Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer Dosyası - 12 -

Mehmet Ali Yılmaz sert konuştu 'Siz kimsiniz'
    Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Mehmet Ali Yılmaz ın açıklamalarını okuyan oldu mu? Resmen utanıyorum bu ve bunun gibilerden. Bir insanda bu kadar mı enaniyet olur. Başkanı yönetimi eleştiriyor, iş bilmez diyor onlara. Veda Davetine de katılmayacakmış. Sebebi de her önüne gelen davet edilmiş ve sıradanlık onu bozarmış. Yazıklar olsun sizin gibi trabzonluya da Trabzonspor luya da. Kendini ne zannediyor bu fosiller. Allahım sen Usta'yı başımızdan eksik etme.

Buradan çağrımdır Usta için seçim alt yapısını şimdiden oluşturmalıyız kollektif davranmalıyız yoksa bu fosiller Usta yı yerler...

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Ali Yılmaz sert konuştu 'Siz kimsiniz'
      Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Mehmet Ali Yılmaz ın açıklamalarını okuyan oldu mu? Resmen utanıyorum bu ve bunun gibilerden. Bir insanda bu kadar mı enaniyet olur. Başkanı yönetimi eleştiriyor, iş bilmez diyor onlara. Veda Davetine de katılmayacakmış. Sebebi de her önüne gelen davet edilmiş ve sıradanlık onu bozarmış. Yazıklar olsun sizin gibi trabzonluya da Trabzonspor luya da. Kendini ne zannediyor bu fosiller. Allahım sen Usta'yı başımızdan eksik etme.

Buradan çağrımdır Usta için seçim alt yapısını şimdiden oluşturmalıyız kollektif davranmalıyız yoksa bu fosiller Usta yı yerler...

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
      Özkan Sümer devamlı kulübün yanında pozlar veriyor. Özkan Hoca bu tavırdayken fosillerin falan öyle bir atak yapabilme şansı yok.

MAY konuşuyor... Afgursun.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özkan Sümer devamlı kulübün yanında pozlar veriyor. Özkan Hoca bu tavırdayken fosillerin falan öyle bir atak yapabilme şansı yok.

MAY konuşuyor... Afgursun.
        Sen kimsin MAY artin ismini bilen yok. Borctan bahsetmeside kendini komik dusurmesine neden olmus. Bu klubu batirip giden kendisidir. Kac sene onun borclariyla bogustu Trabzonsor

Yorum

• Bence Mehmet Ali Yılmaz'ın " Sıradanlık beni bozar " cümlesi haricinde söylediklerinin bir kısmına kısmen bir kısmına tamamen katılıyorum....

atladığı kısım şu bu borcu Usta yapmadı ve şu anda borcu uzun vadeye yaymaya başladı. gelir getirici hamleler yeni gelmeye başladı. zamanla oda düzelecek....

Klübün borcu çok demiş doğru....
          Grupça oy kullanılıyor demiş doğru....
          Herkes kendini Efsane ilan etmiş demiş doğru....

yanlış ve eksik olan bu borçla Ustanın ilgisi yok.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gördügüm kadarıyla muhalif kesim alınan banka kredisi üzerinden "bakın bunlar da borcu artırıyor" algısı yaratmaya çalışıyor. İnananlar çok nasılsa.

Alınan krediyle zaten var olan borçların ödendiğini, yani borçların uzun vadede yayıldığını kimse söylemiyor ama. İşlerine gelmiyor çünkü. Dertleri Trabzonspor değil çünkü. Adam değiller çünkü. Daha çok şey sayarım da neyse..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Bundan önceki başkanın yerine usta seçilseydi şampiyonluk konuşabilirdik. İbrahim Hacıosmanoğlu şayet reşit akçay'la devam etseydi bugün yine şampiyonluk konuşabilirdik. şampiyon olanlardan daha fazla para harcandı ve bugüne geldik ne yazık ki. Reşit Akçay'ın Avrupa maçları istatistiğine bir bakın isterseniz. Bizde ve Osmanlıdaki toplam performasını inceleyin lütfen. Tabii ki Yanal'ın da çok iyi bir tercih olduğuna inanıyorum, yeter ki arka çıkalım.
              En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 25.08.2016, 15:37.

Yorum

• Kendisinin en sevdigim ozelliklerinden birisi alcak gönüllü olmasi mesela bor programda twit geldi kendisine vizyon reis dendigini soyleyen adamcagiz ne yapti güldü hemen aklima vizyon küpü yazdigim icin aldigim uyarilar geldi sizi hic ananiz babaniz akıl kupum benim diye sevmemis anlasilan usta hakikaten mutevazi adam burada ise bazi arkadaslar burunlarindan kil aldirmiyorlar bu hakikaten cok uzucu birazcik rahat olmakta fayda kimse Trabzonspor un baskanina kolay kolay hakaret edemez

Yorum

• Trabzonspor'un Kısa vadeli borcu 327 milyon tl idi....

Bu şu demek.....

Klüp 1 yıl içinde 327 milyon tl ödemek zorunda......

Bu parayı ödemek isteyen bir babayiğit var ise buyursun ödesin ellerinden öpelim.....Yok ödemiyorsada boşuna konuşmasın abesle iştigal etmesin.....

Şimdi dönelim yönetimin yaptığına ; Yönetim bu para için 350 milyon tl kredi çekti..bu kredi bu borcu uzatacak ve klübün acil sıcak para ihtiyacında kullanılacak.....

Borcumuz 350 milyon tl artmadı , kısa vadeli borçlar uzun vadeli hale çevirildi....

Yorum

• cebinden para koysun demek istiyor, ben koymuştum demek istiyor; ben ben ben demek istiyor. Bana göre usta şu an olabileceklerin en iyisi. Daha iyisi olabilir mi, varsa ortaya çıksın. Bana göre şu an yok. Olsa da niye gelsin Trabzonspor'a başkan olsun, gider Barselona'ya United'a Munich'e başkan olur.
                    İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un Kısa vadeli borcu 327 milyon tl idi....

Bu şu demek.....

Klüp 1 yıl içinde 327 milyon tl ödemek zorunda......

Bu parayı ödemek isteyen bir babayiğit var ise buyursun ödesin ellerinden öpelim.....Yok ödemiyorsada boşuna konuşmasın abesle iştigal etmesin.....

Şimdi dönelim yönetimin yaptığına ; Yönetim bu para için 350 milyon tl kredi çekti..bu kredi bu borcu uzatacak ve klübün acil sıcak para ihtiyacında kullanılacak.....

Borcumuz 350 milyon tl artmadı , kısa vadeli borçlar uzun vadeli hale çevirildi....
                    En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 25.08.2016, 16:22.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cebinden para koysun demek istiyor, ben koymuştum demek istiyor; ben ben ben demek istiyor. Bana göre bu başkan şu an olabileceklerin en iyisi. Daha iyisi olabilir mi, varsa ortaya çıksın. Bana göre şu an yok. Olsa da niye gelsin Trabzonspor'a başkan olsun, gider Barselona'ya United'a Munich'e başkan olur.
                      Koyduklarının misliyle fazlasını geri almadı sanki. Kulübü batağa sürükleyen ilk halka "onursal" başkanımızdır.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Aldı mı almadı mı bilmem ama takımdan uzak olsun.
                        İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koyduklarının misliyle fazlasını geri almadı sanki. Kulübü batağa sürükleyen ilk halka "onursal" başkanımızdır.

Yorum

• Neticede usta cebinden koymasa da tıp doktoru, iletişimi çok iyi, bu adam bizim başkanımız, genç dinamik donanımlı alçak gönüllü bir insan. Keşke cebinden de koysa, ama koymadı niye koymuyorsun diyemeyiz. Avrupa'da arap veya rus iş adamları takım satın alıyorlar, o model başka tabii.

Yorum

cebinden para koysun demek istiyor, ben koymuştum demek istiyor; ben ben ben demek istiyor. Bana göre usta şu an olabileceklerin en iyisi. Daha iyisi olabilir mi, varsa ortaya çıksın. Bana göre şu an yok. Olsa da niye gelsin Trabzonspor'a başkan olsun, gider Barselona'ya United'a Munich'e başkan olur.
                            Paralı başkanlık dönemi biteli 10 yıl oldu.... Birisi Sayın Mehmet Ali Bey'e hatırlatsın....

Yorum

Neticede usta cebinden koymasa da tıp doktoru, iletişimi çok iyi, bu adam bizim başkanımız, genç dinamik donanımlı alçak gönüllü bir insan. Keşke cebinden de koysa, ama koymadı niye koymuyorsun diyemeyiz. Avrupa'da arap veya rus iş adamları takım satın alıyorlar, o model başka tabii.
                              UEFA FFP cercevesinde yoneticilerin kulube para aktararak borclanilmasina izin vermiyor. Ancak sponsorluk yoluyla olabilir.
                              PSG bundan dolayi ceza aldi. O yuzden simdi kulube paralar sponsorluklar uzerinden giriyor.
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Aziz Yıldırım ve avukatlar Ntv'ye çıkar. Trabzonspor'a hakaretler vs eder, kendini savunur.

TS taraftarı;

-Adamlar dünyanın lafını ediyor. Bizim başkan sus pus. Zaten şikeyi unutturmak için geldi.
                                -Uyuma başkaaaan, konuş.
                                -Sizden de bir şey olmayacak anlaşıldı. Ahh İHO ahh nerelerdesin.

Başkan kendilerine de bir program yapılacağının sinyalini veren bir twit atar.

TS Taraftarı;

-Çok beklersin başkan.
                                -Oldu başkanım, görüşürüz.
                                -Başkan yine Ntv'nin yanında, kendi taraftarının karşısında.
                                -Bıkmadınız mı orta yolu bulma çabalarından.

Gün içinde Muharrem Usta'nın da Ntv Spor'da bir programa çıkacağı haberi gelir.

TS Taraftarı;

-Mal bu başkan. Şikecilerin kanalına çıkıyor.
                                -Biz boykot et diyoruz, sen onlara reytingle para kazandırıyorsun, ayıp!
                                -Başkan tek çıkmamalı. X Avukatla çıksın ama Y avukat olmaz
                                -Asıl Y avukat olmaz, X en iyisi
                                -Sadri Şener'i de yanına alması lazım. Başka türlü olmaz.
                                -Ilımlı mesajlar vereceksen hiç çıkma başkan. İHO gibi olman lazım.
                                -Başkan, yayına çık. Siz Fb kanalısınız de yayını terk et.
                                -Yine çıkıp şike konuşmak yerine enkaz edebiyatı yapar Bu.

Allah Trabzonspor'u yönetenlere sabır versin. Gerçekten dünyanın en zor, en ağır yüklerinden biri Trabzonspor'u yönetmek. Bu taraftar profiliyle düzlüğe nasıl çıkacağız hiç bilmiyorum.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X