Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neye uzuluyorum biliyormusunuz yasim 33 kusur oldu boyle pek kafasina takan bi tip degilimdir de aslinda,bu ulkede az biraz cok az adalet olsaydi bu ulkenin en buyuk spor klubuyduk,67 de kurulan.klubumuzun en az 10-11 sampiyonlugu olacakti.

Yetistirdigimiz 10-11 jenerasyonun herbir parcasi sampiyonlugu tatti biz yine buruk,biz yine birbirimize dusman..

Yine anlamsizca sevinen,cocuklarina forma giydiren,isyerlerinde yuzleri gulen insanlari izliyecegiz,su hayatta ne dilediysem neyin duasini ettiysem yuce mevlam verdi kimsenin hic birseyine imrenmedim ama bugune kadar,besiktastan gecerken o insanlarin yuzlerindeki gulumsemeyi sevinci gorunce cok imrendim.

Ben inancim geregi sabirli olursak mukafatinin gelecegine inanan biriyim ve bu kadar adaletsizligin,goz gore gore yapilmasinin mukafatini birgun alacagimiza o kadar cok inaniyorum ki.

Bundan sonra sizde gordugunuz her Trabzonspor luya artik birbirmizi kirmanin yemenin hic bir anlam ifade etmedigini anlatin anlatmaya calisin,kim bireysel menfaati pesinde kosuyorsa uyarin.

Baska Trabzonspor yok umitsiz olmayin,yilmayin mevlam bize guzelliklerin en iyisini en hayirlisini nasip edecek bu kadar uzuntunun sabrini muhakkak alacagiz buna tum kalbimle inaniyorum.

Birbirimizi kirmayalim destek olalim.
    En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 20:22.

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neye uzuluyorum biliyormusunuz yasim 33 kusur oldu boyle pek kafasina takan bi tip degilimdir de aslinda,bu ulkede az biraz cok az adalet olsaydi bu ulkenin en buyuk spor klubuyduk,67 de kurulan.klubumuzun en az 10-11 sampiyonlugu olacakti.

Yetistirdigimiz 10-11 jenerasyonun herbir parcasi sampiyonlugu tatti biz yine buruk,biz yine birbirimize dusman..

Yine anlamsizca sevinen,cocuklarina forma giydiren,isyerlerinde yuzleri gulen insanlari izliyecegiz,su hayatta ne dilediysem neyin duasini ettiysem yuce mevlam verdi kimsenin hic birseyine imrenmedim ama bugune kadar,besiktastan gecerken o insanlarin yuzlerindeki gulumsemeyi sevinci gorunce cok imrendim.

Ben inancim geregi sabirli olursak mukafatinin gelecegine inanan biriyim ve bu kadar adaletsizligin,goz gore gore yapilmasinin mukafatini birgun alacagimiza o kadar cok inaniyorum ki.

Bundan sonra sizde gordugunuz her Trabzonspor luya artik birbirmizi kirmanin yemenin hic bir anlam ifade etmedigini anlatin anlatmaya calisin,kim bireysel menfaati pesinde kosuyorsa uyarin.

Baska Trabzonspor yok umitsiz olmayin,yilmayin mevlam bize guzelliklerin en iyisini en hayirlisini nasip edecek bu kadar uzuntunun sabrini muhakkak alacagiz buna tum kalbimle inaniyorum.

Abi ağzına,eline, yüreğine sağlık.
      Kendi duygularımı yazıya döksem bu kadar ifade edemezdim.
      Rabbim inşallah mükafatımızı verir.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 haftadır asparagas haberler her tarafta dönüyor tek bir yönetici çıkıp yalanlamıyor.
        Olayın mide bulandırıcı tarafı bu.
        Azcik elestirmeden destek olsak cok mu zor?
        Bir sezon bekleyelim sonra hep beraber elestirelim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Söylenenmi?
          Burası koskoca A.Ş.
          Kime ne borcun varsa kuruşu kuruşuna kayıtlarda var ve hiç bir şekilde şaşmaz.Kimse bu kulübe elden evraksız 400-450 milyon tl veremeyeceğine göre usturuplu sallamak lazım heleki yönetime geleli 5.5 ay geçtikten sonra.
          Tabi bu saçma sapan iddia doğruysa.
          TS Borsaya açık kayıtlara baktığımızda borç zaten 350 milyon TL'ydi sorun borsaya açık olmamıza rağmen nasıl 800 küsür borç yaptığımızda
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS Borsaya açık kayıtlara baktığımızda borç zaten 350 milyon TL'ydi sorun borsaya açık olmamıza rağmen nasıl 800 küsür borç yaptığımızda
            450 milyon borcu saklaya bilen adamlar da plaket hak ediyor ozaman hamiye verdikleri plaketi çok görmesinler iho ya bu yaptığı büyük olay harbiden

Yorum

• bjk 3. yıldızı takmadan biz ikiyi takabilseydik iyiydi. Bu sektörde yer edinmenin tek yolu en azından bjkyi yakalamaktı. Makas açılıyor.
              Kapanır inşallah.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                450 milyon borcu saklaya bilen adamlar da plaket hak ediyor ozaman hamiye verdikleri plaketi çok görmesinler iho ya bu yaptığı büyük olay harbiden

Ona özel bir plaket yaptırılıyor ve sadece ona da verilmeyecek aymazca hala el altından ona çalışanlarada verilecekmiş ...

İletişim bilgilerin açık olsun ki ulaşabilsinler sanada

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neye uzuluyorum biliyormusunuz yasim 33 kusur oldu boyle pek kafasina takan bi tip degilimdir de aslinda,bu ulkede az biraz cok az adalet olsaydi bu ulkenin en buyuk spor klubuyduk,67 de kurulan.klubumuzun en az 10-11 sampiyonlugu olacakti.

Daha başka bir şey yazılmaz bunun üzerine...
                  Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ona özel bir plaket yaptırılıyor ve sadece ona da verilmeyecek aymazca hala el altından ona çalışanlarada verilecekmiş ...

İletişim bilgilerin açık olsun ki ulaşabilsinler sanada
                    Bana ihocumu diyorsun hahahaha ya şu iftirandan dolayı mahkemeye versem müebbet yersin öyle ağır bir itham bir ara üşenmessen seçim zamanı yaZdıklarımı oku ama ondan önce bolca kitap okumalısın bence ciddi sıkıntılı bir durumdasın
                    En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 21:56.

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mbia yı satarak kazanılan parayı tasarruf olarak gören biriyle bu tartışmaya girmem bile iyi günler
                      Komiksiniz yahu , başka birşey demiyorum , konuyu açan sensin , cevabını alan sensin ... Burda zaten tartışılacak bişey yok ki , kimse sana birşey sormuyor , zaten yapılacak olanlar yapılmış , veriler ortada , senin için 17 milyon büyük kardır , bizim için 50 milyon tasarruftur .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• [MENTION=1884]Temel[/MENTION]_yılmaz çok güzel bir yazı. Her sene aynı ayda bir hüzün çöküyor. Artık umudum da kalmadı.

Yorum

• [MENTION=1884]Temel[/MENTION]_yılmaz çok güzel bir yazı. Her sene aynı ayda bir hüzün çöküyor. Artık umudum da kalmadı.

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi
                            485 adet yorum yapmışsın bu yorumların çoğu zaten burda yapılmış , hesabını 3-12-2015 de açmışsın , hangi iho ya ne yazmışsın sen ? Aklın yok kelime oyunu yapıyorsun , kitap okumak çözüm değil akıl lazım senin gibilere akıl , akıl olmadan ancak senin gibi saçmalanır ...
                            Yav he he benim aklım yok sen hep akılsın hadi Allaha emanet sen kazandın hep sen haklısın biz boş konuşuyoruz.

Yorum

• Bu adamin böyle pat diye iki-üc senede bir seyler basaramayacagini hepimiz biliyoruz degil mi? ha iho gibi de icine etmeyeceği de kesin, o ayri mevzu.
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 22:21.

Yorum

• başkan twiterdan yağlamış fikoyu,şenolu,tolgayı hahahahaha

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X