Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene ismi (endoye) den (damdoy) a döndü...

bir gram futbolu değişmedi...
    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sanki bu adamı yoldan bulduk gel oyna dedik okadar rezalet topçu... Nasıl oynatırlar bunu şaşırmamak mümkün değil.
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu ayağı yamuk arkadaş kampta yok sanırım.Hadi inşallah.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu ayağı yamuk arkadaş kampta yok sanırım.Hadi inşallah.
          katılmış akşam antremanina...😂
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            katılmış akşam antremanina...😂
            Kim ister ki bu adamı.

Yorum

• kiralık bari verelim bi yere para ödemeyelim bide
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Soyledim sizlere ismail saral in övdüğü oyuncuya temkinli yaklaşın herhalde bu gozler bu kadar kabiliyetsiz bir oyuncuyu kolay kolay goremez

Yorum

• Adı Ndoye
                  Performansı Morgan Freeman

yu.jpg
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Sahada loser loser sırıtma, az ciddi ol. Pozisyon ara, pozisyona gir, pozisyona sok, zorla, iste, diri ol, mücadele et, şut çek, gol at ulan gol at. Hadi göreyim seni.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kadro disi kalmali, gol atamamasini gectim takima artik ihanet ediyor. Maci kazanamazsak bas sorumlu bu adamdir.

Defol git. Super lig de bundan daha berbat forvet izlemedim Cardozo ya laf ediyorduk adamin tek bacagi bundan faydali olurdu.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Senin ben topçu gibi ananı avradını asdadjkasdkjalfxcnömnmf ya olm sen niye böylesin gerizekalı ruh hastası salak aptal herif o topa neden vurmuyosun gol atmanı geçtim artık gol yediriyo adam bize ya böyle bi forvet olabilir mi abi
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• yürüyen ölü.

Yorum

• Gerçek Dame N'Doye Moskova'da Rus mafyası tarafından öldürüldü. Yerie geçen Damdoy İsrailli bir ajandir.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hadi gol atamıyorsun ona ne yazik ki katlanıyoruz ama gol yedirmek ne demek

Yorum

• Bir maç nasıl katledilir 13.01.2017 Bursaspor-Trabzonspor

By Dame N'Doye
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X