Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş hala transfer diyen var.Kardeşim yapılan transferler ortada yapılabilecek transferlerde ortada.Her transfer sezonunda transfer transfer diye takımı futbolcu çöplüğüne çevirdiniz.Eğer kalburüstü bir futbolcu alınacaksa alınsın yoksa taraftarın gazını almak için yapılacak transferlere artık karnımız tok.

Transferden ziyade oyun anlayışını değiştireceksin.Katı savunma yapacaksın,kontralarla çıkacaksım.Türkiye liginde bu iki şeyi yaparsan ilk 5 ilk 6 çok rahat olunur.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani kusura bakma da "herkes farklı bir yerden bakıp gerçeği istediği gibi eğip büküyor, istedikleri gibi hatırlayıp yorumluyorlar" olmuş tam senin yorum da. Dilaver sadece Usta'dan bahsetmiyor. <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@kurt61<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> arkadaşımızı sırf Usta'ya muhalif diye nasıl da alaya alıp hakarete varacak kadar baskı altına alındığınızı, Usta'nın rakiplerini nasıl da aşağıladığınızı çok çabuk unuttunuz <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@artvints<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Sadece burada da değil o sıra Hekimoğlu diyecek adamın anlını vizyonmetreyle karışlıyordunuz Usta ve siyasilerin dirsek temasından da haberinin olmaması, Trabzonspor'dan ne kadar haberdarsın acaba sorusunu aklına getiriyor mu acaba hiç ?
      o ustanın sorunu değil, desteklemeyi bilmeyenlerin sorunu. ben adayların tutumlarından bahsediyorum. dirsek teması, çoğunlukla stad, sponsor ile alakalı gerçekleşti. seçimle ne alakası var? usta olmasa siyaset boy göstermeyecekti yani seçimde.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o ustanın sorunu değil, desteklemeyi bilmeyenlerin sorunu. ben adayların tutumlarından bahsediyorum. dirsek teması, çoğunlukla stad, sponsor ile alakalı gerçekleşti. seçimle ne alakası var? usta olmasa siyaset boy göstermeyecekti yani seçimde.
        nuri albayrak gibi düşünün
        hatta albayrak bile daha başarılıydı
        menajerler falan kandırmış olmasın usta yı , hayır söylemez de insan şimdi

Yorum

• Nedir ulan bu taraftarın çektiği hiç mi oturup eşimizle çocuğumuzla rahatca bi maç izliyemicez.

Yorum

• Sadi Tekelioğlu; Başkan ameliyat yapsın, futbol onun işi değil.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen Usta'dan bahsediyor olabilirsin ama Dilaver sadece Usta'dan bahsetmiyor. Usta ve siyasetin yakınlığıyla ilgili şeyler sır değil ayrıca. Son seçimde kimin kimi desteklediği burada bile konuşulduydu zaten. Senin bunlara itibar etmeyip kulak arkası etmen gerçekleri değiştirmiyor [MENTION=43669]artvints[/MENTION]. Usta olmasa siyaset boy göstermeyecek miydi bunu ben de tam olarak bilmiyorum. Sanıyorum bu kadar olmazdı.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen Usta'dan bahsediyor olabilirsin ama Dilaver sadece Usta'dan bahsetmiyor. Usta ve siyasetin yakınlığıyla ilgili şeyler sır değil ayrıca. Son seçimde kimin kimi desteklediği burada bile konuşulduydu zaten. Senin bunlara itibar etmeyip kulak arkası etmen gerçekleri değiştirmiyor <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@artvints<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->. Usta olmasa siyaset boy göstermeyecek miydi bunu ben de tam olarak bilmiyorum. Sanıyorum bu kadar olmazdı.
                sosyal medyada konuşulanlardan çok adayların tutumları daha önemli, daha net çıkarımlar yapılabilir. diğer adaylar hakkında kötü bir şey söylemeyen usta idi. diğerleri dokundurmalar yaptı. usta karalanırken de benzer bir yazı yazmıştır umarım. bir kere dinledim atilla dilaver'i hali tavrı hiç hoşuma gitmedi, düşüncelerinin çoğuna da katılmıyorum zaten. önceki seçimde siyaseti engelledik, bu seçimde trabzonspor trabzon'dan yönetilmeli argümanları en az bu yazılanlar kadar güçlüydü. başkanlıkta 10, 15 oya kaldı zaten. ben olanları hatırlatıyorum.

Yorum

• Durumun siyasetle alakasi yok. Benim de zamaninda destekledigim Muharrem Usta ilk olarak Lucescu deyip, sonra Lucescu vari deyip Ersun Yanal gibi en son gelmesi gereken adami tekrar basimiza teknik direktor yapti. Vizyon vizyon deyip IHO'yla ayni islemi yapti teknik direktor seciminde. Daha sonrasinda ben dahil cogu kisi scout ekibi kuruluyor diye sevindik fakat goruldu ki bir cok torpilli adam guzelce yine bizim sirtimizdan para yemis. Bu arada Durica - Bero - Castillo hatta Onazi transferlerinin iyi oldugunu dusunuyorum fakat Ibanez olayi tam bir skandal. Suk da keza santrafor diye aldik fakat hic bir sey yapmasa insan bir kariyerinde kac gol atmis bakar? Tek santrafor oynayacak adamin 168 macta 42 gol atmis olmasi bile alinmamasi icin yeterli sebeptir. 4-4-2'de Niasse tarzi bir forvetle Suk beraber is yapabilir ama asla tek santrafor oynayacak kapasitede degil. Suk ile Ibanez'e yilliklariyla beraber 3,5 milyon eurodan fazla para harcandi bu sezon. Cope attik parayi. Hepsini gectim scout ekibine gelmeyelim bizim kadromuz Konyaspor'dan kotu degil kimse kendini kandirmasin bu takimi Ersun Yanal oynatamiyor. Bu kadronun en kotu hali bu ligde su an 6-7. sirada olurdu. Adamlar Bosna liginden 500 bin euroya Bajic'i almis ligde 14 macta 8 gol atmis. Alalim Bajic'i Ersunla bir donem gol atamaz. Ersun Yanal hamlesiyle zaten yonetim kendi ayagina sikmisti. Pesinden stada Fenerbahceli birinin baska takimi tutan arkadaslariyla su an Bjk'nin hocasi olan bir insanin ismini vermeye taraftara sormadan karar vermesi artik son noktaydi. Dunyanin en buyuk rezilligiydi.

IHO'dan beter oldun baskan. Lutfen istifa et. Seni destekledigim icin de diger tum renktaslardan ozur dilerim. Giden geleni aratiyor. Baskan olarak da futbolcu olarak da... Henrique ile Adrian'i gozlerim ariyor.
                  En son r9emre tarafından düzenlendi; 27.12.2016, 23:30.

Yorum

• baskanlar, yönetimler, oyuncular, hocalar

hepsi degisti

tek degismeyen taraftar ve basarisizlik
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mesajlarımızdaki üsluba biraz daha dikkat edersek herkes çok daha mutlu olur. İyi forumlar, saygılar...
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• "İnandık doktorlara
                        Öyle böyle dediler
                        Ayrılık defterini elimize verdiler

Doktorlar da ne bilir ciğerin acısını
                        Cerrahpaşa'ya koydum canımın yarısını"
                        Volkan Konak'ın Cerrahpaşa'sından bir alıntı.
                        Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• iho&ustayı sevenler, lütfen Trabzonspor'u sevmeyin.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transfer sezonu açıldığı gün 2-3 adama anında imza attırabilirse başkan çalışıyor çalışmış demektir. yok öyle olmazsa haftalar sonra "hata yapmak istemiyoruz çok ince eliyoruz" derse yine son dakika dandik adamlar transfer edilir.

yani diyeceğim şu ki şimdiden transfer edeceğimiz bölgeler ve adamlar belli olmuş olmalı.
                            vakti zamaninda bunu dedim. yine tekrarliyorum. bu yönetimin transferi bilmediğini de adim gibi biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadi Tekelioğlu; Başkan ameliyat yapsın, futbol onun işi değil.
                              O değil de hani Sadi Hoca'ya birsürü teklif vardı? Yerel medya ne güzel pompalayıp durmuştu oysa. Şu kulüpten ayrılır ayrılmaz eleştiri yapmak da moda oldu. Makamdayken eleştiri yapıp onurunuzla ayrılın önce. Bunu yapan son kişi Halilhodzic'di. O da kendini yedi. Daha 2 sene önce resmi siteden Ersun Yanal'a teşekkür mesajı yayınlayan Sadi Hoca değil miydi? Bir de bugün Hami Hoca çıktı piyasaya. Daha 8 ay önce aynı takımdan 4 yiyen takımın başında kim vardı? O gün Hami Hoca sorun ben değilim keşke sorun ben olsam hemen ayrılırım problem değil diyordu ki doğru söylüyordu. Bugün de temel sorunun teknik direktör olmadığını en iyi kendisinin bilmesi gerekir. Ersun Yanal'ın taktik teknikten ziyade eleştirileceği temel nokta Usta gibi hayal satma yönüne gitmiş olması. Sezon başında puan kayıpları gelince bu oyunculara çok güveniyorum çok yetenekliler diyip, bugün kadromuz yetersiz demek adil değil...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Gökhan Saral ‏<s>@</s>GokhanSaralTS <small class="time"> 30 dk.30 dakika önce </small> Şanlı Ts'um kara günler geride kalıyor.Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.Yerli yabancı oyuncusu Hocası,içimizde hak ve emek eden barınacaktır.

Gökhan Saral ‏<s>@</s>GokhanSaralTS <small class="time"> 26 dk.26 dakika önce </small> Ne kadar imkanlar zor olsada Kaliteli lider oyuncu transferlerlerimiz olacak,Taraftarımızın Başı eğilmeyecektir.Kimse vazgeçilmez değildir.!

Gökhan Saral ‏<s>@</s>GokhanSaralTS <small class="time"> 13 dk.13 dakika önce </small> Ne kadar eleştirseniz haklısınız!mazeret yok artık icraat zamanı!susma değil takıma omurga olma,omurga bulma zamanı!Hata yönetenlerindir..!
                                En son My tarafından düzenlendi; 28.12.2016, 00:30.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X