Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allaha Şükür bugün de Cardozo'nun başlığına yorum attık
    Ne büyük bir adam bu kral ya vallaha kral

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gi-de-cek O avatarı değiştir şimdiden.
      bu takımın kurtuluşu Cardozonun gidişi veya kalmasıyla değil, sizin zihniyettekilerinizin futboldan uzaklaşmasıyla olur.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu takımın kurtuluşu Cardozonun gidişi veya kalmasıyla değil, sizin zihniyettekilerinizin futboldan uzaklaşmasıyla olur.
        Haklısın. Bak 3 senedir senin zihniyetindekiler yönetiyor takımı, yıldızlar yağıyor kulübe, uçtuk gittik.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Haklısın. Bak 3 senedir senin zihniyetindekiler yönetiyor takımı, yıldızlar yağıyor kulübe, uçtuk gittik.
          Cardozoyu getirdiler diye 3 senedir yönetenlerin zihniyetinde mi olmuş oluyorum ?

Yorum

Cardozoyu getirdiler diye 3 senedir yönetenlerin zihniyetinde mi olmuş oluyorum ?
            Nasıl oluyormuş yaftalamak.

Yorum

Nasıl oluyormuş yaftalamak.
              Abi hiç aynı şeyler değil be.

Yorum

Abi hiç aynı şeyler değil be.
                Ya kardeşim belki de seninle aynı düşündüğümüz bir çok şey var. Sadece Cardozo'yu takımda istemiyorum diye zihniyetim bozuk mu oluyor?

Yorum

Ya kardeşim belki de seninle aynı düşündüğümüz bir çok şey var. Sadece Cardozo'yu takımda istemiyorum diye zihniyetim bozuk mu oluyor?
                  hayır genel yorumlarınızı da göz önünde bulundurarak söyledim ben, haddimi aştıysam affola.

Yorum

hayır genel yorumlarınızı da göz önünde bulundurarak söyledim ben, haddimi aştıysam affola.
                    Sorun yok Murathan sen kusura bakma.

Yorum

• Sorun ne Cardozo'da ne de Muhammet'te..

Kanatları bu derece etkisiz olduğu bir takımda çift forvet oynamadığın sürece ilerideki oyuncu her maç günah keçisi olur.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• anlat anlat dilimizde tuy bitti. ne forvetler yedik, ne forvetler yiyecegiz..

Yorum

• Bugün oynamadın ama çok kötüydün o pozisyon nasıl kaçar, ayakta durmaya mecalin yok, yürüyen tabut seni
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Cardozo 2. yarıda bizi küme düşmekten kurtardı beyler sevininnn )
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• 1- Cardozo bitmiş koşmuyor yürüyor .

2- Takım top getirmiyor Cardozo ne yapsın.

1 mi 2 mi ? Al birini vur birine mi ?

Kendimizi kandırmayalım ne Cardozo , Cardozo ne de takım , takım. Seneye doğru mühendislik ve gönderilecek isimlerle takım rayına oturtulabilir.Ama Cardozo'yu bu saatten sonra geriye getiremeyiz.

Yol yakınken sezon sonu hala bonservisine para ödenecek durumdayken elden çıkartılmalı.

Kalan maçlarda faydalanabildiğimiz kadar faydalanalım tabi.
                              En son must61 tarafından düzenlendi; 18.04.2016, 19:42.
                              #Dik oyna

Yorum

• Giderken birilerinin yüzüne tükür diyeceğim ama sen adamsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim