Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdikileride görüyoruz eskisinden çok farklı değiller hadi Mbia'yı ederinde okuttuk bu çuvalla para verilip alınanlara kim para verecek onuda görecez.
    Bence burda yanlisin var abi, hiçbir takima 2,5m€'dan fazla para vermedik, topçulara verdigimiz para da çok degil, en fazla 1,3 Durica sanirim, o da bostaydi diye... Onazi 1 alirken zamaninda constant hiyarina 2,4 mü ne verdik... Bunlar bence çok önemli, topçuyu sadece sözlesmeyle doyurursan miçarsin, ha öyle Bosingwa ve Cardozo gibi çok profesyonel topçular yine oynarlar ama iste onlarda da biraz fazla sakatlik sorunu vardi... Sefa ile Soner ile yapilan sözlesmeler neydi ? Soner ile yapilan belki önceki dönemdendi emin degilim... Özer de öyle... dolayisyla topçulari belese kiralik vermek zorunda kaliyorsun... yabancilar çok önemli, simdi Onazi'yi herkes alir, mâliyeti çok degil, tipki hiç begenmedigim ve begenmeyecegim Waris gibi, herifin sözlesmesi 900bin€ mu neydi, dolayisiyla iyi paraya sattik, yoksa Lorient gibi bir takim bizim kapimizi çalmazdi teklif bile etmezdi eger sözlesmesi 1,5-2m€ olsaydi, e o parayi verecek takimlar da ona ihtiyaç duymazdi yetersiz bulurlardi, o da elimizde kalirdi....
    Bu sözlesme islerinde mevcut yönetim bence çok iyi is yapti, ama maalesef 1 2 topçu daha almalari gerekirdi, Suk yerine de daha az mâliyetli daha iyi birisini bulabilirlerdi gibime geliyor.... yani dogrularinin yaninda çok yanlislari da var, ama dogrulari da söylemek gerekir, Haci baskan ayri bir dünyadaydi, gelene gidene 2,5, Ndoye'ye 2,5 nedir mesela bak onu da unuttum, 2,5 verdikleri say say bitmiyor... Mbia ile yaptigi sözlesme de rezillik, ki bu Embiya bize puan kazandiracak bi dokunusla gol atacak bir topçu da degil parasini çikartsin... bi Cardozo vardi öyle, o da sakatliktan çikmak bilmiyordu, simdi de öyle büyük ihtimal, yani pili bitmis, dogru zamanda gitti... ha belki 1,5'a râzi olsaydi takimda tutulabilirdi, bilmem öyle bir teklif dahi yapildi mi kendisine, ve olymp'te ne kadar kazaniyor hiç bilmiyorum merak ediyorum
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence burda yanlisin var abi, hiçbir takima 2,5m€'dan fazla para vermedik, topçulara verdigimiz para da çok degil, en fazla 1,3 Durica sanirim, o da bostaydi diye... Onazi 1 alirken zamaninda constant hiyarina 2,4 mü ne verdik... Bunlar bence çok önemli, topçuyu sadece sözlesmeyle doyurursan miçarsin, ha öyle Bosingwa ve Cardozo gibi çok profesyonel topçular yine oynarlar ama iste onlarda da biraz fazla sakatlik sorunu vardi... Sefa ile Soner ile yapilan sözlesmeler neydi ? Soner ile yapilan belki önceki dönemdendi emin degilim... Özer de öyle... dolayisyla topçulari belese kiralik vermek zorunda kaliyorsun... yabancilar çok önemli, simdi Onazi'yi herkes alir, mâliyeti çok degil, tipki hiç begenmedigim ve begenmeyecegim Waris gibi, herifin sözlesmesi 900bin€ mu neydi, dolayisiyla iyi paraya sattik, yoksa Lorient gibi bir takim bizim kapimizi çalmazdi teklif bile etmezdi eger sözlesmesi 1,5-2m€ olsaydi, e o parayi verecek takimlar da ona ihtiyaç duymazdi yetersiz bulurlardi, o da elimizde kalirdi....
      Bu sözlesme islerinde mevcut yönetim bence çok iyi is yapti, ama maalesef 1 2 topçu daha almalari gerekirdi, Suk yerine de daha az mâliyetli daha iyi birisini bulabilirlerdi gibime geliyor.... yani dogrularinin yaninda çok yanlislari da var, ama dogrulari da söylemek gerekir, Haci baskan ayri bir dünyadaydi, gelene gidene 2,5, Ndoye'ye 2,5 nedir mesela bak onu da unuttum, 2,5 verdikleri say say bitmiyor... Mbia ile yaptigi sözlesme de rezillik, ki bu Embiya bize puan kazandiracak bi dokunusla gol atacak bir topçu da degil parasini çikartsin... bi Cardozo vardi öyle, o da sakatliktan çikmak bilmiyordu, simdi de öyle büyük ihtimal, yani pili bitmis, dogru zamanda gitti... ha belki 1,5'a râzi olsaydi takimda tutulabilirdi, bilmem öyle bir teklif dahi yapildi mi kendisine, ve olymp'te ne kadar kazaniyor hiç bilmiyorum merak ediyorum
      Sefer her transfer döneminde bazı yanlış transferler yapılabilir,ücretleride tartışılabilir fakat yapılan tüm transferler fiyaskoysa hiçbir şey tartışılamaz mal kabak gibi ortada zaten hâlâ ilk onbiri geçen sezondan kalan 8 kişi üzerine kuruyoruz.Keşke Mbia,Cardozo gibi adamlar kalıp 2.5 alsaydı geride kalan 7 haftada yenme ihtimalimiz olan maçların büyük kısmını kazanırdık,mevcut oyuncuların maaşından ziyade sahada varlığı ilgilendiriyor beni kaldı ki milyon euro altında maaş alan yok herkes ti'ye alıyor ama önümüzde öyle zor haftalara giriyoruz ki üçte sıfır,dörtte sıfır yapma ihtimalimiz kuvvetli bu oyuncu grubu bundan fazlasını veremez sezon başındada aynı görüşteydim aşağıya potaya girersek kimse gözümüzün yaşına bakmaz.

Yorum

Sefer her transfer döneminde bazı yanlış transferler yapılabilir,ücretleride tartışılabilir fakat yapılan tüm transferler fiyaskoysa hiçbir şey tartışılamaz mal kabak gibi ortada zaten hâlâ ilk onbiri geçen sezondan kalan 8 kişi üzerine kuruyoruz.Keşke Mbia,Cardozo gibi adamlar kalıp 2.5 alsaydı geride kalan 7 haftada yenme ihtimalimiz olan maçların büyük kısmını kazanırdık,mevcut oyuncuların maaşından ziyade sahada varlığı ilgilendiriyor beni kaldı ki milyon euro altında maaş alan yok herkes ti'ye alıyor ama önümüzde öyle zor haftalara giriyoruz ki üçte sıfır,dörtte sıfır yapma ihtimalimiz kuvvetli bu oyuncu grubu bundan fazlasını veremez sezon başındada aynı görüşteydim aşağıya potaya girersek kimse gözümüzün yaşına bakmaz.
        mbia ve cardozo kalitesinde 2 adam vasat üstü bir sağ bek hızlı bir stoper birebirde adam geçebilecek kapasitede bir sağ açık bu takım şampiyonluğa oynar tabi zeki yumlu akbaş gibi adamlar 400 500 bin dolar dağıtırsak FFP var diye böyle adamları alacak bütçe kalmaz

Yorum

Tamam da mesela 1 nerde 2,4 nerde; 1,3 nerde 2,2 nerde, arada fark var, ve o aldigimiz topçular ya yasliydi eskisi kadar iyi degildi ya da kafasini takima vermemisti para için gelmisti... yoksa 1 fazla ver ama puan al para kazan ona tamam, ama geçen sene gördük o takimi, o topçular vardi ama sonuç yine berbatti...
          Haaaaaa ama elestirilecek hem de çok elestirilecek bir sey varsa evet o da hâlen daha geçen seneden 6 7 8 topçuyla sahada olusumuz... zaten umarim yanilirim ama en büyük sorun hocada, topçular da çok iyi degil ama bu kadar da kötü degiller kesinlikle... isim önemli degil ama bu takima bu oyuncularla bir seyler yapabilecek hoca lazim, biri Kurban der biri Samet hoca der baskasi bilmem kimi der, ama Ersun hoca dogru isim degil... haa daha fazla paran olur daha farkli topçular aldirirsin o zaman tamam dogru isim olabilir, ama su an degil... ayirca adamda bence de hirs yok, kendini ispatlamis "olursa olur olmazsa bana ne" kafasinda gibime geliyor... öyle Ibanez'i 18'e almayarak, sürekli Aytaç'i oynatarak ((geçen iyi oynadi yine de)) falan olmaz bu isler... Ramil'i 1 2 kez oynat görelim, Ibanez'i de, ondan sonra biz de sabredelim... ama yok Yumlu Demirok arasinda gidip gelip Akakpo'yu 18'e bile almazsan, Ibanez'i oynatmazsan, Suk'ta israr edip Ramil'e 1dk süre vermezsen, Mehmet'i dinlendirip kendine gelmesini saglamazsan, bu is olmaz ve kimse de sabretmez
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 16:04.
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir film vardı "sen kimsin" diye tolga çevik başroldeydi 2012 yapımı orada yine "sen kimsin" diye başlayan bir cümle vardı cevabında da "bana öyle manalı laflar kurma biz çok çabuk 5 kişi oluruz" demişti karşısında ki birden aklıma geldi sebebsiz kahkaha attım tşkler...
            Muharrem Bey'in adının arkasına saklanıp zırlayan beş değil beş bin olsan nafile. Senin gibi sefillere ihtiyacı yok başkanın.

Ha ayrıca, çok böbürlenme aslanım, sen büyük önce Allah sonra da bu artistliğini sana yedirecek başka kullar var.

(Kahkahayı sonra atacağım)
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 16:23.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Gel yüzüne söylerim birader adres belli,Biz sizler gibi trabzonspor sokakta bulmakdık.
              Ne gerek var böyle cümlelere bilmiyorum ki,
              yüz yüze söyleyemeyeceğin lafları söyleme derken adam sana meydan okumuyor ki,
              gerek böyle şeylere diyor,yüz yüze gelirsek mahçup olursun diyor sen duelloya davet ediyorsun

Ben de M.Ustacıyım,
              hatta kendime kızsam bile Usta yı son şans olarak görüyorum,
              ama senin uslupta Ustaya sahip çıkıldığını görünce Usta dan soğuyorum,
              gerek yok bu usluba,
              bach72 Ustaya art niyetle sallarken nasıl görünüyorsa,
              sen Usta ya sahip çıkarken de aynı görünüyorsun malesef.

Çok kaliteli renktaşlarımız var bu başlıkta ve çok kaliteli eleştiriler yapıyorlar,
              ve bu eleştirileri yaparken de büyük bir çoğunluğu kendi evladını veya kendi babasını eleştirir gibi eleştiriyor ki kırmayım dökmeyim ama yanlışları da söyleyim diyor,
              bundan daha güzel bişi olabilir mi,
              içinde TS sevgisi olduğunu hissettiğin insanlara daha sağ duyulu ve daha sevgiyle yaklaşmalısın,gör bek sen de rahatlayacaksın.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Bir film vardı "sen kimsin" diye tolga çevik başroldeydi 2012 yapımı orada yine "sen kimsin" diye başlayan bir cümle vardı cevabında da "bana öyle manalı laflar kurma biz çok çabuk 5 kişi oluruz" demişti karşısında ki birden aklıma geldi sebebsiz kahkaha attım tşkler...
                Trabzonsporu sokakta hiçbirimiz bulmadık kardeşsen rahat ol ama lütfen az ötede oynayın . İHO ya koskoca 2 yıl dayandık sonuç DİPTEYİZ SONDAYIZ DEPRESYONDAYIZ. yani diceğim şu ya adam gibi dimdik yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunup bu yönetime destek veririz yada yine bi İHO gibisine kulübü emanet edip ömrümüzü psikiyatrilerin önünde geçiririz.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mbia ve cardozo kalitesinde 2 adam vasat üstü bir sağ bek hızlı bir stoper birebirde adam geçebilecek kapasitede bir sağ açık bu takım şampiyonluğa oynar tabi zeki yumlu akbaş gibi adamlar 400 500 bin dolar dağıtırsak FFP var diye böyle adamları alacak bütçe kalmaz
                  Aynen kardeşim.
                  İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam da mesela 1 nerde 2,4 nerde; 1,3 nerde 2,2 nerde, arada fark var, ve o aldigimiz topçular ya yasliydi eskisi kadar iyi degildi ya da kafasini takima vermemisti para için gelmisti... yoksa 1 fazla ver ama puan al para kazan ona tamam, ama geçen sene gördük o takimi, o topçular vardi ama sonuç yine berbatti...
                  Haaaaaa ama elestirilecek hem de çok elestirilecek bir sey varsa evet o da hâlen daha geçen seneden 6 7 8 topçuyla sahada olusumuz... zaten umarim yanilirim ama en büyük sorun hocada, topçular da çok iyi degil ama bu kadar da kötü degiller kesinlikle... isim önemli degil ama bu takima bu oyuncularla bir seyler yapabilecek hoca lazim, biri Kurban der biri Samet hoca der baskasi bilmem kimi der, ama Ersun hoca dogru isim degil... haa daha fazla paran olur daha farkli topçular aldirirsin o zaman tamam dogru isim olabilir, ama su an degil... ayirca adamda bence de hirs yok, kendini ispatlamis "olursa olur olmazsa bana ne" kafasinda gibime geliyor... öyle Ibanez'i 18'e almayarak, sürekli Aytaç'i oynatarak ((geçen iyi oynadi yine de)) falan olmaz bu isler... Ramil'i 1 2 kez oynat görelim, Ibanez'i de, ondan sonra biz de sabredelim... ama yok Yumlu Demirok arasinda gidip gelip Akakpo'yu 18'e bile almazsan, Ibanez'i oynatmazsan, Suk'ta israr edip Ramil'e 1dk süre vermezsen, Mehmet'i dinlendirip kendine gelmesini saglamazsan, bu is olmaz ve kimse de sabretmez
                  Saha içinde yanlışlıklar say say bitmiyor kardeşim,takımımız için kısa vadede tek temennim saha sonuçları geçen sene ki kepazeliklere yaklaşmasın sonrasında yapılan hatalardan ders çıkaracak nitelik başkanın kendisinde var eminim buna.

Yorum

• Sayın başkan;

sizin yerinizde olsam yönetim kurulunu ivedi toplar;
                    yerel basınla ilgili çok ciddi radikal katı kararlar alırdım.
                    yıllarca istanbul basını bizim düşmanımız gibi bildik ve bizlerde onlara ona göre davrandık,
                    kötüyü uzaklarda aramaya gerek yok,
                    baş ucumuzdalar,
                    sezon başladı ersun istifa bu hafta olmuş hala istifa
                    kardeşim dostmusunuz düşmanmı?
                    sizler bunu yapıyorsanız,istanbul basının bize küfretmesi gerekiyor o zaman,
                    ersun hoca klas hoca,
                    bilgili hoca,donanımlı hoca,kendini ispatlamış hoca,
                    sihirli değnek yok hocada,
                    son maçtan örnek verelim,
                    sen topu yarım metreden içeri sokama,
                    sonra ersun hoca
                    lütfen yerel basın yetkilileri,
                    gerçek trabzonluysanız,gerçek trabsonsporluysanız
                    takıma zarar vermeyi bırakın.

Yorum

• 2013 ten beri usta dedim acin arşivelere bakın ;ama şimdi eleştiriyorum.Çünkü takım yapılanması külliyen yanlış, takımı yönetim şekli külliyen yanlış.Bu 2 unsur yanlış oldumu bu takım bu hale gelir ışte. Hayal satmam hayal satanada milleti aptal yerine koyanada itibar etmem.Trabzon sehriyle hiçbir bağlantım olmadığı için ne demir dökümcü tanırım ne ihoyu 7 yaşından beri bu takımın peşindeyim.Elestiri yapmak icin kimseden icazet alacakta değilim.
                      En son nakzo tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 18:25.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkandan tek beklentim Ersun Yanal'ın arkasında durmaya devam etmesi.
                        Şu anda Trabzonspor'un en çok ihtiyaç duyduğu şey bu. Yönetimin yoldu doğru yoldur. 6-7 haftalık sürece ve puan tablosuna bakıp eleştirmek kolay, mühim olan uzun vadede süreci ve gidişatı iyi okuyabilmek. Yapılanma doğru, sistem doğru, ekonomik düzen doğru, hoca doğru, scout sistemi doğru (scout'lar yanlış olabilir, belki değişiklik olabilir isimler değişebilir ama sistem doğru) sadece zaman ve sabır gerekli.
                        Eğer bu zaman ve sabır gösterilmezse, gördüğüm kadarıyla İHO'cular hazırda bekliyorlar, geçen sefer yarım bıraktıkları Trabzonspor'u batırma işini bu sefer tamamlayabilirler...
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

Çok zırlıyorsun senin gibi sosyal cambazlardan çok var insanları aklına estiği gibi hainlikle suçlayamazsın burası bir forum isteyen dilediği gibi eleştiri getirebilir zoruna gidiyorsa girmeyeceksin foruma,sataşmayacaksın insanlara.
                          Senin seviyene inemem bak işine

Yorum

• Muharrem başkan kadar başına taş düşsün,Size adam lazım değil

Yorum

Senin seviyene inemem bak işine
                              Ulan senin seviyen bile yok gelmiş önüne gelene sataşıyorsun hadsiz herif

Yorum

Kardeş, Oğuz bu forumdaki en elit, en düzgün insanlardan biri. Tanımanı isterdim. Sakin lütfen...
                                En son Nihat Günay tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 23:44.
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X