dolambaçlı yollarınıza tüküreyim. bedava kombine alanda bir "şey'dir veren de bir "şey"dir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledolambaçlı yollarınıza tüküreyim. bedava kombine alanda bir "şey'dir veren de bir "şey"dir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. haftada "bir hedefimiz yok" diyerek takımı bitirdin, büyük takımların hangi sezon hedefi olmamış bir baksaydın tarihe. yağmasak da gürlemek mecburiyetindedir büyük takımlar. sen bunu bilemeyecek kadar saf mıydın a muharrem? hiç sanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuna kadar baskanla devam.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta ile devam ersun ve nevzat ile tamam
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersunu göndersek kim gelecekki yerlinin yerlisi demesinler sonra.nevzat baskanı bilemem.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yerlisi Allah korusun kurban hocam aslanlar gibi bekliyor o gelecek dertler bitecek favreye burun kıvıran nevzata sormamak lazım tabi favre ona göre ersunun yanında hoca değildi
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefavreye burun kıvırmadı favre galatasarayı bile begenmedi kurban hoca sezon bası olabilirdi ama yüksek maliyet su asamada.
gittiği takım nice ya Allah aşkına favre neysede o iş yalan artık kurban hocanın maliyetine falan bakılmamalı ersunu bir şekilde istifa ettirip para vermeden yollamalılar kendileri bile bile lades dedi
Yorum
-
Baskan Allah askina devre arasi transferleri sen yap su nevzat aydina bir dur de..Allahin adini verdim bak1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan Allah askina devre arasi transferleri sen yap su nevzat aydina bir dur de..Allahin adini verdim bakKoskoca Trabzonsporun yöneticisini ingilizce biliyor diye bile övdüler be
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. haftada "bir hedefimiz yok" diyerek takımı bitirdin, büyük takımların hangi sezon hedefi olmamış bir baksaydın tarihe. yağmasak da gürlemek mecburiyetindedir büyük takımlar. sen bunu bilemeyecek kadar saf mıydın a muharrem? hiç sanmıyorum.
tribüne denilenlen takimin alakasi ne olabilirki
takimin hedefi 65 puan
buna görede ayarlanmis prim sistemleri var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum