Abi tabi kendi cebinden almadı sende haklısın o kadar akrabasini aldı yönetime ama Trabzonspor sevgisinden gram şüphem Yok diyorum o kadar ünlü oyuncuları getirmedi kimse daha ama adam birseyler yapmayı çalıştı ama başkanlık vasfi yoktu adamda beceremedi bu arada Teksas grubunun Hacıosmanoğlu'na yazdıkları da çok güzel...
Başkan: Muharrem Usta Başkan Yardımcıları: Önder Bülbül, Nevzat Aydın ve Mehmet Yiğit Alp Asbaşkan: Ahmet Çubukçu Genel Sekreter: Gençağa Meriç Genel Sekreter Yardımcısı : Ali Rıza Egemen Genel Sayman:Orhan İlarslan Basın Sözcüsü: Asım Ören Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu: Emre Aksoy Mali İşler Koordinatör Yardımcısı: Fatih Vardaloğlu Alt Yapı Koordinatörü: Suat Şen Altyapı Koordinatörü Yardımcısı: Okan Alemdaroğlu Altyapı Koordinatörü Yardımcısı :Erhan Cimşir. Akyazı Proje Koordinatörü Zeki Öztürk Stadyum ve Tesisler Koordinatörü: Özer Bayraktar Proje Geliştirme Koordinatörü Coşkun Bülbül,
Protokol ve Sosyal İlişkiler Koordinatörü: İsmail Yüksek Personel ve İdari İşler Koordinatörü: Gökhan Saral Hukuk ve Dış İlişkiler Sorumlusu Tuncay Bekiroğlu Organizasyonel Gelişim ve İnsan Kaynakları Sorumlusu: Yiğit Oğuz Duman Amatör Branşlar Koordinatörü: Adem Beder
Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Genel görüşün aksine bence kendisi iyi bir profesyonel ve şartlar iyi olduğunda daha verimli olacaktır. Kalmasına sevindim. Ama ilerleyen dönemde Lucescu gibi tecrübeli bir hoca gelirse uyumu nasıl olur konusu soru işareti. Eğer uyum sağlayamayacak olursa gönderilir.
Hurma'yı bende beğeniyorum ama Trabzonspor'da ki sezon başından beri oluşan idari boşluk kendisinden mi, yönetimden mi kaynaklandı bilmiyorum ama bu kadar ekonomik sıkıntı içerisinde Hurma'nın da yapabileceği fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. İnşallah yeni yönetimle uyumlu bir çalışma içerisinde olur.
Hekimoğlu'na oy vermiş birisi olarak bu gece alınan kararları İHO ya da HEKİMOĞLU alsaydı biz tukaka olmuştuk bu sitede. Şimdi Usta'cılar ne diyecek merak ediyorum ama ben Usta istifa demiyorum. Başkan'ımıza başarılar diliyorum. Aldığı karar ise yanlış bir karar...Hurma kovulmalı,Sadi hoca ile devre bitirilmeli...Lucescu olmuyorsa HAMİ gelmeli...
En son hodlu tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 22:48.
Hekimoğlu'na oy vermiş birisi olarak bu gece alınan kararları İHO ya da HEKİMOĞLU alsaydı biz tukaka olmuştuk bu sitede. Şimdi Usta'cılar ne diyecek merak ediyorum ama ben Usta istifa demiyorum. Başkan'ımıza başarılar diliyorum. Aldığı karar ise yanlış bir karar...Hurma kovulmalı,Sadi hoca ile devre bitirilmeli...Lucescu olmuyorsa HAMİ gelmeli...
Hurma'ya ilk geldiği günden itibaren insafsızca saldırıldı. Olayın iç yüzünü bilmeden Ersun'u göndermekle suçladı. Yahu daha sözleşme yapıldığında maaşıyla başladı eleştiriler. Olumsuz esen bir rüzdardan dolayı adama nefret başladı. Yanlışları mutlaka var ancak çalıştığı yönetimle beraber doğru giden hiç bir şey olmadı ki. Ben her zman savundum yinr savunuyorum. Bu adam gitmemeli ve kendisine uygun çalışma ortamı sağlanmalı.
Lucescu olmuyorsa, baska bir yabamci hoca, olmuyorsa Ersun Yanal , o da olmuyorsa Hikmet Karaman, olmadı Rıza Çalımbay... Ama kesinlikle Hami falan olmasın abi. Lütfen rica ediyorum, olmaz abi, başarı isteniyor ise Hamiler falan kulübün kapısından içeri sokulmamalı. Şehre yabancı olacak adam. Kimseye kıyak geçmeyecek, kimsenin ayağını kaydirabilecek gücü olmayacak. Gelecek işini yapacak , yaparsa basimizin üstüne , yapamazsa düzgün şekilde gidecek.
Unutmadan başkanım şu 1461 e Avrupada bi kulübün yabancı altyapı hocası falan al koy başına. 1461 in başında yabancı hoca olmalı ve yaş ortalaması 21 olmalı. Bunu da sağlamak gerek. 37 yaşında adamlar görünce yakışmıyor
Yorum