Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar...saçlarına sariys boyamasi icin baskı yapalim...Belki yeni oyuncu gibi etki eder
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Helal olsun lan sana bide goş atmaya başladınmı tamamdır.

Yorum

• Maasi 1.7m euro ya indirince gozume bi baska gozuktun suan. Bak geldiginden beri yaziyorum sacini sariya boyat. Sariya boyaaaaaat !!! Taraftari biraz tanidiysam, sari kafayla yani orjinal imajinla sahaya cikip iyi top oynaman ve hatta yapabilirsen 1 gol atman ruzgari tersine cevirecek. Kurtul şu gariban zenci imajindan.

La biri yazsin şuna yok mu sosyal hesabi mesaja bogalim, saka yapmiyorum saclari boyatsa taraftara farkli gozukecek. Yeni baslangic yapma imkani olacak.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yorum yapın buraya attığı foto.lara
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Aferin takimda kaldim paranin ustunede mis gibi yatarim kafasina girmemis
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• Son care birde sari sacli deneyelim Ndoye i.Yalniz saolsin 1.7 milyon Euro indirmis maasini herkesin yapacagi birsey degil.

Yorum

• Eleman sempatik geliyordu zaten bana, gözümde değeri daha da arttı. Yabancı bir oyuncudan böyle bir şey beklemezdim. Yalnız bunu iyi bir performansla taçlandırması lazım, geçen seneki kaosta gümbürtüye gitti ama ligin üst düzey forvetleriyle aşık atabilecek potansiyeli var. Şuan için sorunu fizik olarak görülüyor, aşırı yavaşlamış ve ikili mücadeleye girmekten kaçınıyor. Teknik direktörün el atması lazım.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar...saçlarına sariys boyamasi icin baskı yapalim...Belki yeni oyuncu gibi etki eder
                  kulüp calisanlari iletmis taraftarin böyle bi ricasi oldugunu
                  bakalim ne olacak
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kulüp calisanlari iletmis taraftarin böyle bi ricasi oldugunu
                    bakalim ne olacak
                    süper...Daha sempatik ve genc duracağı kesin...Birde üstüne bir gol atsa..Bizim taraftarin gözünde yeni transfer gibi kredisi olur
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      süper...Daha sempatik ve genc duracağı kesin...Birde üstüne bir gol atsa..Bizim taraftarin gözünde yeni transfer gibi kredisi olur
                      bakalim yapacakmi, yaparsa bencede bir hava katacaktir

En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 11:41.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Maaşı indi saçlarını da boyasa tamamdır bu iş

Yorum

• N'Doye'ye sürekli forma verilerse tecrübesiyle çok iş yapar.

Yorum

• Ndoye Sarıya boyarsa gol atmaya başlıyacakdır gol atarsa totem yapmış gibi olur zaten.

Ben kendisine hiç olumsuz bakmadım bu zamana kadar. kendini gösterme zamanı geldi bence
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• açıkçası sağ kanat için en uygun oyuncu castillo. şutu çok iyi değil, çok kolay rakip eksiltiyor, çizgiye iniyor, sağlam ayağıyla yapar ortasını. forvetlerimizin tümü sağ ayaklı, biri kanatta oynayacaksa sol tarafta oynatılması daha doğru olur. güçlü ayağıyla kaleyi karşına alma, daha kolay kaleye yönelme imkanı bulur oynayacak olan. sol beklerimizin tüm sahayı kullanma özelliği var ama zeki'ye yardım lazım.

Yorum

• "Çöpçüler Kralı" filminde "yahu bizim Apti ne güzel adammış" diyen kayınbaba İhsan Yüce gibisiniz
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X