İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Hayırlı olsun.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Allah'a şükürler olsun ki çocuklarımız geleceğe daha güzel bakabilecek, daha güzel bir yarına uyanabileceğiz , daha umutlu ve mutlu günlerin Umudunu süreceğiz. Böyle bir kıvılcım lazımdı camiaya. Allah hayırlı ugurlu etsin, Allah her zaman doğrunun yanındadır.
Yorum
-
Büyük konuşmayacağım, büyük konuşmaktan çekinirim, bir şeyler yazmak istiyorum ama hep aklıma İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçildiği akşam açılan başlık geliyor, ne umutlar beslenmişti sayın Hacıosmanoğlu'na. Usta inşallah kulübü hakkıyla yönetir, ne yalan söyleyeyim benim kanım Usta'ya ve projelerine daha çok ısındı. Basketbol takımının bütün haberlerini resmî sitede görürüz umarız, basketbol ürünlerini de Ts Clup'larda bulabilirsek çok güzel olur.
Tekrar hayırlı olsun, nerde nasıl konuşayacağını bilen bir ismi seçtik.
Yorum
-
-
Şuna eminim ki Muharrem Usta yı benimde dahil olduğum destekleyen taraftarlar ellerinde avuçlarında ufacık kalmış son güveni teslim ediyorlar.Hiç sanmıyorum ancak Usta da İHO gibi bizi hüsrana uğratırsa bu taraftar ondan sonra kimseye güvenmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum