Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostlar ben belge ile somut gerçeklerle konuşmayı seven bir adamım.....

Klübümüz borsaya açık bir şirket ve sürekli denetleniyor..... değil 400 milyon 4 milyon tl saklansa en geç 3 ay sonunda yani bilanço döneminde bu ortaya çıkardı....

Gayrı resmi senet menet imzaladılarsa bilmiyorum lakin

29 şubat 2016 tarihli son faaliyet raporuna göre....

Kısa vadeli borçlarımız : 314 milyon....

Uzun Vadeli borçlarımız : 103 milyon olmak üzere

toplam borcumuz : 417 milyon tl dir....

Gerisine şahsen itibar etmiyorum....
    Katılıyorum borç belli bize sıkıntı yaratan kısımda muhtemelen kısa vadeli borcun çok olması hepsinin üst üste gelmesi ve kasanında tamamiyle boş oluşu.

İho transferlerinin bonservislerini, menejerlik ücretlerini, mevcut oyuncuların maaşlarını ve başka başka ödemeleri kasada para bittiği yerde kendisi sıkışmamak adına ertelediği için hepsi bir anda yeni yönetime patladı bence ve ertelenen alacağını alamayanlar da dava açıyorlardır muhtemelen yönetimde kasa boş olduğu için istesede ödeme yapamıyor bu yüzdende zor duruma düşüyoruz. Artık mecbur veren bulabilirlerse kredi çekecekler olmazsa da anlaşılan sponsor paralarını ödemelere yatırıp transferde de kendi yağımızda kavrulacağız.
    En son Berk Ç. tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 15:32.

Yorum

• Borcumuzun 400 milyondan fazla olması mümkün değil, bakın olabilir demiyorum mümkün değil diyorum. Ne yaptı İho 2 senede 400 milyon vurgun mu yaptı ? Bizi 200 milyon TL civarı zarara soktu defoldu gitti. Sadri Şener den görevi devraldığında kulübün borcu 200 milyon TL civarıydı. En son resmi rakam 410 küsür milyon TL diyor, uzun ve kısa vadeli toplamda 417 milyon borç var. Kim çıkarıyor bu 800 lü muhabbeti ?
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Borç artmaz belki ama harcama kalemlerindeki muhtemel katekulliler çıkabilir ortaya. Başkan da bunu kastetti büyük ihtimalle.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• 2.lige çıkmak için son viraj

FB_IMG_1462914422060.jpg
          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 01:45.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Borç artmaz belki ama harcama kalemlerindeki muhtemel katekulliler çıkabilir ortaya. Başkan da bunu kastetti büyük ihtimalle.
            "430 diye hepimiz biliyorduk ama ...
            ... üstüne şu bu olur diye tahmin ediyorduk...
            ... inanılmaz başka şeyleri yakında hepimiz görmüş olacağız."

bu ifadelerden borcun açıklananın çok daha üstünde olduğu dışında hiç bir anlam çıkaramıyorum ben. kaynağı harcama kalemlerindeki bahsettiğiniz katakulliler vs. olabilir belki ama yekünde başkan borcun çok daha fazla olduğunu, toplam rakamı ise borsaya açık olunması ve raporun henüz tamamlanmamış olması nedeniyle söyleyemeyeceğini ifade ediyor açıkça.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bu kadar borç varken yonetımın ısı çok zor.Bu enkaz oyle kolay kolay kalkmaz.Bu durumdan çıkmak ıcın herkese buyuk gorev dusuyor.
              Kımsenın elınde sıhırlı degnek yok.Kımse gelıpte bu surecı 1 sene ıcınde duzeltemez.Aday olan ınsanlar ıcınde en uygunu Muharrem Ustaydı.
              Sen maça gıtme,kulube tek bır menfaatın olmasın ondan sonra çık yonetımı falan elestır.Oyle bır dunya yok.
              Sıke donemınden sonra futboldan sogudum maçlara gelmıyorum dıyen ınsanlara saygım var.Eger futboldan soguyup maçlara gelmıyorsan lutfen sende kurtulus mucadelemızı geç kenardan ızle. Kostek olup abuk sabuk elestırılerde bulunma.
              1461 ın kume dusme ıhtımalı yukseldı.Adamların dunkı maçı 1.5 tlı ıdı.Stadın halı ortada.Adamlar kendı evınde en az seyırcı rekoru kırdı.Bıldıgın 5-10 kısı gıdıyordu maçlara.Sımdımı aklınıza geldı 1461.
              Destek olmak ısteyen herkes destek olur.Destek olmayanlarda geçsın kosede otursun.Sızın saçmalıklarınızı dınleyemeyız.Burası oyun bahçesı degıl.
              Muharrem Usta durum kotu demısse borç fazla olabılır.Fb nınde Vanpersıe transferıyle alakalı tam olarak açıklama yapmamıslardı.Hatta borç gızlenıyor denılıyordu.Onumuzdekı gunlerde gorucez.
              Eger borç 700 mılyon ıse sorumlular hesap versın.700 mılyon ne? Ne yaptılar masaya yanar donerlı meyve tabagımı soyledıler.Bu kadar borç kolay olmaz.Hesabı verılsın

Yorum

• 1000liralık faturayı 1 lira gösterirsen tabii ki bütçen denetlenirken bir şey çıkmaz.
                Ben borca inanıyorum.
                Hacıosmanoğlu yönetiminden her şeyi beklerim.
                Zaten futbolculardan teknik ekipten menajerlerden çalışanlara kadar uçan kuşa borcun var. Gelen icraya veriyor giden icraya veriyor.
                Gelirin de yok.
                Başarın da yok. Bu süreçte ne kazanç sağladın? Hiç.
                Habire ver habire ye. Buyur şimdi borç milyon.
                İbra edilmiş olması bir şeyi onaylamaz. Eğer bir hukuksuzluk varsa ortaya çıkmışsa derhal mahkemeye gidilmeli. Hesap sorulmalı.
                Trabzonspor'un 4 yılını karartmakla kalmayıp geleceğinin de dibine bombayı bırakan Hacıosmanoğlu'nu Allah'a havale ediyorum. Onu ve yönetimini Allah ıslah etsin. Umarım gereken yapılır da hesapları sorulur.
                Benim 50.yıl şampiyonluk beklentim zaten yoktu. Hiç olmadı. Tek beklentim güzel futboldu. O da hayal olur bu kadroyla.
                Şu an Uefa da cezayı keserse ki gidişat öyle bu kazanın içine yağ atıp kavurma kavrulma vakti.
                Önümüzdeki minimum 3 yıl düzlüğe çıkmak için geçer.
                Bu arada ne kadar maç kazandın o kadar kâr.
                Taraftarlar ve işe yaramaz iş adamları buyursun yapabileceği katkıyı yapsın.
                Başka çare yok.
                En son Sibel tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 16:31.

Yorum

• Ben borcun 800 olduğuna inanmıyorum. Nitekim öyle olsaydı UEFA cezayı açıklamak için bu kadar beklemezdi yapıştırırdı hemen.

Yorum

• Muhasebe kayıtlarında olmadık cinlikler, olmadık katakulliler yapılır. İster borsaya kote ol, ister bilmem nereye...Borç değil 700 milyon, 999 milyon tl çıksa şaşırmam...Bu arada İHO'yu görevde kaldığı sürece izledik, gördük, yapar mı yapar...Hem de alasını...
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Başkan "Bir uluslararası denetim firmasına inceleme yaptırtıyoruz ve borç görünenden fazla" diyor..

Siz hiç bir muhasebe bilginiz olmadan, kulüp hesapları hakkında açıklanan bilançodaki borç rakamı dışındaki hiç bir veriye hakim olmadan "inanmıyorum, o kadar borç olamaz" diyorsunuz..

Uluslararası denetim firmasının belki bir kaç ayda ulaştığı sonuca klavye başından 3 dakikada itiraz ediyorsunuz.

Bu kadar özgüven iyi değil...

Yorum

• İlk olarak zalis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben borcun 800 olduğuna inanmıyorum. Nitekim öyle olsaydı UEFA cezayı açıklamak için bu kadar beklemezdi yapıştırırdı hemen.
                        Bu kadar gecikmenin sebebi UEFA'nın yetki verdiği bağımsız denetim firması raporu olabilir mi diye düşünmeden yapamıyor insan.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Borç artmaz belki ama harcama kalemlerindeki muhtemel katekulliler çıkabilir ortaya. Başkan da bunu kastetti büyük ihtimalle.
                          bütcede gider kalemleride borc olarak gecmiyormu

simdi ayri piyasalarda yasiyoruz, burda kontratlardaki bütün giderler bütceye borc olarak islenir
                          Türkiyede sisrem baskami
                          gider kaleminde ne tür gizli gider cikabilir?

kafamda deli sorular olusuyor

İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadar gecikmenin sebebi UEFA'nın yetki verdiği bağımsız denetim firması raporu olabilir mi diye düşünmeden yapamıyor insan.
                          gecikmeyi baskan aciklamisti
                          ikimisi vaadleri islak imzalan istenmis, bunlarin hazirlanisi nisan sonunu buldu
                          gecen haftada bayram oldugundan kurullar toplanmadi
                          bugün yada persembe aciklanir sonuc, yeni bir istek olusmasa
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 17:04.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]9159[/ATTACH]

Abi TSden umudunu kestin artık herhalde . Böyle giderse hepimiz öze döneceğiz. Yaşasın Sürmenespor
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bütcede gider kalemleride borc olarak gecmiyormu

simdi ayri piyasalarda yasiyoruz, burda kontratlardaki bütün giderler bütceye borc olarak islenir
                              Türkiyede sisrem baskami
                              gider kaleminde ne tür gizli gider cikabilir?
                              bizde durumlar değişik olabiliyor, ülkenin aldığı dış borç kişi başına düşen milli gelir hesaplanırken gelir olarak hesaplanabiliyor. ülkedeki hukuk'u gördün, ekonomisine niye şaşırıyorsun. kitabına uydurur, bazı teknik terimlerin arkasına sığınırlar rahatça.

Yorum

• Tüyo: Vergi borçlarının büyük kısmı borç kalemlerinde gösterilmemiş.

Hile yani dediğim gibi.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X