Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konya maçını gördükten sonra alacaktın başkan geç kaldın.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu gidisle yeni yilda gidicisin

Yorum

• valla beni bilen bilir muharrem usta'yı da ersun yanal'ı da en kötü günümüzde bile sonuna kadar destekledim yine destekleyeceğim.

ancak eksiklerin bu kadar kritikse ilk maça yetiştireceksin. en kritik 3 transfer ligin 4. haftasına bırakılmaz. 50. yıl diyorsun şampiyonluğa oynamak istiyoruz diyorsun. o zaman yapacaksın transferini lig başlamadan.

ersun yanal da şikayet ediyo ama böyle top oynanmaz. göztepe'nin kadrosu daha mı iyi yani? tamam parçalar eksik ve bu bir parçadan daha ziyade bütün takımı etkiliyor ama bu nasıl bir savunma kurgusu. kimsenin nereye gideceğinden haberi yok. paslaşacak herkes yanlış pozisyon alıyor. yönetimin hatası varsa onun da hatası var.

benim de kapıyı pencereyi indirip ağlayasım geliyo ama ne yapalım. bok da olsa bizim bokumuz. hep destek tam destek.

Yorum

• Yazik ettin cok yazik
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• başkanim ye ersun hoca senin başını yiyecek yada sen gerekeni yapacaksın . tespitim şu başkanımizin işi zor.

Bu sene ŞAMPİYONUZ.
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk kongrede gidici.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sabrediyoruz sadece gideceğin gün için ...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her şeyden önce Ersun'u getirerek ayağına sıktı, koca yaz döneminde son yılların en sefil kadrosunu kurdu, bu yılı zaten çöpe attın, bari gelecek yıl için ciddi birkaç hamle yap. O da yok. Sadece idare etmeye çalışıyor. Şimdiye kadar hayal kırıklığı. Kalan dönemde 2-3 net hamle yapıp, sezon sonu Ersun'u gönderirse belki bir şeyler olur.
                  14 Ocak. Kötü hoca, kötü kadro, sonuç fiyasko.

Yorum

• Başkanım allahını seversen şu takımın başına bir sportif direktör getir ve hiç işine karışma

Yorum

• Usta mevcut futbol piyasasından ve kulüp yöneticliğinden hele hele büyük kulüp yöneticiliğinden anlamıyor. Yetersiz. Bu konularda çok toy ve tarzı bu ülkede geçersiz. Dolayısıyla zig zaglar çizip sürekli kendiyle çelişen icraatlara imza atıp duruyor. Siyasilere şirin gözükmek için de mavi boncuk dağıtarak ancak Trabzonspor'u oyuncak ediyor. Hayalleri hep Paris ama gerçekleri Eminönü.

Ha şunu da söyleyeyim futbol ne olursa olsun sonuç odaklıdır. Eğer Usta transferleri yapabilirse ki yapabileceğini düşünüyorum yoksa bu kadar ümit vermezlerdi taraftara; bu karamsar tablo dağılacaktır. Yoksa fazla ömrü kalmadı.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• yol yakınken bence hiçbir harcama yapmayın gençlerle çıkın bırakın bundan sonrasını yeni gelen başkan düşünsün.

Yorum

• Acaba hastanende yanlış tedavi yapan doktoru ne yaparsın merak ediyorum....

Ersunu görevden al..

Yorum

• ersunu yerden yere vuruyoruz da beyimiz oyalama taktiği ile aldığı 3 adamla 50. yılda şampiyonluk havası estirmeye çalışıyor.

Yorum

• Yalanın batsın, yalancısın!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X