Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen iyi adam olabilirsin ama hem teknik hem de idari kadron yiyecek seni.

Yorum

• Bu aldığınız ve sözleşme yenilediğiniz oyuncular sizin sonunuzu hazırlar başkada bi işe yaramazlar sayın başkanım..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• inadına ersun diyen futbol dahi arkadaşlar abiler kardeşler sahada futbol adına olumlu ne görmüş onu bir açıklarsa fikri sabit değiliz yanılmışız deriz senin 10 numara oynayan adamının alanya maçında isabetli pas sayısı 10 bu suçu ekici değil şablonu olmayan takım yapısı kimse ne yapmadığını bilmediğinden bir keşmekeş var sahada

Yorum

• Başkana saygımız sonsuz ama seçileli 1 sene oldu neredeyse ve bu bir sene 36 yıllık ömrümde gördüğüm en kötü bilançoya sahip dönem oldu..7-0,6-0 ve sıradan takımlara karşı alınan mağlubiyetlerle takım sıradanlaşır ve bu sene alınan kötü sonuçlarla bana göre hızla küme düşmeye doğru inerken bu üslup bana göre yanlış..İlk yarı iyi oynayıp 2. yarı dağılan ve her maç benzeri uzaktan goller yiyen bu takıma çok sert cezalar vermesi gerekiyor..

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkana saygımız sonsuz ama seçileli 1 sene oldu neredeyse ve bu bir sene 36 yıllık ömrümde gördüğüm en kötü bilançoya sahip dönem oldu..7-0,6-0 ve sıradan takımlara karşı alınan mağlubiyetlerle takım sıradanlaşır ve bu sene alınan kötü sonuçlarla bana göre hızla küme düşmeye doğru inerken bu üslup bana göre yanlış..İlk yarı iyi oynayıp 2. yarı dağılan ve her maç benzeri uzaktan goller yiyen bu takıma çok sert cezalar vermesi gerekiyor..
            Tamamen katılıyorum.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• O değil de bayrama çimler serilecek mi başkanım?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Butcen kisitliysa aldigin her oyuncuyu itinayla secerek alcaksin..ligde bir galibiyetin 1.5 milyon oldugunu unutmayacaksin, eksik bolgelerini 8 ayda tamamlayamayip devre arasi diyerek bos birakmayacaksin, takimi kaybetmeye alistirmayacaksin hedefsiz birakmayacaksin .. onemli olan butce kisilirken bu yapilirken saha icinde de ileriye donuk umut veren bir takim kurabilmek..uefa kriterlerini geldiginizde bilmiyormuydunuz neden 50.yilda sampiyonluga oynayacak takim sozu verildi oyleyse ,o takimin iskeleti bu oyuncularmi olcak..davulun sesi disardan herkese iyi geliyor secimde atip tutuluyor sonra geri vitesler yan cizmeler..biz destek vermeye devam etcez elimiz mahkumda gelen yonetimlerde soylemlerinde icraatlerinde dikkatli olsunlar..soylemleri lafta kalmasin taraftari aptal yerine koymasinlar bir zahmet..yoksa takimla beraber kendi sonlarinida hazirlarlar kredilerini hizla tuketirler..
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 18.09.2016, 22:16.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Taraftar bu kadar başarısız sonuçlara rağmen forma alıyor sayı 20 bini geçti,kombine alıyoruz,61 cel aldık kulübün yararına ne varsa taraftar yoğun şekilde görevini yerine getiriyor deplasmana gidecem diye arabanın contasını yaktım taraftar eleştirecek tabi taraftara akıl vermeye kalkan klavye şovalyeleri sesini kesecek çocuğumuz gibi seviyoruz Trabzonspor'u aklınızı kendinize saklayın.

Yorum

• bu işte bir yanlışlık olmalı
                    her sezon öncesi yabancı ağırlıklı onlarca transfer
                    sonrasında ilk 5 hafta havlu atılıyori
                    planlama mı hatalı
                    transferler mi hatalı
                    uyum problemi mi var
                    sabır mı gösterilmiyor
                    herhalde bu soruları yönetim de soruyordur kendi kendine
                    bence altyapı daha profesyonel yönetilmeli
                    bu kadar transfer yerine az ama kaliteli isimler alınmalı
                    daha da önemlisi sonuç ne olursa olsun ekol yaratacak isimlerde ısrar edilmeli

Yorum

• Ersun hoca gitsin demek için erken ama eğer gidecekse yerine Kurban Berdiyev gelsin, gelmeli, gelecek... sistem ise sistem, eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanma konusunda da ondan iyisi yok gibi...
                      Kurban hoca pusuda bekliyor, gelsin, adam eder bu takımı
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bayran bitti cezam bitti ağzımı açayım biraz;Daha kongre üyesi olmayan,orjinal forma almayan,bırakın 61cell'i Trabzoncell bile kullanmayan boş beleş adamlar kalkmış "biz destek verdik" ula sen kaç kişisin kimsin çapın,makamın ne...Kalkmışsın o kuş beyninle burada klavyeden sallıyorsun,Muharrem baskan ile karsi karsiya gelse agzini acamaz velet burada duyar kastırıyor ona uyuz oluyorum.Bak birader senin kadar bizde üzülüyoruz hele ben uyku uyumadım ama saglikli bir beyine sahibim ki kalkıp baskana veya hocaya saydirmiyorum bak beyin diyorum sende olmayan hani 21 maclik seriyi kalktin muharrem baskana yiktin ya iste o yuzden sende "beyin" yok diyorum halbuki yedigin baliklar,hamsiler nereden cikiyor bu kadar omega nere gidiyor anlamiyorum zihniyetine beddua ettigim taraftar kisilikleri sizi...

Yorum

• Trabzonspor yüzünde eşimle bile kavga ediyorum.Bu takım benim için ailemden sonra 1. öncelik değersizleştirenleri sonuna kadar elestirecegim ismi cismi farketmez.

Yorum

• 15 milyon avro harcadık mı harcadık.Bu aldığımız yeteneksiz düz taban adamları hic almasaydık da Eren,visca ndiyaye ve atıfa 18 milyon verip yanlarına ramazanı,yusuf yazıcıyı,abdulkadiri serpistiremezmiydik şimdi zirvede degilmiydik.Gözünü sevdiğim başkanım.

Yorum

• Sözler eyleme geçmediği takdirde Usta istediği kadar dil döksün, edebiyat parçalasın bu taraftar bir kaşık suda adamı boğar. Zarfı erken açtılar. Konya karşısında 4.mağlubiyet yaşanırsa bakalım nasıl bir savunma gelecek...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sözler eyleme geçmediği takdirde Usta istediği kadar dil döksün, edebiyat parçalasın bu taraftar bir kaşık suda adamı boğar. Zarfı erken açtılar. Konya karşısında 4.mağlubiyet yaşanırsa bakalım nasıl bir savunma gelecek...
                                Gerekirse bu takim küme dusecek kadar sabredilecek,bilenler bilir askeri bir tanım vardır "imha derecesinde sarsilsaniz dahi mevzinizden ayrilmayacaksiniz" diye yani her geleni abiyane tabirle kovalarsak takima ne baskan ne de hoca bulamayiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X