Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim gibiler kulübün geleceği için Cardozo satılsın diyorlar, senin gibiler yılda 3m euro ödedikleri oyuncunun ismiyle fenerli arkadaşlarına hava atmak istedikleri için satılmasın diyorsunuz.

Yani bu durumda, kulüpten uzak kalması gereken kişiler kulübün kasasını ve geleceğini düşünenler değil yıldız fetişliği yapan sizlersiniz. Sizin yüzünüzden borç 400 milyonu aştı. Bizler 2 günlük düşünmediğimiz için Cardozo elde patlamadan satılsın diyoruz ama sizler kısa bir süreci yorumluyorsunuz, tıpkı İho dönemi gibi. Biz o dönemde de yazdık transfer değil çılgınlık ediyoruz diye, sonuç ortada...
    Ben yazsam anca bu kadar olur.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Açıkçası cardozo bizim takımdaki en profesyonel ve işini yapmaya calışan oyuncu.

attığı gol su an 15 değilse o bizim takımın forvete top tasıyamaması.
      akhisar maçınca cardozo çıkınca muhammet demir bitti nerde ise.

ha bunun yanında sonucya biz ticari bir klubuz. şahsen 6-7 ye giderse 33 yasında futbolcu için gitsin demeliyim.<
      yattara yı hatırlayın 12 ye gitse çok karlı olcaktı. sonra olmadı.

kalırsa da uzulmem. gitmesi mantıklı olan. ucreti 2 olsa gitmesin kalsın derim. forması değerli marka oyunculara da ihtiyac var.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• teklif dahi edilemez.

Yorum

• Adamsın ama gitme vaktin tamda bu vakit..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 7-8 e gidebilir. takımın paraya ihtiyacı var.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• anında hemen ilk teklifle beraber gitmeli, karakteri uygun olabilir ama çoğu maç on kişi oynuyoruz.

İlerde hızlı hırslı baskı yapan forvet şart,
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Benzer duygusal reaksiyonlar - colman- Yattara- szmek ve ismini hatırlayamadığım birçok isim için de yapıldı..
                İsminden de anlaşılacağı gibi Trabzonspor ticari bir A.Ş. .. Kulüp menfaati doğrultusunda satılması gereken en uygun Zaman yoksa üzerine para verip diğer tonla Ada'ma yaptığımızı yapmak durumunda kalmayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• ben yineliyecem. Cardozoyu elestirenler futbol izlemesin

Yorum

• Tamam kardeşim iyi bir teklife satılabilir.SATILABİLİR

Her gün aynı seyleri yazmaktaki amaç nedir?

Yorum

• Valla çin para dağıtıyor resmen 8 milyon falan verirlerse çok sevmeme rağmen satılmasını isterim kulubun rahatlamaya ihtiyacı var bu sene bitti nasılsa muhammet demir ile idare ederiz

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam kardeşim iyi bir teklife satılabilir.SATILABİLİR

Her gün aynı seyleri yazmaktaki amaç nedir?
                        Çift baskı.

Yorum

• Eski forvetlerimizi izledim an önce ve Aklıma geldi de ciddi ciddi bir şey sormak istiyorum.

Cardozo yaklaşık 2 senedir bizde ve 50'nin üstünde maça çıktı. Siz "Bu da kaçar mı?" Dediğiniz kaç pozisyon kaçırdığını gördünüz? Ya da gördünüz mü?

Yorum

• Ya beni de götür ya sende gitme
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çin güzel yer bak hem dünyayı da gezmiş olursun. Bi dene derim

Yorum

• Düşmeyiz her halde değil mi? O zaman hemen satalım.

Loading %61..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim