Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla gomerim cok para verdik.biraz daha yirtici rakibi zorlayan bir forvet bekliyordum.hazir degil galiba.cabuk sindi pozisyonlarda.ayagina hakim degil.hayirlisi artik.

Yorum

• Kaleye şutu olmayan adam neden penaltı kullanır ki! Hadi onu geçtim dönen topu nasıl içeriye bırakamaz? Off!
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kaleye vurmaktan korkma dostum.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Umut bulut vol2. Gene bize husran gene sac yoldurma

Yorum

• Şurda şu Adam'ı Fütursuzca eleştirenler hatta umut bulut muamelesi yapanlar Allah Akın'a başka bir spor dalı ile ilgilensinler

Gesendet von iPad mit Tapatalk
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Umut bulut la ortak ozellikleri asiri fazlada ondan olabilir
              Ha pardon unutmusum bu Adam sadece kaval kemigiyle gol atmiyor

Yorum

• Dame N doye Futbol kariyerinde sadece Copenhag da parladı hatırlarsanız o dönem özellikle uefa maçlarındaki performansıyla göz önünde olan bir futbolcuydu ve biz de talipleri arasındaydık ancak o Lokomotif moskova yı seçmişti.Sonra kariyeri hızlı bir düşüş yaşadı.5 gol attığı İngilteredeki takımı küme düştü.Transfer sezonunun ortalarında Bjk nin görüştüğü ancak transferinden vaz geçtiği N doye Trabzonspor a geldi.Ha 1 penaltı kaçırdığı için (ki bence maçın kırılma noktasıydı) onu gömmeyeceğim.N doye şöyle iyi n doye böyle süper denmesine adının cavanda ve Mbia ile bile birlikte anılmasına ancak 3 maçtır 0 çekmesine rağmen (çünkü geziciymişte rakip defansın kafasını karıştırıyormuşta) yine gömmeyeceğim.Ancak bu seneki Transferler arasında zayıf halka dame N'doye dir bunuda söylemeden geçemeyeceğim.Umarım bu zayıf halkanın vurucu olamayan forvet hattımızda olması bizi kötü yönde etkilemez ve umarım N doye 3 maçtır gösterdiği performansın tersine bir gelişim gösterip beni yanıltır ki ben hala beğenmediğimiz Henrike nin bile yerinin 2 senedir doldurulamadığını görüyorum ŞU ANDA.(Cardozo Usta yı saymıyorum o ekstra bir adam)
                En son TS FAN tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 23:23.
                ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• kötü bir futbolcu değil fakat ndoye yerine çok daha iyi bir forvet almalıydık demiştim.gene de gol atar fakat penaltıyı kaçırması iyi bir izlenim olmadı dandik defans yüzünden gol yedik ndoyeye bu yüzden yüklenmek istemiyorum
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Penaltı kaçırmış olabilir ama gayet iyi oynadı. Anlamadığım neden cardozo oyun girdikten sonra yan yana oynatılmadıda orta saha gibi oynadı.

Loading .. %61

Yorum

• Cardozo ve Ndoye birbirini mükemmel tamamlayabilecek iki forvet. Biricik sürekli gezen, top saklayan, servis yapabilen bir forvet; diğeri de son vuruş ustası. İçeride ikisi birden anasını ağlatır ligin.

Yorum

• İç saha maçlarında Cardozo ile birlikte oynamalı.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Yatabareden hic bir artisi yok
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yorum

• Acaba ilk golünü kaçıncı haftada atacak merakla bekliyorum, belki ondan sonra açılır.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Dame N'Doye

Paulo Henrique?? Fark nedir acaba arada?

Oscar cardozo yedekteyken ilk 11de başlaması büyük hata

Yorum

Yükleniyor...
                                X