongrede yaprak ağaç falan derken herkes dalga geçiyordu, adam şu an olası kongrede ''en az'' +2.500 oy potansiyeli ile en büyük başkan adayı. Karşısına eğer herkesin desteğini alacak tek aday çıkmazsa kulübü ebediyen kaybedeceğiz, ne efsanelerden(!) ne divan üyelerinden çıt yok. Usta zaten şike için yapmadığı PR çalışmalarını İho için yapıyor, ondan umudu tamamen kestim.

Çok merak ediyorum kongrede Hekimoğlu aday olmazsa ne halt yiyeceğiz ?
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sanıyorum artık yavaş yavaş acı gerçeği kabullenme zamanı yaklaşıyor. Nasıl Usta Çalımbay'la son hamlesini yaptıysa Trabzonspor'da önündeki kongrede son hamlesini yapacak. İşler içinden çıkılmaz bir hal aldı.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İho dan korkusu nedir ya da beklentisi nedir bilemem ama İho nun TS taraftarı bile olmayan hileli 1.500 civarı üyesini TS kongresinden söküp atmaması yüzünden muhtemelen belediye kulübü olacağız ve koskoca kulüp İho nun aile şirketine dönecek. Fenerli olsa daha büyük zarar veremezdi.

İho kendisini her fırsatta eleştirirken Usta nın bu adamdan korkma sebebi sanırım 1.500 civarı oy potansiyeliydi ama geldiğinden beri hiçbir icraat yapamamasını geçtim, bu olayın bile üzerine gidemedi. Eğer önümüzdeki kongrede İho ebediyen başkan olacağı kritik seçimi kazanır da koltuğu bu kez Aziz Yıldırım gibi bırakmamak üzere kaparsa, buna engel olmayanları tarih unutmayacaktır.

Efsaneleştirdiğiniz Özkan Sümer den tut Faruk Özak, Sadri Şener e kadar hiçbir eski başkan bu tehlike karşısında ağzını açmamıştır. Koca camiada bu tehlikeye sadece gariban Hekimoğlu dikkat çekti, onu da kimse iplemedi. Adam gelir gelmez ilk işim onları temizlemek olacaktı dedi. İHO kongrede yaprak ağaç falan derken herkes dalga geçiyordu, adam şu an olası kongrede ''en az'' +2.500 oy potansiyeli ile en büyük başkan adayı. Karşısına eğer herkesin desteğini alacak tek aday çıkmazsa kulübü ebediyen kaybedeceğiz, ne efsanelerden(!) ne divan üyelerinden çıt yok. Usta zaten şike için yapmadığı PR çalışmalarını İho için yapıyor, ondan umudu tamamen kestim.

Çok merak ediyorum kongrede Hekimoğlu aday olmazsa ne halt yiyeceğiz ?

Geçen kongre öncesi de yazdım, İHO'nun üye yaptıklarının çoğu İHO'ya oy vermedi, geçen seçim oy kullanamayan yeni üyelerin de çoğu vermez, vermeyecek. (Çoğu köy-memleket derneklerinden toplanmış, İHO'nun tanımadığı üyeler, bir kısmı ekrabam ) Yönetim elindeyken seçimi kaybettiyse şimdi hiç kazanamaz.

Muharrem Usta "Aralık'ta olağanüstü kongre" iddialarını kendi çıkarıyor, nabız yoklamak için. CEO'su olduğu şirket takıma çuvalla para bağlamış, o sponsorluk paraları da Burak Yılmaz transferinin teminatı olmuş. Kendi cebinden yaptığı ödemelerinin de bir kısmını almadı. Bu aşamada ona karşı yeterli imza toplanacağını zannetmiyorum. Kasım 15'e kadar her maçı kaybetsek bile çok düşük ihtimal. Usta'nın kongre ile düşmesi için iktidar desteğinin net olarak çekilip başka bir adaya kayması ve bazı "yerel" dinamiklerin ona karşı birleşmesi gerek. (Metin Atasoy, Faruk Özak vd.) Zaten takımın durumu biraz düzelsin, yönetim kurulunu değiştirmek için kongreyi kendisi yaptıracak.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• sadri o dönemde rahattı kulubun fazla borcu yoktu 100 milyon dolar belkide daha fazla borclandırdı.1461 ilk yılında harcanan para 20 milyon sami büyüktopac gibi oyuncuları alarak.

Yorum

• Iho da ustada borcu katlayarak uzerlerine dusen gorevleri yerine getirdiler artik klup bu odenmez borcla hem malum partinin arka bahcesi haline getirildi muhtacsin artik bana moduna sokuldu hem de surekli istanbul takimlarinin basina bela olan anadolu efsanesi kimildayamaz hale getirildi 1 tas da 2 kus bu olsa gerek.

Yorum

• ekonomist ve futboldan anlayan bir baskan lazım artık deniz bitti sadri sener gelse hicbirsey yapamaz deniz bitti.

Yorum

• Eyyy gidi palavracının önde gideni Muharrem!.Nerdesin?Niye takımın başında değilsin.Niye Trabzon da değilsin.Nasıl başkansın kardeşim sen.

Yorum

• Bi dakka ya. En son İHO zamanındaki son rezillik futbolcu alacaklarından dolayı yaşanan büyük sıkınıtlardı. Yaşamadığımız rezillik kalmadı Usta'yla diyorduk ya

Futbol Arena‏Onaylanmış hesap @futbolarena
                          Castillo 8 aydır ödenmeyen alacakları için Trabzonspor Kulübü'ne menajer ve avukatını yolladı. Ödeme planı için ikna edilmeye çalışılıyor.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Dransfer yok mu dransfer? Kap yok mu kap?

Şimdi bunlar yandık bittik diyip de devre arasında Yusufla Abdül satarda
                            En son 7can61 tarafından düzenlendi; 19.10.2017, 22:12.

Yorum

• başkanın para bulması lazım
                              nereden geldi ise getirsin
                              bu pisliği teizlesin
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• Muharrem başkana hep destek tam destek. Böyle bir adam bir daha Trabzona gelmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X