Başkana nerden vuracaklarını şaşırıyorlar hey allahım yaa !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Doğunca 1 yaşında olmuyoruz. Anne rahminden çıkınca tahmini bilmem kaç saniyelik bir yaşamımız oluyor.
Başkan şu ana kadar asla çelişmedi, sadece Sadi hocanın başarılı olabileceğini düşündüğü için Hami hocayı geç getirdi diyebiliriz o kadar.
Allah bizi Altuğ Atalay vari ( Lucescu vari başkan tabiriyle ) ve onu okuyup inanan insanlardan korusun.
Çok iyi yoldayız.
Bir arkadaş yukarıda yazmış 3 milyon euro bonservis. Madem her şeye takıyorsunuz bonservisi 2,75. Bahsedilen rakam ile arasında 750bin TL civarı fark var az para mı yahu ?
Bakın destek zamanı, bir transfer bile çöküş dönemi dediğimiz zamanda bile motive ediyor. Aslında o kadar karamsar olunmaması gerektiği imajı veriliyor (yine başkanın açıklamalarıyla doğru orantılı).
Hayatın sırrı şükretmek bana göre. Ben diyorum ki şükür ki şu ana kadar kendisiyle çelişmeyen bir başkanımız var. Mutlak net hatalarda eleştireceğiz doğruyu iletmek üzere ama güzel gidiyor çelişmiyor başkan.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 başkanına niye bu kadar taktınız ya? Oyuncular ve antrenörleri daha önemli, bu sene ligte kalıp asıl aksiyonu önümüzdeki sene göreceğiz inş.
Basketbol takımı 1461 trabzon altyapı takımalrı hocası hepsi seni ilgilendirir. Mesela altyapıdan yıllarca topçu çıkmıyr neden çıkmıyor hala bunun araştırılması yapılıyor mu peki?? Hayır .
insan bi sorar sadece şu sorunun cevabı yeterli? Sadi tekelioğlu kendinğ geliştirmişte mi altyapıdan oyuncu çıkarıp geliştirecek ? Bunun cevabı herşeyi açıklıyordur.
2. Olarak Fatih tekkeye bu kulupte 2. Kez terbiyesizlik yapıldı. İho dönemimin basında seçim zamanıda aynısı yapıldı bu başkan zamanında da . başkan cahil adam değil adam yönetimini iyi bilir fakat yapılan müdahelet hep amatörce. Şu an iho döneminiyle bi fark varsa bilelim.
Yorum
-
[MENTION=21609]ccd6167[/MENTION] Birincisi seçilen kişinin sıradan adam oldugu fikrine katılmıyorum,
İkinci olarak da Tekke ile iki seferdir anlaşılıp gelmiyorsa bence onda da vardır bir sorun.En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.01.2016, 17:22.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Battık, bittik, sürünüyoruz derken 2.750.000 yuroluk fesih bedeli ve 1.050.000 yuroluk garanti paralı transfer biraz enteresan oldu doğrusuBu yoklukta transfer yapılacaksa da mevkinin neresi olması gerektiği de ayrı bir konu.
En son My tarafından düzenlendi; 24.01.2016, 18:29.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence biraz kandirdi bizi baskan... Hami falan ne alaka yani ? basarili olur olmaz o ayri mesele...
Ayrica, 50.yil için tamamen 17-18'i göstermeye basladi baskan, olmuyor öyle, 100.yil 16-17'dir, kaçmaya gerek yok...
Haa durumumuz el vermiyor 16-17 için isimiz çok zor de, alkislayayim... ama 2018'i 50.yil diye yutturma çabalarina gicik oluyorum, yok öyle bir hikâye
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Başkan iyi ki bir çöküş dönemindeyiz dedi.
Transfer yapmasa, 'Çöküş dönemindeyiz diye transfer olmayacak mı, sportif başarı 2. Plana mı atılıyor' derlerdi.
Transfer yapınca da; 'çöküş dönemindeyiz ama hala trasfer yapıyorsunuz' diyorlar.
Anlamak zor demeyeceğim lakin bu kafaya alışkın olduğumuz için bunları anlamak çok kolay. Anlıyoruz sizi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Giray Hoca'yı dinledim Usta yönetimi oyuncuların alacaklarını ödeyerek acemilik yaptı diyor. Bazen paraların ödenmemesi daha fazla olumlu yansırmış. Parayı alınca oyuncular gevşiyormuş. Haklı olduğu taraf var elbet ama oyuncuların paralarını ödememek nasıl bir çözümdür anlamadım. Üstelik aynı Giray Hoca Hacıosmanoğlu döneminde oyuncuların paralarını vermezseniz oynamazlar diyordu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Hoca'yı dinledim Usta yönetimi oyuncuların alacaklarını ödeyerek acemilik yaptı diyor. Bazen paraların ödenmemesi daha fazla olumlu yansırmış. Parayı alınca oyuncular gevşiyormuş. Haklı olduğu taraf var elbet ama oyuncuların paralarını ödememek nasıl bir çözümdür anlamadım. Üstelik aynı Giray Hoca Hacıosmanoğlu döneminde oyuncuların paralarını vermezseniz oynamazlar diyordu...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBattık, bittik, sürünüyoruz derken 2.750.000 yuroluk fesih bedeli ve 1.050.000 yuroluk garanti paralı transfer biraz enteresan oldu doğrusuBu yoklukta transfer yapılacaksa da mevkinin neresi olması gerektiği de ayrı bir konu.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan iyi ki bir çöküş dönemindeyiz dedi.
Transfer yapmasa, 'Çöküş dönemindeyiz diye transfer olmayacak mı, sportif başarı 2. Plana mı atılıyor' derlerdi.
Transfer yapınca da; 'çöküş dönemindeyiz ama hala trasfer yapıyorsunuz' diyorlar.
Anlamak zor demeyeceğim lakin bu kafaya alışkın olduğumuz için bunları anlamak çok kolay. Anlıyoruz sizi!
Sent from my iPhone using TapatalkDurumun ne kadar fecaat olduğunu ve de ayağımızı yorgana göre uzatmazsak ne kadar kötü şeyler olacağını her fırsatta anlatan (ki haklı) başkanımızken bu paralara bu transfer birazcık olsun sorgulanmamalı mı? Bunu demem benim Muharrem Usta düşmanı olduğumumu gösteriyor yani. Şişkin ve maliyetli kadro, bunun makul sayı ve maliyete indirilmesi, kaliteli futbolcuların katılımı... bu nasıl olacak bunu konuşamayacaksak kapatılım dükkanı o zaman
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper ve sol bek transferi yapılmazsa 25.hafta itibariyle düşme potasının bir tık üzerinde yada göbeğinde olacaz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum