Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dolambaçlı yollarınıza tüküreyim. bedava kombine alanda bir "şey'dir veren de bir "şey"dir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dolambaçlı yollarınıza tüküreyim. bedava kombine alanda bir "şey'dir veren de bir "şey"dir.
      ha unuttum şike'den sonra bile fenerbahçe'nin sponsporu olmuş bir muharrem usta eetrafa tabi $ gözüyle bakacak. o gözlük bedava kombine de verir karaborsacılığı da aklar.

Yorum

• Başkan gelirleri arttırdı giderlerde azaldı bu çok güzel de,yanlış transferler ve sportif başarısızlık devam ederse bunların hiç bir anlamı kalmayacak..
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• 2. haftada "bir hedefimiz yok" diyerek takımı bitirdin, büyük takımların hangi sezon hedefi olmamış bir baksaydın tarihe. yağmasak da gürlemek mecburiyetindedir büyük takımlar. sen bunu bilemeyecek kadar saf mıydın a muharrem? hiç sanmıyorum.

Yorum

2. haftada "bir hedefimiz yok" diyerek takımı bitirdin, büyük takımların hangi sezon hedefi olmamış bir baksaydın tarihe. yağmasak da gürlemek mecburiyetindedir büyük takımlar. sen bunu bilemeyecek kadar saf mıydın a muharrem? hiç sanmıyorum.
            bu lafıyla bu takımın forması 4. olur diye bir laf vardı onuda tarihe gömdü sağolsun en azından formamızdan korkan takımlar 4 6 veya 7 atamıyolardı

Yorum

• sonuna kadar baskanla devam.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sonuna kadar baskanla devam.
                usta ile devam ersun ve nevzat ile tamam

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  usta ile devam ersun ve nevzat ile tamam
                  ersunu göndersek kim gelecekki yerlinin yerlisi demesinler sonra.nevzat baskanı bilemem.

Yorum

ersunu göndersek kim gelecekki yerlinin yerlisi demesinler sonra.nevzat baskanı bilemem.
                    ne yerlisi Allah korusun kurban hocam aslanlar gibi bekliyor o gelecek dertler bitecek favreye burun kıvıran nevzata sormamak lazım tabi favre ona göre ersunun yanında hoca değildi

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne yerlisi Allah korusun kurban hocam aslanlar gibi bekliyor o gelecek dertler bitecek favreye burun kıvıran nevzata sormamak lazım tabi favre ona göre ersunun yanında hoca değildi
                      favreye burun kıvırmadı favre galatasarayı bile begenmedi kurban hoca sezon bası olabilirdi ama yüksek maliyet su asamada.

Yorum

favreye burun kıvırmadı favre galatasarayı bile begenmedi kurban hoca sezon bası olabilirdi ama yüksek maliyet su asamada.

gittiği takım nice ya Allah aşkına favre neysede o iş yalan artık kurban hocanın maliyetine falan bakılmamalı ersunu bir şekilde istifa ettirip para vermeden yollamalılar kendileri bile bile lades dedi

Yorum

• http://inciswf.com/ssssss.swf

Muharrem bey, size içimi dökmek istiyorum...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Baskan Allah askina devre arasi transferleri sen yap su nevzat aydina bir dur de..Allahin adini verdim bak
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baskan Allah askina devre arasi transferleri sen yap su nevzat aydina bir dur de..Allahin adini verdim bak
                              FM yi orjinalden ingilizce oynuyormuş nevzat hiç ingilizce bilenle bilmeyen bir olurmu Koskoca Trabzonsporun yöneticisini ingilizce biliyor diye bile övdüler be

Yorum

2. haftada "bir hedefimiz yok" diyerek takımı bitirdin, büyük takımların hangi sezon hedefi olmamış bir baksaydın tarihe. yağmasak da gürlemek mecburiyetindedir büyük takımlar. sen bunu bilemeyecek kadar saf mıydın a muharrem? hiç sanmıyorum.
                                bu simdi anayasa kitabi yere atildi diye ekonomi cöktü deyimine benzedi 90 larin sonunda

tribüne denilenlen takimin alakasi ne olabilirki
                                takimin hedefi 65 puan
                                buna görede ayarlanmis prim sistemleri var
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X