Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sn. Başkan Muharrem Usta: Futbolcu kadronuzla ilgili size el kitapçığı sunuyorum.

1-Onur : OK
    2-Esteban : Bu kaleciyi ne mantıkla kadroda tuttunuz.
    3-Durica : 36 yaşında, bu sene idare eder, seneye de yararlanılır.
    4-Zeki Yavru : Gitmeli, taraftar istemiyor.
    5-Yumlu : Gitmeli, taraftar istemiyor
    6-Demirok : İdare eder.
    7-Akbaş : İdare eder.
    8-İbanez : Kim nasıl aldı hesap versin.
    9-Akakpo : İdare eder.
    10-Okay : İdare eder.
    11-Ekici : Takımdaki en iyi oyuncu. Seneye yok.
    12-Yusuf E. : Gitmeli, taraftar istemiyor.
    13- Onazi : Kim aldı ise hesap versin.
    14-Bero : İdare eder.
    15-Aytaç : Gelişme göstermiyor.
    16-Güray : Niye aldınız.
    17-Yusuf Y. : 2. devre oynamalı.
    18-A.Kadir : Kiraya verilmeli.
    19-Suk :Kim aldı hesap versin.
    20-NDoye : Gitmeli, bunun yerine yatabare kalmalıydı.
    21-Castillo : Kiralarken 3 milyon, kalacaksa 1 milyon. Kim bu sözleşmeyi yaptıysa hesap versin. Bal yapmayan arı, serdar gürler kalmalıydı.
    22-M. Demir : Kiraya verilsin.
    23-Sheydaev : Kim aldıysa hesap versin.
    1-Onur : OK -ok
    2-Esteban : Bu kaleciyi ne mantıkla kadroda tuttunuz.--yerli yedek daha iyi
    3-Durica : 36 yaşında, bu sene idare eder, seneye de yararlanılır.-kalsın
    4-Zeki Yavru : Gitmeli, taraftar istemiyor. -yedek olarak kalsın
    5-Yumlu : Gitmeli, taraftar istemiyor -bir an önce sehirden gitmeli
    6-Demirok : İdare eder.-kalsın
    7-Akbaş : İdare eder. -kalsın
    8-İbanez : Kim nasıl aldı hesap versin. -hoca alkdırdı hesabını versin ,yada scotmudur nedir onlar
    9-Akakpo : İdare eder. yedek ancak
    10-Okay : İdare eder. -yedek
    11-Ekici : Takımdaki en iyi oyuncu. Seneye yok. --Gitsin
    12-Yusuf E. : Gitmeli, taraftar istemiyor. -yedek
    13- Onazi : Kim aldı ise hesap versin. -gitsin
    14-Bero : İdare eder. -kalsın
    15-Aytaç : Gelişme göstermiyor. -kiralansın
    16-Güray : Niye aldınız. -kiralansın ,
    17-Yusuf Y. : 2. devre oynamalı. -KALSIN
    18-A.Kadir : Kiraya verilmeli. -gerek yok kirlamaya ,kiraya gideceksede süper lige gitmeli
    19-Suk :Kim aldı hesap versin. -ilk ucakla gönderin bağırskları sorunlu
    20-NDoye : Gitmeli, bunun yerine yatabare kalmalıydı. -bunuda karabuke verelim
    21-Castillo : Kiralarken 3 milyon, kalacaksa 1 milyon. Kim bu sözleşmeyi yaptıysa hesap versin. Bal yapmayan arı, serdar gürler kalmalıydı. -serdar gurler e haksızlık etmişiz ,çok fazla ,bunu gördükten sonra,Serdar geri alınsın
    22-M. Demir : Kiraya verilsin. -antepe yollayın gitsin ,antep topçusu
    23-Sheydaev : Kim aldıysa hesap versin. -Kiraya verilsin bundan bizde vardı ,m.beşir
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• Küçüçük bir olumlu gelişmeyi her platformda dağlar kadar büyütürken, kriz ortamlarında kafanı kuma gömüyorsun. Etme!

Yorum

• başkan neden twit atmıyor ,güzel günler göreceğiz diye,
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• Başkan hastaneler grubunda ve diğer yatırımlarında muhtemelen iyi yöneticilerle çalışıyor. Fakat kulüpte futbolu bilen ve sözü geçen yönetici yok. Burada futbolu bilen profesyonel yöneticilerle çalışmalı. Bu zamana kadar kimin sözünü dinlediyse başarılı olamadı.

Başkan istediği kadar vizyondan bahsetsin, kesinlikle lider değil. İyi yönetici olduğunu düşünüyorsa yönetim kadrosunu elden geçirsin. Yaptığı hataları düzeltmenin yolunu arasın.

Yorum

• Kelimenin tam anlamıyla fareli köyün kavalcısı. Yalnız kulübün düştüğü bu rezil durumdan ve bu "Vizyoner Usta" balonun bu kadar şişirilmesinde kendisini canhıraş bir şekilde destekleyenlerin de sorumluluğu var.

Bir kaç haftadır söylüyorum. Yine tekrar edicem. İlk yarı gitti zaten. İkinci yarıya hazırlıklar çok iyi ve zamanında yapılmalı. Adam gibi nokta transferler yapılamazsa siz o zaman görün rezilliği. Şimdiye kadar ki performansları endişe verici. Yine bu tayfanın elinde şekillenecek her şey. Umarım ne yaptıklarını bu sefer biliyorlardır.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Büyük hayal kırıklığı oldu maalesef, ilk dönem seçilmediği için çok ahlanıp vahlanmıştık ama sonuç ortada. Haziran ayında bırakır muhtemelen görevi.

Yorum

• Benim tanıdığım Muharrem Usta pes etmez. Bırakmaz. Futboldan anlamasa da (ki bunu kendisi de gördü) iyi bir profosyonel olarak hatalarından ders alacağını ümit ediyorum.

Yorum

• Yaptığı yanlışlardan ders alıp devam etmeli.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk dönem kendisi yerine İho'ya oy verdiğim için neredeyse linç edilmiştim....

İho kötü idi evet ama en azından Uefa kupasına filan katılabiliyorduk.....

Sayın Usta İho'dan bile kötü , Albayrak'tan bile kötü....

Hatta gelmiş geçmiş en kötü başkanımız diyebilirim....

Vizyon = 0
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Milletvekili ol sen de kurtul biz de kurtulalım. Kulüp siyasete batar tabi. Siyasete girmenin şartlarından biri haline geldi Trabzonspor'da yönetici olmak artık.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim tanıdığım Muharrem Usta pes etmez. Bırakmaz. Futboldan anlamasa da (ki bunu kendisi de gördü) iyi bir profosyonel olarak hatalarından ders alacağını ümit ediyorum.
                        Mesele de burada zaten. Profesyonel gibi hareket etmiyor. Herkesle dirsek temasında bulunup herkesin gönlünü yapmaya çalışırken kulübün anası ağladı.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Birçok kişi kızacak ama bu kulübe Sadri Şener gibi bir başkan lazım.

Yorum

• Benim bir hayata bakış açım var insanlar düştükce güçlenir ve daha başarılı olur bu bir gerçektir fakat bu her insan için geçerli deyil bunun muharrem usta için geçerli olup olmadığını ara transfer döneminde görücez açık konuşuyorum takıma direk etki edecek 2 yada 3 oyuncu alınmazsa küme düşmeye hazır olun.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birçok kişi kızacak ama bu kulübe Sadri Şener gibi bir başkan lazım.
                              Niye kızsınlar?
                              Daha başarılı sezonumuz var da bizim mi haberimiz yok?
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• "Panik yok" diye tweet atardı usta ilk zamanlar şimdi hiç bi yönetici açıklama yapmıyo
                                Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X