Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanım, hoca işini şu an için netleştirmiş ol,
    bu ara da 2-3 te oyuncu bağla,
    lig biter bitmez bunları açıkla ve imzalattır,
    aman ha bize bakma kafandaki planı uygula,
    yolun 3 te 2 sini geçmiş oluruz,geriye bişi kalmaz
    çok ta duacı olurum sana
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Transferlerin kamptan once alinmasi bile bence buyuk vizyon olur her sene yeni oyuncular kampa yetisecek palavralarini duymaktan biktim bunu basarirsa ne kadar capsiz baskanlarimizin oldugunu daha iyi anlariz ha gene ayni terane olursa zaten sasirmam sonra da kimse de cikup usta vizyon sahibi demesin

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaten seyircilerin iç içe izlemeyeceği kesin. Hiç bir yetkilinin bir tarafı yemez o kararı vermeye. Sen hukuk yolunda hakkını arayacaksan. Her maç ceza yiyecek, hükmen yenilecek hareketlerde bulunmamalısın. Haklı ve madurken insanların gözünde çekilmez ve saldırgan olmayacaksın.

Ayrıca neden mi biz düzeltiyoruz bu gerilimi. Çünkü şükrü Saracoğlunda taraftar yüzünden fener hükmen yenilmiyor ama avni akerde yeniliyor TS.Ayrica büyüklük ve duruş budur. Karşındaki n yaparsa yapsın seviyeni bozmayacaksın.
        Güzel kardeşim ceza yememek için olay çıkarmazsın, bitti. Bak, kaç yıldır bırak olay çıakrmayı istesinler şikeyle ilgili pankart dahi açtırtmıyorlar bize kulübümüz aracılığıyla. fb ile aramızı düzeltmenin bunlarla bir ilgisi yok. En başından ceketin düğmesi yanlış iliklendi şimdi ne yapsak düzelmiyor. Net, dik bir tutumu hiç olmadı ki kulübün.

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Fenerbahçe konusunda demiyorum. Ama arkadaş burda Muharrem Usta'nın "bonservis ödemeden futbolcu alacağım" lafını almış Lucescu'ya kadar getirmiş. Yok efendim seçimden sonra Lucescu demiş şimdi Lucescuvari diyor öyle hocalar gelmez vs.
        Kurunun yanında yaşı da yaktık desene Mehmet Kusura bakma.

İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence de . eğer ki başkan bunu yaparda Fenerbahçe taraftarından ters tepki görürse. çıkıp kamuoyuna. kimse Trabzonspor'a mok atmasın siz yanaşmıyorsunuz uzlaşmaya . vandallığı da sürdürmeye çalışan da sizsiniz diyerek konuşmaya hakkı doğar
        Ya hu arkadaşlar bu kadar saf olmayın Allah aşkına sen sapına kadar, %150.000 haklısın da neler neler oluyor, ne iftiralar ne akla ziyan haberler, oyurmlar, yazılar yayınlanıyor, yeri geliyor sırf hakkını savunuyorsun diye envayi çeşit iftira, hakaret, kin, nefrete maruz kalıyorsun.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan'ın oyunu kuralına göre oynaması neden rahatsızlık veriyor?
          Medya ve kamuoyu önünde problem çıkaran ve sorunlu olan taraf olarak gösterilmemiz ve bu nedenle eleştirilmemizin bize ne faydası var?
          Sadri Şener de İHO da hep oyunu kuralına göre oynamaya çalıştığı için bu hallere düştük. Oyun onların oyunu. Ve de oyunda kalmak istiyosan boyun eğip sana biçilen rolü kabullenip uysal koyun olacaksın. Baştan çok büyük yanlışlar yapıldı. Şimdi düzeltmesi imkansız neredeyse. Eğer bu açıklamalar vs. bir politika sonucu ise eyvallah ama artık bana daral geldi her gelenin bunlara yaranmaya çalışmasından. Olmuyor işte kardeşim adamlar yav.ağın önde gidenleri. Ya itaat edeceksin ya da yok olacaksın onlara göre.
          En son My tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 22:47.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kurunun yanında yaşı da yaktık desene Mehmet Kusura bakma.
            Estağfurullah abi

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hasan Tüncel ‏<s>@</s>hasantuncel61 <small class="time"> 9 Min.vor 9 Minuten </small> Trabzon, Türkiye
              Trabzonspor'da Ziraat Bankası'ndan çekilecek kredinin bu hafta hesaba yatması bekleniyor.

Kredi suan acik olan borclar icin kullanilacak sanirim?
              İHO zamanında yapılan transferlerin kaynağı da yine böyle bir kredi olarak gösterilmişti. Kısa vadeli olanları kapatmak için Vakıfbank veya Halkbanktan, hangisi hatırlamıyorum, uzun vadeli düşük faizli kredi alındığı, kaynağın da bu olduğu söylenmişti bu forumda.

Aynı şeyi mi yapıyoruz? Yoksa ikisinden birisi gerçek değil mi?

Yorum

• Abi "Adamlar yiyor ama çalışıyor da" gibi olmuş

Hata tabi ki olur, olacak da. Fakat bunun göz göre göre olması icraat ile açıklanmaz bence. Mesela Hami gibi, mesela 1461 konusu gibi.

Yorum

• Hamiyle devam edilecek diye açıklama mı yapmış????!!
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Konuyla alakalı mesajlar atmaya çalışalım lütfen.

Burası Trabzonspor'a katkı vermeyi hedefleyen bir platform. Bu tip konular üzerine yazmak yerine bahsettiğim noktada yazmaya çalışırsak sevinirim.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Muharrem Ustadan klas penaltı vuruşu https://twitter.com/UstaMuharrem/sta...877248?lang=tr

Yorum

• Yönetimin uçaklı kombine olayı konusunda bir gelişme var mı ?
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• hangi hocayı getirirse getirsin, ama rica ediyorum tek forvet oynatan, önce defans sonra atabilirsek gol mantığında olan, mağlubiyettense beraberlik iyidir mantığında olan, günü kurtarma derdinde olan, oyunu defanstan değil orta sahadan kurduran, futbolcuyu taraftarın medyanın önüne atan, korkak bir hoca istemiyoruz.. ha birde pres ve set oyunu nedir bilsin..birde sol beki sağ açık, sağ açığı sol kanatta oynatarak hocalık yaptığını sananlardan da olmasın...mümkünse hayat felsefesi 4-4-2 olsun..mümkünse forvetsiz oynadığın her maç rakibin orta sahasını rahatlattığını, topu rakibe verdiğini, rakibin defans hattının orta sahaya yaklaşarak destek verdiğini, takımının top ayağındayken rahat çıkamadığını, sahaya yayılamadığını bilsin.. mümkünse takımın her maç yıldız olması gereken oyuncusunun kalecilerinin değil, forvetler olduğunu bilsin..mümkünse kaybedilen maç sonrası " ee zaten rakip bizim üstümüzde, gayet normal" gibi zart zurt konuşmasın..mümkünse orta sahaya mbia gibi iki adam alınması gerektiğini bilsin..ve mümkünse şampiyonluğun kanatlardan geçtiğini bilsin..kaç senedir sol kanat ve sağ kanatta bir istikrar yakalayamadık..
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Osman Özköylü ile ilgili bir hareketlerini göremedik Usta ve yönetiminden.Bu konuda bir gelişme olmasını bekliyordum ama Osman Hocanın başka takımla anlaşmaması bir umut hani.
                            Ben olsam seneye onunla başlardım.Yabancı gelecek,tanıyacak derken bana biraz zor iş geliyor.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Osman Özköylü ile ilgili bir hareketlerini göremedik Usta ve yönetiminden.Bu konuda bir gelişme olmasını bekliyordum ama Osman Hocanın başka takımla anlaşmaması bir umut hani.
                              Ben olsam seneye onunla başlardım.Yabancı gelecek,tanıyacak derken bana biraz zor iş geliyor.
                              Osman Hoca cok büyük bir soru isaretidir.Osman hoca gittigi tüm takimlarina hücum futbolu oynatir bu artisi yalniz,Osman Hoca hakemlerle kavga eder,Osman hoca basin mensuplari ile kavga eder,Osman hoca kendi futbolcusu ilede mac esnasinda kavga eder.Bence kendine hakim olamadigindan cok sey kaybediyor.

Yorum

• Stadın isim hakkı meselesi ne oldu?

En son Turcell ile kesin bir anlaşma var diye konuşuluyordu.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin devri vs...

Mali anlamda önümüzü açacak hamleler gelmeden ne transfer nede başarı hikayelerini konuşabiliriz.

Sanırım bazı meselelerde biraz geç kalıyor gibiyiz.

Ziraat bankasından alınacak kredi nasıl bir artı sağlayacak mali anlamda?

Bilen bir arkadaş özetleyebilir mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X