İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
başkan hala enkaz edebiyatına devam ediyor ve başarısızlıklarda kulübün borç batağında olmasının etkisi olduğunu anlatıyor.
bize artık bilmediğimiz bir şeyler söylemeli, sürekli sürekli bunlara vurgu yapmasının bir anlamı yok . kendileri ekonomik anlamda işleri yoluna koymaya çalışıyor zaten ,ama sportf başarızlığın mazereti asla buna bağlamamalı .
bizimle aynı yollardn geçen takımlara bir baksın önce.. sonra bizim sıralamadaki yerimize...///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde bursasporun gelirlerine sponsorların ve seyirci sayısına baktığında kulübü kapatması lazım ama adam ilk 5 te....
Yorum
-
Trabzonspor klübüne yakıştırdığım tek başkan.Konuşması mimikleri babacanlığı davranışı herşeyi ile
Lakin şunu sormadan kendimi alamıyorum.Madem var ekonomik borç asgari ücret ile oynaması gereken bir adam neden 600 bin euro ile imza atıldı.
Yakın geçmişte Janko gibi bir oyuncu almış iken neden aynı tipte oyuncu getirip para savurduk.Abilerim eskilerden illaki bilir ama ben kule forvet olup başarılı bir sezon geçiren bir Trabzonspor hatırlamıyorum.
Hatalar olur hatasız yönetim diye bir şey yoktur olamaz da. Ama geçen yılın oyuncuları diretmek en başında kumarın alası idi.Yumlular,yavrular oynacağına U-21 takımı ile maça çıkmaya razı idim. U-21 çocuklarına geçir şu formayı şu basiretsizlerden daha çok puan toplarlardı.
Dolayısı ile maddiyattan dem vurmak samimi gelmiyor.İho gibi bir adam bile oyunculara TL üzerinden ödeme dayatırken asgari ücretle oynayacak adam euro dayatırsak bitmez bu bunalım.
Yorum
-
Tweet değil icraat istiyorum yedek Gümüşhane yenilginin affı olamaz bahanesi olamaz zeki Yumlu esteban derhal takımdan kovulmaliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTweet değil icraat istiyorum yedek Gümüşhane yenilginin affı olamaz bahanesi olamaz zeki Yumlu esteban derhal takımdan kovulmali
Niye yedek kadroyla çıkarsın ki
Esteban, Yumlu, Akbaş ve Zeki bu takımın kadrosunda olmamalı
Rezil ettiniz cümle aleme bizi, moralimizi, ümitlerimizi bitirdiniz2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim kiyas kim yapti , sorunun cevabini verdim sadecepardon geceleri oluyor bazen algi problemleri
Yorum
-
Bakın sürekli başkan hoca değişimiyle hiçbir yere varamayız. Adam bir plan yapmış o plana uygun olarak ilerlemeye çalışıyor.
Yanlışlar yapılmadı mı yapıldı. yumlu başlı başına hata zaten. Transferlerden beklenen verim alınamadı.
Geçen sene İHO da bir planlama yaptı. Takım kurdu yüksek meblalar ödedik. Hakemler biçmeseydi o takım olurdu işte maç kazanılacak gelen gelirler takımın ödemeleri yapılacaktı. Gel gör ki cüneyt denilen adam ve yandaşları resmen biçtiler bizi. Bizim o tarzda bir kadro kurmamız için en az 10 senemiz var.
İHO yu savunmuyorum yanlışları çoktu ve itibarımızı yerle bir etti ama şunu unutmayın o takım 2011 den sonra ki en iyi kadromuzdu.
İHO nun planı hakem çetesi tarafından çökertildi saha da kaybedince ekonomik olarak da çöküş kaçınılmaz oldu.
Şimdi Muharrem Başkan la yeni bir yol çıkıldı. Bir sefer olsun susalım ve sadece destekleyelim. Hepimizin içi yanıyor biliyorum ama tek çıkış yolu destek olmak. Ne hoca ne de başkanın gitmesini istemiyorum. Başkanın dediğim dedik bir adam olmadığını fikirlere açık olduğunu düşünüyorum. Sabırla gerçekten sabırla bu iş çözülecektir.
Son bir şey herşey transfer değildir. Jurgen Klopp un bir röportajını buraya atıyorum bir zahmet okuyuverin;
Alman teknik adam, takımının salı günü Burton Albion ile oynayacağı Lig Kupası maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Klopp bir kez daha maçtan çok takıma yeni isimlerin katılıp katılmayacağına dair sorularla muhataptı. Bundan çok sıkıldığını dile getiren Liverpool'un teknik patronu, basın mensuplarına sitem etti: "Transferin kapanmasını iple çekiyorum çünkü hepiniz bu konuda saplantılısınız."
Antrenmanda gelişmeye inanmıyorsunuz
Saha içinde yapılan hataların ya da takımdaki eksikliklerin çalışarak giderilebileceğini söyleyen Klopp, "Antrenmandaki gelişmeye bir saniye bile inanmıyorsunuz. Arsenal maçında mükemmel değildik. Size göre dört gol attıysak, hücumda iyiyiz demektir ancak üç gol yedik ve savunmada problemlerimiz var. Sonra Burnley ile karşılaşıyoruz, %81'le topa sahip olup bir gol bile atamıyoruz. O zaman yeni bir santrafor almamız mı gerekiyor? Bu tip şeyleri skordan bağımsız düşünmeniz gerekir. Transfer 31 ağustosa kadar devam ediyor ve o zamana kadar her şey olabilir. Çok dikkatli ve profesyonelce çalışıyoruz. Öncelik verdiğimiz bir pozisyon yok. Bu konuyla alakalı başka söylenebilecek bir şey de yok." şeklinde konuştu.
.
Yorum
-
Hayir korkuyorum 3-4 sene sonrada ekonomi muhabbetleri yapacak baskan madem bu kadar sikintidaydin hem ekonomiden dem vurup hemde sampiyonluk laflari niye yapiyorsun..
Bu kafayla gidilirse bu takim 10sene daha sampiyon olamaz..
En cok guvendigim baskan adayiydi ama hayallerde kaldi..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Usta oyunculara borclanmayi bundan sonra tl uzerinden yapsin malum dahiyane devlet politikamiz artik kur farki da vermek zorunda kalmaz1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Başkanı ve hocayı sonuna kadar destekliyorum ama lütfen ibanez, bero, suk gibilerini bizden ırak tutsunlar bu olaydan ders alınsın, şu scout denilen kişilere transfer bırakılmasın, takım lağvedilsin yerlerine bonservissiz tecrübeli kaliteli adamlar alınsın, eğer başkan hoca giderse öz evladlar gelir tamamen batarız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum